Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kerian']Podaję kolejne wpłaty (ostatnio podałam zaksięgowane do 8 września):

13.09.2011 r. - 3 bazarki dla Kami od AniaB - zuzlikowa - 203 zł
15.09.2011 r. - bazarek ogłoszeniowy - Paulina.mickey - 30 zł
21.09.2011 r. - od Doris66 - 10 zł[/QUOTE]

Uzupełniłam o brakujące wpłaty pierwszą stronę!...przepraszam za pominięcie postu z informacjami na ten temat.

[B]Kerian[/B], a możesz uszczegółowić kwestię opłaty za allegro Kami?
Opłacona i jaką kwotą?
Bardzo proszę o pokrycie zobowiązań za hotelikowanie Kami we wrześniu.

Posted

[quote name='zuzlikowa'][B][SIZE=4]

[B][SIZE=4][U]ROZLICZENIE WPŁYWÓW I WYDATKÓW:[/U]

Konto dla Kami prowadzi Kerian... dziękujemy! :smile:

[/SIZE][/B][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]Od [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][B]27.06.2011... 22.09.2011

[/B][B]DEKLARACJE STAŁE na hotel dla Kami:
[/B]_suślik...20zł- [B]lipiec[/B], sierpień,wrzesień
_anecik60...20zł-[B] lipiec[/B], sierpień,wrzesień
_buniaaga...10zł- [B]lipiec[/B], sierpień, wrzesień
_doris66...10zł- [B]lipiec[/B], sierpień,wrzesień
_P. Grażyna... 50zł- [B]lipiec[/B], sierpień,wrzesień
_joi... 30zł-[B] czerwiec, lipiec[/B], sierpień, wrzesień,
......................................
razem- [B]140zł[/B]

[B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE na hotel dla Kami:
[/B]_dreag...20zł...[B]wpłynęły[/B]
_gawronka...50zł [B]...wpłynęły[/B]
.................................................. ............................
razem...[B]70zł[/B]

[B][SIZE=4].................................................. ............

[/SIZE][/B][B][SIZE=4]WPŁYWY[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2](zaksiegowane)[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=4]:[/SIZE][/B]
[B]STAN NA 22.08.2011.[/B]

2.07.2011 [FONT=Times New Roman] BUNIAAGA[/FONT] [B]10[/B]
2.07.2011 [FONT=Times New Roman] SUŚLIK[/FONT] [B]20 [/B]
4.07.2011 [FONT=Times New Roman] MARTA G. [/FONT] [B]50[/B]
4.07.2011 [FONT=Times New Roman] anecik60. [/FONT] [B]20[/B]
5.07.2011 [FONT=Times New Roman] Grażyna R.[/FONT] [B]50 [/B]
7.07.2011 [FONT=Times New Roman] Izabella J. M.[/FONT] [B]60 [/B]
11.07.2011 [FONT=Times New Roman]ranias[/FONT] [B]20[/B]
11.07.2011 Maja F. [B]50[/B]
12.07.2011 Dorota H.(doris66) [B]10 [/B]
12.07.2011 dreag [B]20[/B]
12.07.2011 Anna J. [B]105[/B] (bazarek jaanny019)
14.07.2011 Elizabeth G. [B]150[/B]
18.07.2011 jaanna019[B] 20zł([/B]bazarek)
18.07.2011 Nova77 [B]10zł[/B](bazarek)
22.07.2011egradska [B]65zł[/B] (bazarek)
27.07.2011 BUDRYSEK [B]20zł[/B] (bazarek)
27.07.2011 Grażyna.R [B]50zł[/B]
1.08.2011 suślik[B] 20zł[/B]
1.08.2011 anecik60 [B]20zł[/B]
4.08.2011 Grażyna R [B]260zł[/B] (zbiórka imieninowa)
6.08.2011 buniaaga [B]10zł[/B]
11.08.2011 gawronka[B] 60zł[/B]
17.08.2011 zuzlikowa [B]124zł[/B](kwota z bazarku łączonego)
20.08.2011 >> Agnieszka W. w imieniu Doris66 - 10 zł
29.08.2011 >> Pani Grażyna R. - 50 zł (deklaracja stała)
29.08.2011 >> anecik60 - 20 zł (deklaracja stała)
02.09.2011 >> suślik - 20 zł (deklaracja stała)
06.09.2011 Buniaaga - [B]10 zł[/B]
08.09.2011 Pani Izabella M. -[B] 60 zł[/B]
13.09.2011 r. - 3 bazarki dla Kami od AniaB - zuzlikowa - 203 zł
15.09.2011 r. - bazarek ogłoszeniowy - Paulina.mickey - 30 zł
21.09.2011 r. - od Doris66 - 10 zł

