Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

Posted

śliczna :loveu: Mam nadzieje, że już niedługo bedzie szczęśliwa w nowym domku.... ;)

Pianka, jesli masz jakies foty, ze nie wiesz jakie to psiaki to wrzuć je do wątku ogólnego naszego schroniska ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam być dzisiaj, ale póki co cisza..... :shake: Pani w ostatnim e-mailu pytała mnie gdzie jest schronisko, w którym przebywa Speranza, mam nadzieje, że to jej nie zniechęciło :-(

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']oj nie dobrze.... :shake:
Czy w ogłoszeniach Speranzy pisze, że przebywa w Zabrzu? Panią przeraziła odległość, teraz już nie wiem co będzie :-([/quote]

A ona nie jest w Zabrzu????

Posted

Przeciez ta kobieta ewidentie kombinuje jak tamta poprzednia!!! Przerazil ja dystans? A ona co, na ksiezycu mieszka??? Jak sie transport znajdzie, to wymysli cos innego! Nic, tylko glupie wymowki! Dla chcacego nie ma nic trudnego...Ja nie wierze juz tej kobiecie....:shake:

Posted

Speranza jest w Zabrzu, a ta kobieta myślała, że gdzies bliżej Zgorzelca.... :roll: Ostatnia wiadomość jaką od niej dostałam jest o tym, ze to zadaleko i Speranza męczyła by się w drodze... :roll:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Speranza jest w Zabrzu, a ta kobieta myślała, że gdzies bliżej Zgorzelca.... :roll: Ostatnia wiadomość jaką od niej dostałam jest o tym, ze to zadaleko i Speranza męczyła by się w drodze... :roll:[/quote]

Jakby byla taka zatroskana jej losem, to sunia juz dawno bylaby w jej domu...Jak ktos nie umie plywac, to mowi ze woda za rzadka...Nie ma co na ta kobiete liczyc...

Posted

Meczylaby sie????? Co ta kobieta do cholery opowiadA??? z choinki sie urwala???

Moze jeszcze raz z nia pogadac?? Moze ona jakas zupelnie nie obyta??jak powie to samo, to niema co z nia dalej rozmawiac

podroze nie sa dla psow relaksujace, ale pzreciez to sie da przezyc

Posted

[quote name='patch75']Meczylaby sie????? Co ta kobieta do cholery opowiadA??? z choinki sie urwala???

Moze jeszcze raz z nia pogadac?? Moze ona jakas zupelnie nie obyta??jak powie to samo, to niema co z nia dalej rozmawiac

podroze nie sa dla psow relaksujace, ale pzreciez to sie da przezyc[/quote]

Po co z nia gadac? Przeciez ona ewidentnie kreci....

Ludzie chyba zbyt doslownie biora sobie Speranzy imie, bo nic wiecej jej nie daja...:-( :-( :-(

Posted

Boze,kolejna osoba, ktora twierdzi, zechce ja adoptowac i nic...:-(:-(:-(

obserwuej ten watek od dluzszego czasu i dwu czy trzykrotniekiedy ktos sie zglosil, naprawde mialam nadzieje, ze ktos wreszcie sie znajdzie

Posted

Ja naprawdę tych ludzi nie rozumię.... Najgorsze jest to, że obie Panie, które interesowały się nią wydawały mi się osobami idealnymi dla Speranzy, a tu takie rozczarowanie :shake: