fona Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [email protected] podalam w 1. poscie, sierota, dzieki! Quote
fona Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 kamelon, nie kameleon :) proooosze! Quote
asiamm Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Beka wysłała Ci już tą umowę czy nadal chcesz? Quote
fona Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 kurcze, bardzo ona psia, a Pisia jest kotem, ta umowa, ktora mialam, byla bardziej neytralna ale dzieki, pokombinuje Quote
beka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Fona bardzo Cię przepraszam, położyłam się na minutkę z synkiem i ..zasnęłam. Przepraszam.:oops: Quote
fona Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Nic sie nie stalo. Poniewaz pozyczylam pani swoj transporter, na podpisanie umowy umowilam sie u niej w domu. Prosba caly czas aktualna. Dzieki! Quote
fona Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Pisiula odjechała :sadCyber: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Za kazdym razem zamiast sie cieszyc, czuje sie jak wredota, bo oddalam kota (a kot myslal, ze jest moj). Mysle jednak, ze bedzie miala dobrze, pojechala do Warszawy, ma bardzo miłą nową panią i jej córkę, będzie miała futro do przytulania w postaci opiekunczego psa pudla :) I jeszcze raz ja zobacze, bo pojade odebrac swoj transporter. Quote
beka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Wysłałam. Ja wczopraj oddałam psa do adopcji i mam podobne odczucia... Quote
fona Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 nie doszlo... kamelon? nie kameleon Quote
fona Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Jutro jadę w odwiedziny do Pisi Gągoliny!! Quote
daga_27 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jessooo mnie tez to lada dzien czeka :-( Quote
fona Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Pisia ma sie swietnie :) Co prawda dwa dni po adopcji oczy spuchly i powieki sie wywinely i pani sie wystraszyla (ale nic mi nie mpowila, tylko pobiegla do weta, do jednego, a potem drugiego, jak lek nie pomagal), ale teraz juz sa ok. Wszyscy ja bardzo lubia, kloca sie, kto ma kota duźdać. A mąż pani Iwony stwierdzil, ze Pisia chyba sie sama nudzi i moze by wzieli drugiego kota... :) Bede ich meczyc! Tak w ogole to nowa mamusia tez Iwona, a pies - tez Maksik :) Quote
Igusia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Same ciotki Iwony :eviltong: Quote
fona Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 No pełen odlot, bo Iwona tez Iwona przeciez. A co u Glamoka nowego? Quote
Igusia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Od Iwony: a Glamok wariuje, skacze po ścianach, gania cień, walczy z ręką, koopka 3x dziennie, żre jakby mu mieli zabrać za chwile i wszystko co się nawinie, ale wczoraj miał nieprzyjemną przygodę bo żarł, żarł i żarł suche aż mu kulka utknęła w gardle i zaczął się dusić... Maniek (Mariusz) musiał mu przepchnąć dalej żeby poszło... przepchał Glamok przez 5 minut był w szoku a potem wrócił do walki z wyimaginowanym przeciwnikiem. :p Quote
fona Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 O basta. Pozdrów serdecznie ode mnie Glamoka i szczesliwych rodziców :) Musze wreszcie napisac mail do Iwony i poplosic o fotki Quote
fona Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 A Pisiula znowu miala chore oczko, poza tym prawie ok, bo corka dostala alergii, ale pani twierdzi, ze z tego powodu kota absolutnie nie odda. No i zaprzyjaznila sie z Krolikiem, ktory dostal urojonej ciazy. A Glamok jak? NIe mam sekundy nawet, zeby wykonac za dnia jakis prywatny telefon. PS Moj pies chcial wczoraj zgwałcić moja kocice... Dodam, ze jest to pies, ktory sie boi wszystkiego, co sie rusza, a wczoraj mu w mozgu kabelki jakies zwarcie zrobily i sie, hm, odwazyl. Stary zbok (11 lat!). Quote
fona Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Igusiu, wielkie dzieki za te zdjecia!! Fantastyczny jest, sliczny niuniol. Nie chcą drugiego? :p Usciski dla Glamokowej rodzinki... Quote
Recommended Posts