omry Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 No ona jest owca taka, jak jej kłak rośnie, to nie opada, tylko robi się taka kulka :P Zapisałam ją już do fryzjera ale dopiero za dwa tygodnie było miejsce :P Quote
Victoria Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Malutki sceniacek <3 Już wodujesz kurę, nie zimno jej potem? Quote
omry Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Victoria, Kura, jak co roku, pływa już od lutego :P Nie marznie potem, bo ciągle biega. Plus jest taki, że schnie całkowicie w kilka minut nawet, jak nie ma słońca. Quote
Victoria Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 e to spoko, tez tak chce :P moja by najchetniej caly rok plywala ale troche sie jednak boje, ze sie przeziebi. W ogole podziwiam Ciebie i chomika za branie wszystkich 4 na spacer :P ja sie dzisiaj odwazylam wziac cala trójkę i 10 razy byłam bliska zawału jak ktoś postanowił przeskoczył sobie w pełnym pędzie nad Lusią... nigdy więcej nie powtórze tego błędu, za duże ryzyko dla zdrowia szczura hahaha :P Brawa dla Tekilki za odwagę, chociaż może nie ma wyjścia, przywykła do życia w ciągłym ryzyku ;d Quote
omry Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 O to to, byś się zdziwiła jaki ona ma wyrobiony refleks przez nie :P Poważnie wyrobiony, bo kiedyś go nie miała. Zdeptana i wbita w ziemię była tysiąc razy, teraz to się już rzadko zdarza, radzi sobie dziewczyna :D Przeprowadzka nam się przeciąga, ostatnio nam tam się jeszcze wkradli do piwnicy i żeby ukraść piec wyrwali jakiś główny zawór gazu całej klatki i była masakra :P Dobrze, że sąsiad się obudził i nie wylecieli w powietrze. Piec leżał na podwórku, bo się przestraszyli i go zostawili a my mamy tylko plecy :P Do mieszkania też próbowali, ale drzwi nie puściły. Ale tam nie będę chodzić z całą czwórką, tylko na dwie raty. Chyba, że wieczorami, bo szkoła jest obok i ogromne boisko i jak szkoła będzie zamknięta to będziemy tam chodzić :P Quote
Saththa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Pierwsze zdjēcie jak dziewczyny patrza w górę na niego fajowe. A poza tym nooooo BYK! Ile waży przystojniak? :) Quote
omry Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Właśnie dzisiaj go ważyłam. 8 miesięcy, 68 cm w kłębie, 58,6 kg :P 2 Quote
asiak_kasia Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 O.o Omry przestan go faszerowac sterydami :P 1 Quote
Recommended Posts