Jump to content
Dogomania

Pisia - prawdziwy bury cud natury - odjechała do swojego nowego domu!

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic sie nie stalo. Poniewaz pozyczylam pani swoj transporter, na podpisanie umowy umowilam sie u niej w domu. Prosba caly czas aktualna. Dzieki!

Posted

Pisiula odjechała :sadCyber:
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Za kazdym razem zamiast sie cieszyc, czuje sie jak wredota, bo oddalam kota (a kot myslal, ze jest moj).

Mysle jednak, ze bedzie miala dobrze, pojechala do Warszawy, ma bardzo miłą nową panią i jej córkę, będzie miała futro do przytulania w postaci opiekunczego psa pudla :)

I jeszcze raz ja zobacze, bo pojade odebrac swoj transporter.

Posted

Pisia ma sie swietnie :)
Co prawda dwa dni po adopcji oczy spuchly i powieki sie wywinely i pani sie wystraszyla (ale nic mi nie mpowila, tylko pobiegla do weta, do jednego, a potem drugiego, jak lek nie pomagal), ale teraz juz sa ok.

Wszyscy ja bardzo lubia, kloca sie, kto ma kota duźdać. A mąż pani Iwony stwierdzil, ze Pisia chyba sie sama nudzi i moze by wzieli drugiego kota... :) Bede ich meczyc!

Tak w ogole to nowa mamusia tez Iwona, a pies - tez Maksik :)

Posted

Od Iwony:
a Glamok wariuje, skacze po ścianach, gania cień, walczy z ręką, koopka 3x dziennie, żre jakby mu mieli zabrać za chwile i wszystko co się nawinie, ale wczoraj miał nieprzyjemną przygodę bo żarł, żarł i żarł suche aż mu kulka utknęła w gardle i zaczął się dusić... Maniek (Mariusz) musiał mu przepchnąć dalej żeby poszło... przepchał Glamok przez 5 minut był w szoku a potem wrócił do walki z wyimaginowanym przeciwnikiem.
:p

• 3 weeks later...
Posted

A Pisiula znowu miala chore oczko, poza tym prawie ok, bo corka dostala alergii, ale pani twierdzi, ze z tego powodu kota absolutnie nie odda.

No i zaprzyjaznila sie z Krolikiem, ktory dostal urojonej ciazy.

A Glamok jak? NIe mam sekundy nawet, zeby wykonac za dnia jakis prywatny telefon.

PS Moj pies chcial wczoraj zgwałcić moja kocice... Dodam, ze jest to pies, ktory sie boi wszystkiego, co sie rusza, a wczoraj mu w mozgu kabelki jakies zwarcie zrobily i sie, hm, odwazyl. Stary zbok (11 lat!).

• 3 weeks later...