Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a czy ja bym mogla prosic o wiecej fotek tej pieknej przyjazni Kubusia i Kinga

Alez prosze bardzo;)
Tak było na początku, jeszcze z malutkim dystanem

w chwili obecnej stosunki między nimi nie uległy zmianie:lol: a wręcz uważam że staly się bilższe i bardziej osobiste;)

w tarakcie zabawy na dobra sprawe nie mam mozliwości zrobienia im zdjęć:mad: za szybcy sa jak dla mnie :oops:, ale po szaleństwach jak się zmeczą jak najbardziej wtedy ich dopadam z aparatem:lol:

Posted

piekne zdjecia :)
ja i moja daisy też na początku niepewnie ... a teraz śpimy w jednym lozku :lol:
Kinguś jest wspaniały :loveu: ~
pozdrawiamy !
i zapraszamy do naszej malamuciej galerii ;)

Posted

naprwde niesamowity pies:):):) uwielbiam ta rase pozatym ma słabosc do białych pieskow :) a to moj aniołeczek zyl zemna 16 lat (kundelek):( , moze dlatego nie moge sie napatrzec na ta cudowna rase :)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
a to moj aniołeczek zyl zemna 16 lat (kundelek):( , moze dlatego nie moge sie napatrzec na ta cudowna rase :)

Ale numer:crazyeye:gdybyś nie napisała że to kundelek to bym pomyślała że to sunia samoyeda. Uszka, ogon, sierść normalnie samoyedek:) Tylko że niestety samki tak długo nie zyja:-( Śliczna sunia, a napisz prosze jaki miała chatakter? bo coś ze szpica to miała napewno, pewnie nie tylko wygląd.

Posted

No tak przepraszam za tą sunie:oops:, zasugerowałam się podobieństwem do samoyedek. No to jak szpic, ruchliwy, przyjacielski i pewnie do tego troszke uparty:razz: Mój to jeszcze ma taką cechę a w sumie wade że się potrafi obrazić:mad:. Jak cos nie po jego mysli to ma takiego focha że przez godzine do mnie nie podejdzie, co ja mówie nie podejdzie, nawet na mnie nie spojrzy :roll:,odwraca głowe jak go wołam i udaje "greka"

• 1 month later...
  • 5 years later...
Posted

Piękny pies i piękna historia :loveu: łezka w oku sie kręci jak się ja czyta ;)

mamy nadzieję ze bedzie u was dużo zdjęć bo zamierzamy was czesto odwiedzac ;)