mmbbaj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj King :lol: Śliczny pies i piękna historia :loveu:, a ty rewelacyjnie opowiadasz, mogłabym tak czytać i czytać... Quote
Kamila Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nom,piekna historia,az zaczynam wierzyc w ludzi :cool3: I bardzo sie ciesze ze wam sie udalo :multi: Quote
bona_46 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 cudny psiak:lol: i cudna historia:multi: Quote
Sylvia_76 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ... ale to wszystko ładne... :) Pozwolisz, ze będę tu częstym bywalcem? :) King jest... no królewski jest po prostu :) Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Piękna historia... jednak są jeszcze na tym świecie dobrzy ludzie gotowi na bezinteresowną pomoc A ta fotka po prostu mnie urzekała :loveu: Quote
King Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa:Rose: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 a czy ja bym mogla prosic o wiecej fotek tej pieknej przyjazni Kubusia i Kinga Quote
King Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Marta_Ares napisał(a):a czy ja bym mogla prosic o wiecej fotek tej pieknej przyjazni Kubusia i Kinga Alez prosze bardzo;) Tak było na początku, jeszcze z malutkim dystanem w chwili obecnej stosunki między nimi nie uległy zmianie:lol: a wręcz uważam że staly się bilższe i bardziej osobiste;) w tarakcie zabawy na dobra sprawe nie mam mozliwości zrobienia im zdjęć:mad: za szybcy sa jak dla mnie :oops:, ale po szaleństwach jak się zmeczą jak najbardziej wtedy ich dopadam z aparatem:lol: Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Naprawdę przepiękna przyjaźń jest pomiędzy nimi :p Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 eh piekne fotki King jest sliczny, widac ze taki delikatny w stosunku do Kuby jakby byl stworzony do tej pracy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 piekne zdjecia :) ja i moja daisy też na początku niepewnie ... a teraz śpimy w jednym lozku :lol: Kinguś jest wspaniały :loveu: ~ pozdrawiamy ! i zapraszamy do naszej malamuciej galerii ;) Quote
Basia&Safi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 naprwde niesamowity pies:):):) uwielbiam ta rase pozatym ma słabosc do białych pieskow :) a to moj aniołeczek zyl zemna 16 lat (kundelek):( , moze dlatego nie moge sie napatrzec na ta cudowna rase :) Quote
King Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 basiulka22tychy napisał(a): a to moj aniołeczek zyl zemna 16 lat (kundelek):( , moze dlatego nie moge sie napatrzec na ta cudowna rase :) Ale numer:crazyeye:gdybyś nie napisała że to kundelek to bym pomyślała że to sunia samoyeda. Uszka, ogon, sierść normalnie samoyedek:) Tylko że niestety samki tak długo nie zyja:-( Śliczna sunia, a napisz prosze jaki miała chatakter? bo coś ze szpica to miała napewno, pewnie nie tylko wygląd. Quote
Basia&Safi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 to nie sunia to był piesek :) a Charakter bardzo spokojny i przyjacielski :) swego czasu bardzo ruchliwy :) mogła bym dlugo pisac :) ale ale byl kochany :):):) Quote
King Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 No tak przepraszam za tą sunie:oops:, zasugerowałam się podobieństwem do samoyedek. No to jak szpic, ruchliwy, przyjacielski i pewnie do tego troszke uparty:razz: Mój to jeszcze ma taką cechę a w sumie wade że się potrafi obrazić:mad:. Jak cos nie po jego mysli to ma takiego focha że przez godzine do mnie nie podejdzie, co ja mówie nie podejdzie, nawet na mnie nie spojrzy :roll:,odwraca głowe jak go wołam i udaje "greka" Quote
Jupi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wspaniała i wzruszająca historia, trzeba wierzyć, że coś czego bardzo się pragnie jest możliwe do spełnienia,:lol: psiak cudny:loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wzruszyłam się..piekny pies, niesamowita historia!!! Czekam na nowe zdjęcia! Pozdrawiam i przesyłam buziaki:*** Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Piękny pies i piękna historia :loveu: łezka w oku sie kręci jak się ja czyta ;) mamy nadzieję ze bedzie u was dużo zdjęć bo zamierzamy was czesto odwiedzac ;) Quote
Recommended Posts