agnieszka32 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Rewolta123 napisał(a):Witam dziewczyny to ja mama Bolsa , tak jak Wojtas mówi wszystko u Misiaka po kastracji ok. To świetnie! Na początku moszna zawsze jest spuchnięta, wygląda jakby nadal w niej jądra były. Dopiero po czasie wszystko wygląda "normalnie" ;) P.S. Witamy na forum i liczymy na mnóstwo zdjęć i relacji z Waszego wspólnego życia :) Quote
Rewolta123 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Hej, Ja jestem bardziej redaktorem naszej rodziny a to dlatego iż nie mam kabelka do komórki na ten czas Wojtas. Ale to sie zmieni i będę na bieżąco podsyłała. A teraz Bols obgryza mi dłonie i ciężko mi się piszę, dlatego że mu ugotowałam ulubione danie i nie studzę by mógł szybciej zjeść. hi hi Quote
What May NN Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 jak Bols się miewa? Blagam Was o pomoc dla Aliego! Psiak umiera w schronie, potrzebujemy deklaracji by wyciągnąć go do hotelu! pomocy http://www.dogomania.pl/threads/208495-Ali-potrzebne-deklaracje!Chore-stawy-podniesiony-cukier-i...zimna-buda-w-schronie!/page6 Quote
Dragątko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Bolsik ma się super :] Zostanie gwiazdą poradnika adopcyjnego, który właśnie jest tworzony m.in. przez jego mamę ;) Quote
Recommended Posts