Ela&Puch Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Agucha'][B]Kochani, szukamy godnego następcy naszego kochanego Księciunia.[/B] Puszek grozi nam z chmurki łapką, że jak nie znajdziemy dla Eli Anioła, który się nią zaopiekuje przyjdzie nas straszyć po nocy! Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219051-Poszukuj%C4%99-psa-w-typie-SZPICA-MINIATUROWEGO-w-potrzebie-[/url]![/QUOTE] Agusia Puszeczek nie bedzie straszyc nikogo wiesz ze to nie w jego stylu byl wyjatkowy on jest szcześliwy i patrzy na nas i kieruje naszymi krokami aby znależć tego na to puste miejsce bo w sercu zawsze bedzie Puszeczek , Wiem ze to nie realne ale ja chce PUSZKA wiesz Aguś jak bardzo tesknie Quote
Agucha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='Ela&Puch']Agusia Puszeczek nie bedzie straszyc nikogo wiesz ze to nie w jego stylu byl wyjatkowy on jest szcześliwy i patrzy na nas i kieruje naszymi krokami aby znależć tego na to puste miejsce bo w sercu zawsze bedzie Puszeczek , Wiem ze to nie realne ale ja chce PUSZKA wiesz Aguś jak bardzo tesknie[/QUOTE] Elu, nie pisałam tego na poważnie ;) Pusiątko to kochane psiątko, ale i zawsze musiało być po jego tak więc i teraz rządzi! :loveu: Quote
Ela&Puch Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Agucha']Elu, nie pisałam tego na poważnie ;) Pusiątko to kochane psiątko, ale i zawsze musiało być po jego tak więc i teraz rządzi! :loveu:[/QUOTE] Kochana wiem ze to żarcik bo też go kochałaś a niech rządzi nawet jak go nie ma i posuwa naszymi krokami w kierunku tych potrzebujących maleństw , Quote
Agucha Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='Ela&Puch']Tak bardzo mi brakuje puszka :([/QUOTE] Ściskam Kochana :glaszcze: Quote
Syla Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zaglądam, choć wiem, że malizny już nie ma. Quote
Agucha Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Syla']Zaglądam, choć wiem, że malizny już nie ma.[/QUOTE] Za 3 dni będzie 2 miesiące jak naszego Księciunia nie ma z nami :( Quote
Syla Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Agucha']Za 3 dni będzie 2 miesiące jak naszego Księciunia nie ma z nami :([/QUOTE] Też obchodzę rocznice odejścia moich psiurków.Najpierw krótkie, takie miesięczne, potem już pólroczne i potem już roczne.Są psy, których zdjęcia, do dzisiaj nie oglądam, bo nie mogę.Od Lejka mam jeszcze zdjęcia, od Nolci i od Kareny.Ciągle, sobie obiecuję, że dam na wątek i nie umiem....jeszcze nie.8 pażdziernika 2011, minął rok, od śmierci Lejanta i nie potrafię się zmusić. Quote
Ela&Puch Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ja ciągle o nim myśle taki był kochany . całuje cie PUSZECZKU Quote
Recommended Posts