Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

że miewa sporadycznie łagodne ataki pochodzenia padaczkowego, dlatego bierze raz dziennie połówke Lumianlu, ataki nie sa kłopotliwe dla człowieka, po prostu drętwieją jej tylne łapki i musi chwile posiedziec i przeczekac ten stan...

Posted

jaki demon Agula ??? dziś Homerowi łape Miki pogryzł , poleciałam po jakieś waciki, a potem razem ze mną Kaja hop do boksu i pomagała, nie chciała wyjść, zostala z Homerem w boksie i lizała mu ranę, nie podejrzewaliście jej o to chyba, nie ? :) ja też byłam zdziwiona :)

Posted

Prosze mi powiedziec jak Mika zachowywac sie bedzie przy małym dziecku syn 3 latka.w domu pies ma zostac naszym przyjacielem i kompanem do zabawy dla syna, ktory jest dziekciem niepelnosprawnym taka nasza kudłata dogoterapia:)
takie dostałam pytanie

Posted

Kajuniu sunieczko mała, ciągle o tobie myślę że jesteś taka samotna, czy ci nie zimno, czy ataków nie masz.
Kto jak kto, ale właśnie ty powinnaś w ciepełku siedzieć....

Posted

Czasami myślę, że Kaja to taka pogodzona z tym swoim marnym losem. Wie co i jak i kiedy, że na spacer, że przytulanki, że do kojca i spać i tak w kółko, bez skargi, bez wyrzutu, bez....

Posted

[quote name='Agula99']Czasami myślę, że Kaja to taka pogodzona z tym swoim marnym losem. Wie co i jak i kiedy, że na spacer, że przytulanki, że do kojca i spać i tak w kółko, bez skargi, bez wyrzutu, bez....[/QUOTE]

nadziei...:-(

Posted

[quote name='Becia66']dzięki barb, jak dotąd od miesięcy zero telefonów...:shake:[/QUOTE]
maili tez żadnych nie mam o Kaję i Sonię

Posted

[quote name='majuska']figuś tak na moje oko ( -5,5 dioptrii:evil_lol: ) z 7 kg góra[/QUOTE]

może ciut więcej, ja bym jej dala z 9 kg. Figuniu uklep jakiś tekst, ja grypuję i zupełnie nie mam do tego głowy.