.................................................. .................
[B]Razem: 1637zł[/B]

[B] [SIZE=4]WYDATKI[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2](uregulowane)[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=4]:[/SIZE]

[/B]_hotelowanie 28-30.06... 45zł
_hotelowanie 1- 31.07... 450zł
_koszta badań(krew z bioch, bad. zeskrobin, bad.kału na enzymy-18.07)... 138zł
_hotelowanie 1-31. 08...450zł(19.0:cool:
[B] .[/B].....................................
[B]razem.[/B].[B].1083zł

[/B][B][SIZE=5]Stan konta [SIZE=4]na dzień 22 września 2011... [/SIZE][SIZE=6][COLOR=red]554 pln

[SIZE=5]UWAGI:[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Zobowiązania do pokrycia [SIZE=2]na dzień [SIZE=4]15.09.2011[/SIZE]:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

...hotelowanie za okres od 1-30. 09... 450zł
...wyróżnione allegro Kami... 12zł(?...muszę dopytać)
.................................................. .................
razem...[B] 462zł (?)
[/B]
[COLOR=red][B][SIZE=5]Jest... 554zł
Dziękuję w imieniu Kami.[/SIZE][/B][/COLOR]

[B][SIZE=4][SIZE=2]Dziękuję bardzo w imieniu Kami...
[/SIZE][/SIZE][/B][/QUOTE][/QUOTE]

[B]Sprawdźcie, czy wszystkie wpłaty ujęłam...[/B] wpłaty uzupełnione(bo wcześniej pominęłam je) wpisane zostały bez pogrubienia, ale zgodnie z chronologią.

Posted

[FONT=&quot]
[/FONT][CENTER][FONT=&quot] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/9/slajd1uk.jpg/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6160/slajd1uk.jpg[/IMG][/URL][/FONT]
[/CENTER]
[B][SIZE=4]
Uwagi:
[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2]Kami jest u kuny od 28czerwca...
Teraz na razie mamy 140zł w stałych deklaracjach...
[SIZE=3][B]Co miesiąc na sam hotelik musimy dozbierać 310zł.[/B][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red][B][SIZE=2][COLOR=black][SIZE=3]
[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=2]W lipcu nazbierałyśmy pełną kwotę za hotelik za czerwiec i lipiec- 495zł...już jest zapłacone(22.07)...zapłacone zostały też badania(4.0:cool:- 138zł[/SIZE][B]
z[/B][SIZE=2]a sierpień hotelowanie Kami zapłacone- 450zł(19.08[/SIZE][SIZE=2])... na opłatę za hotelik we wrześniu już także jest dostateczna kwota(podam kiedy będzie opłacony)...

[/SIZE][B][SIZE=2]Pomóżcie zbierać na sterylizację Kami... [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[COLOR=red][B][SIZE=5]Obecnie jest... 554zł
[SIZE=3]Po opłaceniu hoteliku za wrzesień oraz uwzględnieniu kosztów allegro zostanie ok. 92zł...[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR]
dowiem się o koszty sterylizacji, ale to i tak zbyt mała kwota, by zabieg ten przeprowadzić.

[SIZE=4][/SIZE]

Posted

Za Allegro wykonałam przelew na 13,30 zł.

Dzisiaj ureguluję hotelik, spoko :)

Kurczę, co się dzieje z Dogo? Muszę logować się po kilka razy, żeby cokolwiek zrobić - też tak macie? :angryy:

Posted

[quote name='BUDRYSEK']czy Kami grzeje juz dupinke w nowym domku? :)[/QUOTE]

Nie... jeszcze nie.

Czekamy na wizytę PA... na jej rezultat... [B]i musimy zrobić sterylizację pieknej.[/B].. nie udało mi się zadzwonić wczoraj do Kuny i zapytać, ani o wizytę, ani koszt sterylizacji... rankiem spróbuję!

