giselle4 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='iwstar58']Oby cisza... przed burzą[/QUOTE] niech tak sie stanie ...:) Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Jasyrku moj jak pojdziesz dzisiaj do domku to chyba pięte pocaluje ze szczescia...swoja;):0 akle to by znaczylo ze ogloszenia zadzialaly.... Panie Boze niech sie stanie Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 to by zostala jeszcze Luba ....,,.moje starenstwo,, Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Jasyrek został przyejcielem pana ktory musi codziennie spacerowac-chory kręgosłup Pana siostra znalazla jego na necie i sie zakochali w nim, dzisiaj telefon ,dzisiaj adopcja. Jasyrek mieszka w Lubinie od dzisiiaj mam juz wszystko i milosc i domek Dziekuje:):):) Quote
iwstar58 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 giselle4 napisał(a):niech tak sie stanie ...:) ...i stało się. Szczęścia Jasyrku terapeuto.. Quote
basia34 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ale zebyscie widzialy jak ON do nich przylgnal i Ja wiedzialam ze to ten dom .Pani bedzie w kontakcie z Grasia. Byli rowniez zachwyceni naszym schroniskiem.Jasyrku Labuniu maly SZCZESCIA. Quote
giselle4 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 basia34 napisał(a):Ale zebyscie widzialy jak ON do nich przylgnal i Ja wiedzialam ze to ten dom .Pani bedzie w kontakcie z Grasia. Byli rowniez zachwyceni naszym schroniskiem.Jasyrku Labuniu maly SZCZESCIA. Tak ale zeby tak słodko nie bylo nastepny na kwarantannie tylko ze labek nie mix i cisza...czy czlowiek nie traci zaufania do ludzi?:( Quote
iwstar58 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 giselle4 napisał(a):Jasyrku moj jak pojdziesz dzisiaj do domku to chyba pięte pocaluje ze szczescia...swoja;):0 akle to by znaczylo ze ogloszenia zadzialaly.... Panie Boze niech sie stanie hihi zapomniałam zapytać... czy będzie jakaś fotka z tego namiętnego pocałunku? Quote
giselle4 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 iwstar58 napisał(a):hihi zapomniałam zapytać... czy będzie jakaś fotka z tego namiętnego pocałunku? nieeee bo nie moglam dostac do piety nie te lata kobieto,nie te lata:) Quote
Recommended Posts