Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']dla Kajuni , co to ma charakterek :lol:
[URL]http://allegro.pl/kajunia-na-dobre-i-zle-na-zawsze-i1807452312.html[/URL]

niech ci się szczęści sunieczko ![/QUOTE]

Dzięki Figuniu wielkie, zrobię niedługo bazarek to koszta zwrócimy :lol:.
Wiecie , tak się śmieje pod nosem bo wyobrażam sobie kogoś np. z Krakowa , kto wypatrzył Kajunię na tym allegro i pędzi czym prędzej do Boguchwały....po tę naszą małą zołzę i gryzaczkę :evil_lol:. Już się boję.....albo w sumie i nie, bo namiary na Agulę :diabloti:.

Posted

Kurcze, wy lepiej może nie dawajcie na mnie tego kontaktu, wiecie, że ja nie mam szczęścia do telefonów!!! Pamiętacie tego szczeniaczka...albo tego z klatki???? Ja mam pecha ;( i przeze mnie Kajunia też może mieć!!! :(

Posted

Kajunia, to taka bidulka, tak się cieszy jak się ją wypuści, uwielbia spacery, aż się rwie!!! A potem jak wracamy to wtula się we mnie i tak stoi, stoi, stoi.....wiecie, że bym ją wzięła, ale w domu byłaby rzeź...:(

Posted

Kajunia to najbardziej poszkodowana, dziś takie cieplutko, fajniutko a ona musi siedzieć w boksie cały boży dzień!!! :( Bidulka!! Czy ktoś ją wreszcie wypatrzy, czy jest tam gdzieś jej właścicielka???

Posted

[quote name='Agula99'].wiecie, że bym ją wzięła, ale w domu byłaby rzeź...:([/QUOTE]

i to właśnie meritum sprawy, żadnych psów, żadnych kotów czy innych zwierząt, żadnych dzieci w pobliżu i mężczyzn też....:shake:, tylko jakaś babka desperatka :diabloti:.

Posted

Kajunia jak zwykle cały dzień zamknięta (bidulka ;(), ciotki co to z nią zrobić, szkoda mi malutkiej, czy ja już muszę się posunąć do takiego kroku żeby przynieść łańcuch i ją przywiązać??? Przynajmniej posiedzi na świeżym powietrzu....ja już sama nie wiem :(

Posted

Dzisiaj wzięłam ze sobą łańcuch i jak zabrałam Kolusię i Pako an spacerek to Kajkę przypiełam do łańcucha, żeby chociaż jak my na spacerze jesteśmy nie siedziała w boksie, no i siedziała sobie na zewnątrz, ale jakoś nie wyobrażam sobie ją na łańcuchu, więc go zabrałam, no kurde!! CO za..................