[B][SIZE=4]Uwagi:
[SIZE=3][B]Co miesiąc na sam hotelik musimy dozbierać 310zł.[/B][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red][B][SIZE=2][COLOR=black][SIZE=3]
[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=2]W lipcu nazbierałyśmy pełną kwotę za hotelik za czerwiec i lipiec- 495zł...już jest zapłacone(22.07)...zapłacone zostały też badania(4.0:cool:- 138zł[/SIZE][B]
z[/B][SIZE=2]a sierpień hotelowanie Kami zapłacone- 450zł(19.08[/SIZE][SIZE=2])... opłata za hotelik we wrześniu już także wykonana- 450zł(22.09 )... allegro pokryte- 13,30zł[/SIZE][B]

[SIZE=2]Pomóżcie zbierać na sterylizację Kami... [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[COLOR=red][B][SIZE=5]Jest... 90, 70zł
[/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Kerian']Za Allegro wykonałam przelew na 13,30 zł.

Dzisiaj ureguluję hotelik, spoko :)

Kurczę, co się dzieje z Dogo? Muszę logować się po kilka razy, żeby cokolwiek zrobić - też tak macie? :angryy:[/QUOTE]

Już ujęłam wszystkie wydatki, tak że wiadomo już iż stan konta Kami wynosi równe 90, 70zł.

Mnie na razie dogo chodzi... ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca...

Posted

Nie mam jeszcze konkretnych informacji... jak tylko będę coś wiedziała podam natychmiast.

A Kami?... cóż, jeśli uda się jutro, to pojedzie na wycieczkę się zważyć. Wygląda na to,że przytyło się dziewczynie, warto więc wiedzieć jak wygląda waga, a i wycieczka Kami się z pewnością spodoba.
Wstępnie ustaliłyśmy z Kuną, że sterylkę będziemy umawiać na tydzień po następnym poniedziałku, czyli po 3 października. W międzyczasie dowiemy się konkretów co do kosztów i lecznicy , w której zabieg będzie wykonany.

Posted

[quote name='Debaja']Co z Kami? Chcę pomóc, a nie mogę. Zdjęcie Kami też mile widziane :cool3:.
Jeśli Kami nie potrzebuje pomocy proszę napisać to pomogę innej bidzie.[/QUOTE]

Czekam na informacje od Kuny(wizyta PA i sterylizacja)... jak tylko będę znała konkrety, przekażę.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Czekam na informacje od Kuny(wizyta PA i sterylizacja)... jak tylko będę znała konkrety, przekażę.[/QUOTE]

Hmm, dziwnie to wszystko przebiega :(

Posted

Nie wiem czy dziwnie... jak w zyciu.. Niestety iwi10 wizyty nie zrobiła z przyczyn niezależnych od siebie. Ma nam napisać o tym jak tylko będzie mogła. Jedni zrozumieją, inni - nie... na szczęście czas na jakoś strasznie nie goni, aczkolwiek na pewno chodzi o to, żeby człowiek się nie zniechęcił oczekiwaniem. Sterylizację będziemy umawiac na za tydzień - tak ustaliłyśmy z zuzlikową i co najmniej tyle czasu mamy bez cienia wątpliwości na jakiekolwiek "dziwne" przebiegi...
Poporosiłam Grześka Bielawskiego z Pogotowia dla Zwierząt o pomoc w przeprowadzeniu wizyty, podobno ma kogoś w Gdańsku, więc czekam na potwierdzenie. Także nie płaczcie tylko lepiej trzymajcie kciuki emanując pozytywna energią ;)

a zdjęc na razie nie bedzie, tym razem z przyczyn niezależnych ode mnie, no chyba, ze jaanna019 pojawi się z aparatem w odwiedziny :)

Posted

Moim zdaniem czas goni i to bardzo.
Zależy mi na Kami, ale sama już tracę cierpliwość. Nie płaczę tylko czekam na konstruktywną wymianę wiadomości.
Czy są pieniądze na sterylizację Kami?

Posted

No,że ten pan Leśniczy nie zrezygnował to naprawdę...Z całym szacunkiem dla naszej pięknej Kami :loveu: ale psiaków chętnych na domek jest masa(niestety). Chyba to przebywanie wśród przyrody go uspakaja bo ja od jakiegoś czasu siedzę jak na szpilkach. :shake: Debaja już dawno wizytę by przeprowadziła...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Nie... jeszcze nie.

Czekamy na wizytę PA... na jej rezultat... [B]i musimy zrobić sterylizację pieknej.[/B].. nie udało mi się zadzwonić wczoraj do Kuny i zapytać, ani o wizytę, ani koszt sterylizacji... rankiem spróbuję!

