barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Becia66']przecież ona nie musi siedzieć w tym ogrodzie cały czas. Jesli ma mieszkać w domu, to mogą z nią wychodzić do ogrodu i będzie pod kontrolą.[/QUOTE] Dokladnie tak. Dziś pewnie już Państwo sie nie odezwą. Czekamy do jutra. Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 To chyba dopiero pierwsi zainteresowani Kajunią ? Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='barb']To chyba dopiero pierwsi zainteresowani Kajunią ?[/QUOTE] Rano sprawdzilam pocztę. W sprawie Kaji nic nowgo. Ciekawe jak u Aguli? Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='barb']Rano sprawdzilam pocztę. W sprawie Kaji nic nowgo. Ciekawe jak u Aguli?[/QUOTE] jest odpowiedź od państwa z prośbą o przekierowanie maila na Agulę. Przekierowane. A Państwu odpisalam, że kontakt mailowy z Agula prawdopodbnie bedzie mozliwy dopiero wieczorem. Trzyman kciuki. Quote
majuska Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 I ja trzymam, bo powiem Wam, że widok Kaji zamkniętej w boksie to po prostu tragedia, to już tyle trwa....:shake: Jeżeli tylko będzie mieć odpowiednią opiekę, tzn. państwo będa ja pilnować podczas przebywania na ogródku to ja nie widzę przeszkód, a zresztą ona jak trafi na swoich to może wogóle nie będzie kombinować żadnych ucieczek, wiecie, że psy potrafia się zmienić nie do poznania po opuszczeniu przytuliska Quote
rozio Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 :modla: Też trzymam kciuki za małą :modla: Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Trzymam mocno kciuki. Barb jak będziesz na dogo to podaj mi adres tych państwa na priv jakbyś mogła. Bo są tacy jedni co szukają małej suni,al niestety na właścicieli psa się nie nadają. Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='karolciasz28']Trzymam mocno kciuki. Barb jak będziesz na dogo to podaj mi adres tych państwa na priv jakbyś mogła. Bo są tacy jedni co szukają małej suni,al niestety na właścicieli psa się nie nadają.[/QUOTE] Ustalone z Karolcią , że chodzi o zupełnie innych ludzi. Agula dotarłas już do domu? A mail dotarł do Ciebie? Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='barb']Ustalone z Karolcią , że chodzi o zupełnie innych ludzi. Agula dotarłas już do domu? A mail dotarł do Ciebie?[/QUOTE] Narobiłam trochę paniki, ale na szczęście to nie ci. Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='karolciasz28']Narobiłam trochę paniki, ale na szczęście to nie ci.[/QUOTE] Troche czujności nie zaszkodzi. Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jestem, no ale szczerze to ja tych Państwa nie rozumiem, przekierowałaś do mnie to co już wstawiłaś n dogo, podałaś im mój telefon i wszystko, to ja mam im to sam napisać co i Ty, bo niby co? Jak ktoś jest zainteresowany psem to dzwoni, a ja tu nie widzę zainteresowania, bo Państwo chyba liczą, że mailem im psa wyadoptujemy??? No nic napiszę do nich. Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='barb']"NK.Zdjęcia" - nie wiem co to znaczy ?[/QUOTE] Zalogowalam sie na naszej klasie. Obejrzalam zdjęcia. I powiem Wam, że Kaja fajnie by sobie mieszkała. Niestety na zdjęciach sa dwa psiaki i kociak... Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='barb']Zalogowalam sie na naszej klasie. Obejrzalam zdjęcia. I powiem Wam, że Kaja fajnie by sobie mieszkała. Niestety na zdjęciach sa dwa psiaki i kociak...[/QUOTE] Barb, ale chyba wypadało by zadzwonić, a nie podawać że zdjęcia są na naszej klasie. Mówiłam już, to nie dom dla Kai. Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Agula99']Jestem, no ale szczerze to ja tych Państwa nie rozumiem, przekierowałaś do mnie to co już wstawiłaś n dogo, podałaś im mój telefon i wszystko, to ja mam im to sam napisać co i Ty, bo niby co? Jak ktoś jest zainteresowany psem to dzwoni, a ja tu nie widzę zainteresowania, bo Państwo chyba liczą, że mailem im psa wyadoptujemy??? No nic napiszę do nich.[/QUOTE] Agula Ci ludzie wyglądają na poważne osoby. Napisz, że otrzymałaś mail i najlepiej prosiłabyś o kontakt telefoniczny, jeśli Państwo są zainteresowani Kają. Nie nastawiaj sie negatywnie. Są ludzie ktorzy preferują kontakt w formie pisemnej, ja na przykład do nich należę. Czy Ty jesteś na naszej klasie ? Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Tyle możesz zrobić. [quote name='barb'] Napisz, że otrzymałaś mail i najlepiej prosiłabyś o kontakt telefoniczny, jeśli Państwo są zainteresowani Kają. [/QUOTE] Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nie jestem na NK, barb zrozum, Kaja i inny pies??? Nie ma takiej opcji! Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Agula99']BMówiłam już, to nie dom dla Kai.[/QUOTE] Być może, że nie. Wszystko się okaże. Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Agula99']Nie jestem na NK, barb zrozum, Kaja i inny pies??? Nie ma takiej opcji![/QUOTE] A może ludzie zechcieliby ja na przykład jakoś wesprzeć, jeśli nie wchodzi w grę adopcja? Odpisz tylko tyle ile Ci napisalam i zobaczymy co dalej. Ok ? Quote
Becia66 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 jakby nie było, sprawę trzeba ładnie zakończyć i miło się rozstać. :lol: Jeśli nie Kaja, to może Ślepek by się nadał skoro chcą jakiegoś biednego ? Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) [quote name='Becia66']jakby nie było, sprawę trzeba ładnie zakończyć i miło się rozstać. :lol: Jeśli nie Kaja, to może Ślepek by się nadał skoro chcą jakiegoś biednego ?[/QUOTE] A Tobi juz ma dom ? Jesli nie to moze on? Pies Państwa wyglada na zadowolonego... [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/9695024/51/thumb144/4f9d22fd9b.jpeg[/IMG] widać jaki usmiechniety. :lol: ? PS Usunę za chwilę Edited February 27, 2012 by barb Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Becia66']jakby nie było, sprawę trzeba ładnie zakończyć i miło się rozstać. :lol: Jeśli nie Kaja, to może Ślepek by się nadał skoro chcą jakiegoś biednego ?[/QUOTE] Tak Ślepek, to jest myśl ;) Quote
Becia66 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='barb']A Tobi juz ma dom ? Jesli nie to moze on? Pies Państwa wyglada na zadowolonego... [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/9695024/51/other/std/5fb3883398.jpeg[/IMG] Usunę za chwilę[/QUOTE] ja tu nic nie widzę, wklej jeszcze na chwilkę. Quote
barb Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/9695024/48/other/std/09d81add4a.jpeg[/IMG] Quote
Recommended Posts