Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Ta szybkość jest najgorsza, ale na pewno da się ją jakoś wypracować :D[/QUOTE]
U nas prędkości jak na razie w ogóle nie ma :P no chyba,że pokaże jej kurczaka :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej ! Tutaj Weronika & Holly <aussie> ; )
Świetnie wam idzie agilitowanie ; ) Śliczny białas ; )
Pisałaś kiedyś w naszej galerii, że gdybyśmy wybierały się do Poznania mamy dać znać ; )
A więc prawdopodobnie będziemy na DCDC , mama się zgodziła teraz tylko tatę trzeba namówić, ale tu pójdzie łatwiej xD

Posted

[quote name='Patik']U nas prędkości jak na razie w ogóle nie ma :P no chyba,że pokaże jej kurczaka :D[/QUOTE]
haha :eviltong:
[quote name='lenka13']Fajnie Wam idzie :)
ćwiczycie ciasne zakręty? w kilku momentach na filmiku przydały by się, a prędkość wypracujecie ;)[/QUOTE]
tak powoli wchodzimy w ich naukę ;)
[quote name='Wercia40']Hej ! Tutaj Weronika & Holly <aussie> ; )
Świetnie wam idzie agilitowanie ; ) Śliczny białas ; )
Pisałaś kiedyś w naszej galerii, że gdybyśmy wybierały się do Poznania mamy dać znać ; )
A więc prawdopodobnie będziemy na DCDC , mama się zgodziła teraz tylko tatę trzeba namówić, ale tu pójdzie łatwiej xD[/QUOTE]
Hej :D
Oto super! Nie mogę się doczekać :)

A teraz musicie mocno trzymać kciuki, bo w tym tygodniu ja bede "groomingowac" mojego psa! Ciekawe jaki będzie brzydki
:eviltong:

Posted

[quote name='westie_justa']No ale jeszcze na filmiku widać że ma krótkie włosy, mysle że były za świeże żeby cokolwiek tam rwać, zapuść go trochę pierw:P[/QUOTE]
No właśnie dlatego za dużo nie rwałam...tylko podciełam firane i łapy :eviltong:

Posted

Mam nowe focisze :eviltong: [SIZE=1]ale ta jakość jest poprostu super xd

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=54956631684792507887312.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=57613731684577174575525.jpg&res=landing[/IMG][/SIZE]

Posted

[quote name='Collie']Gdzie tam, zdjęcia świetne, Cody :loveu:[/QUOTE]
[quote name='darii_iia']Urocze stworzonko. :)[/QUOTE]
[quote name='kaskaSz']jak piłeczkę trzyma bokiem ;)[/QUOTE]
[quote name='bianka19'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=57613731684577174575525.jpg&res=landing[/URL] :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Doginka']Cody super:loveu:[/QUOTE]
Dzięki wszystkim!!! :)
Niestety na obóz nie pojechaliśmy. W przyszłym roku nadrobimy. :diabloti:
Cody w ostatnich dniach coraz bardziej lubi robić coś za zabawę niż za jedzenie. Na frisbiacze jest nawet ładnie nakręcony. Oby tak dalej! :)

A teraz ważniejsza część...musicie trzymać mocno kciuki, bo miot jest wybrany i WSZYSTKO MUSI wypalić :D :D