[B][SIZE=4]Uwagi:
[/SIZE]
z[/B][SIZE=2]a sierpień hotelowanie Kami zapłacone- 450zł(19.08[/SIZE][SIZE=2])... opłata za hotelik we wrześniu już także wykonana- 450zł(22.09 )... allegro pokryte- 13,30zł[/SIZE][B]

[SIZE=2]Pomóżcie zbierać na sterylizację Kami... [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[COLOR=red][B][SIZE=5]Jest... 90, 70zł
[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Debaja']Moim zdaniem czas goni i to bardzo.
Zależy mi na Kami, ale sama już tracę cierpliwość. Nie płaczę tylko czekam na konstruktywną wymianę wiadomości.
[B]Czy są pieniądze na sterylizację Kami?[/B][/QUOTE]

Niestety jeszcze nie ma... Kuna ma zorientować się dokładnie w kosztach i podać informację. Jednak na pewno kwota 90zł nie wystarczy na sterylizację... ja tak liczę,że będzie to koszt między 200-400zł. Ale to tylko moje doswiadczenia z cenami sterylkowymi.

Posted

[quote name='Kuna']Nie wiem czy dziwnie... jak w zyciu.. Niestety iwi10 wizyty nie zrobiła z przyczyn niezależnych od siebie. Ma nam napisać o tym jak tylko będzie mogła.[/QUOTE]

Wizyta organizowana jest od 12 września a iwi10, nie jest jedyną osobą która mogła ją przeprowadzić. Pani wybrała osobę przebywającą/wyjeżdzającą czasowo za granicę, czyli już na dzień dobry było wiadomo, że zostanie to przeciągnięte w czasie. Wizyty brak do dziś.

[quote name='Kuna']Jedni zrozumieją, inni - nie... na szczęście czas na jakoś strasznie nie goni, aczkolwiek na pewno chodzi o to, żeby człowiek się nie zniechęcił oczekiwaniem[/QUOTE]

Goni, goni...
bernardyn to nie york po którego ustawi się kolejka, a bernardynów do adopcji dużo..., Pan leśniczy też może dojść do tego wniosku.
Drugi powód to kasa, płacimy za "hotelik" dla Kami prawie 500 zł miesięcznie!

[quote name='Kuna'] Sterylizację będziemy umawiać na za tydzień - tak ustaliłyśmy z zuzlikową i co najmniej tyle czasu mamy bez cienia wątpliwości na jakiekolwiek "dziwne" przebiegi... [/QUOTE]

Nie bardzo rozumiem, dlaczego sterylka aż tak przeciąga się w czasie, 03 pażdziernik, nadal nieznany jest koszt.
[quote name='Kuna']Także nie płaczcie tylko lepiej trzymajcie kciuki emanując pozytywna energią [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ja/USTAWI%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG][/QUOTE]

Nie płaczcie tylko płaćcie kasę!?

Posted

Można odnieść wrażenie, że się narzucam z pomocą.
Osoba, która "pracuje" dla Kami za pieniądze Dogomaniaków napisała, że się nie śpieszy.....
Powiem krótko i zwięźle, zaangażowałam się razem z Tz-tem w pomoc suni, dorzucę do sterylki, ale chcę coś w zamian: zdjęcia Kami, bieżące wiadomości na temat suni, konkretny plan działania.

Posted

Miesiąc czasu to wg mnie (i chyba nie tylko mnie) naprawdę sporo czasu na przeprowadzenie wizyty. I dziś,nagle, się okazało,że iwi10 nie może przeprowadzić wizyty? jeżeli nie dziś to powinna natychmiast powiadomić Kunę lub Zuźlikową ,że wizyty PA nie zrobi a nie czekać Bóg wie na co bo a nuż się uda tą wizytę zrobić. przecież tyle razy zuźlikowa próbowała się dowiedzieć co i jak w sprawie wizyty. To dziś się okazało,że jednak nie wypali? A co było przez ten czas(do dzisiaj)?
I jak można pisać,że czas nie goni? Zaraz kolejny m-ąc i kolejna wpłata. A ta kwota to na pewno byłaby wystarczająca na sterylkę. Czy ktoś dzwonił do Pana Leśniczego? Bo może już nie ma po co jechać. :shake:

Posted

[quote name='Kuna']
Poporosiłam Grześka Bielawskiego z Pogotowia dla Zwierząt o pomoc w przeprowadzeniu wizyty, podobno ma kogoś w Gdańsku, więc czekam na potwierdzenie.[/QUOTE]
I po co kogoś prosić,żeby jeszcze kogoś prosił o przeprowadzenie wizyty jak Debaja sama prosi,żeby jej pozwolić zrobić taką wizytę. :crazyeye: Dla mnie takie postępowanie w głowie się nie mieści.