diabelkowa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 logan uwielbia taka pogode eh... ja niekoniecznie ... :p Quote
wiq Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='zaba14']hej !! :) zdjęcia super, śnieg biały a nie niebieski :D rewelka.. a te Twoje psiury to jakis zdziczałe :D [url]http://i1018.photobucket.com/albums/af309/amb99/zimowo%20-%20spacer%20z%20aresem/29122010209.jpg[/url][/QUOTE] hej! wieki Cię tu nie widziałam :) sama czajnikuję u Waszej galerii, piękna ta Maya :) takie staffiki z białym bardzo mi ię podobają :) no widzisz, doceniasz mój śnieg, a shel ze mnie leje, że nawet w pochmurny dzień przepaliłam śnieg :evil_lol: [quote name='diabelkowa']logan uwielbia taka pogode eh... ja niekoniecznie ... :p[/QUOTE] to tak jak u nas ;) ja pierwszy raz w życiu czekam na wiosnę :placz: Quote
Shel Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='wiq']hej! no widzisz, doceniasz mój śnieg, a shel ze mnie leje, że nawet w pochmurny dzień przepaliłam śnieg :evil_lol: [/QUOTE] Ja tam się męczyłam,żeby na zdjęciach nie było totalnej ciemnicy, a ta mi mówi, że śnieg przepala :mdleje::roll::evil_lol: Quote
gonek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='wiq'] dzięki :) a tak nawet myślałam ostatnio, żeby się z Wami kiedy umówić na spacer, jak już będę we Wroc, bo chciałabym zobaczyć 'życie z borzojem' :evil_lol: ;)[/QUOTE] Bardzo chętnie, daj znać jak będziesz to się zgadamy konkretnie:) Quote
wiq Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Shel']Ja tam się męczyłam,żeby na zdjęciach nie było totalnej ciemnicy, a ta mi mówi, że śnieg przepala :mdleje::roll::evil_lol:[/QUOTE] taka moc canona:roflt: [quote name='gonek']Bardzo chętnie, daj znać jak będziesz to się zgadamy konkretnie:)[/QUOTE] spoko :) Quote
anetta Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No to sobie dziewczynki pobiegały :Dog_run: bardzo mi się podoba ten portrecik, myslałam że cz-b a tu jednak nie :p [url]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/winter/dwudz%20dziew%20grudnia%20spacer/DSC_0028.jpg[/url] Quote
brjagata Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [url]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/winter/dwudz%20dziew%20grudnia%20spacer/DSC_0012.jpg[/url] Bystra jest fenomenalna, no okropnie mi się podoba! :p Quote
Ziunia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Od-Nowa']Wiqarynko - spacer!!![/QUOTE] biedna, niewyżyta spacerowo.... :) Quote
diabelkowa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 a gdzie nowe fotki ? to ze sesja i te sprawy od niczego Cie nie zwalnia:P Quote
wiq Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='anetta']No to sobie dziewczynki pobiegały :Dog_run: bardzo mi się podoba ten portrecik, myslałam że cz-b a tu jednak nie :p [url]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/winter/dwudz%20dziew%20grudnia%20spacer/DSC_0028.jpg[/url][/QUOTE] no a teraz biegają, ale z moją siostrą :placz: ukryty kolor :evil_lol: [quote name='Od-Nowa']Wiqarynko - spacer!!![/QUOTE] no proszę, kiedy, sobota rano? ;) [B]gonek[/B], dotaszcz się też :evil_lol: [quote name='Agathee'][url]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/winter/dwudz%20dziew%20grudnia%20spacer/DSC_0012.jpg[/url] Bystra jest fenomenalna, no okropnie mi się podoba! :p[/QUOTE] dzięki, mnie też :evil_lol: a ostatnio okazało się, że jest podobna rasa, Harzer Fuchs :evil_lol: niektóre zupełnie inne, ale parę sztuk widziałam baaardzo w typie mojej :) [quote name='Ziunia']biedna, niewyżyta spacerowo.... :)[/QUOTE] Ty się nie śmiej :P [quote name='diabelkowa']a gdzie nowe fotki ? to ze sesja i te sprawy od niczego Cie nie zwalnia:P[/QUOTE] nowe fotki to z satelity by musiały być chyba :evil_lol: Quote
gonek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Hejo :) A gdzie ten spacer proponujesz? od dziś Frau Bystra będzie :D Quote
wiq Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Tanii to najlepiej byłoby w Skowronim znając życie ;) Quote
Od-Nowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 no musisz mi na gg napisać, bo tu prawie nie zaglądam !! a już po weekendzie więc obstawiamy następny!! a jeżeli w niedziele, to możemy podjechać autem gdziekolwiek. no i ja już pięknie chodzę :-) no może nie doskonale ale ładnie :-) Quote
wiq Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='diabelkowa']moze byc i z satelity ;)[/QUOTE] uparta ;) już niedługo będą ;) [quote name='Od-Nowa']no musisz mi na gg napisać, bo tu prawie nie zaglądam !! a już po weekendzie więc obstawiamy następny!! a jeżeli w niedziele, to możemy podjechać autem gdziekolwiek. no i ja już pięknie chodzę :-) no może nie doskonale ale ładnie :-)[/QUOTE] na gg to ja sama nie zaglądałam prawie 3 tyg :oops: w poniedziałek mam egzamin, więc w niedzielę będę nieprzytomna ze strachu :evil_lol: proponowałabym sobotę ok. 10.00 :) cieszę się, żeś już na chodzie! :) miejsce do ustalenia ;) Quote
Od-Nowa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 w sobotę nie mam auta ;-) więc w sobotę skowronkowy najchętniej pfllll bo z dwoma komunikacją nie pojeżdżę ;-) a w niedzielę to może być wszędzie ;-) Quote
gonek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ten wasz Skowroni trochę daleko ale może też się doczłapię. Komunikacja miejska w przypadku mojej Jopki odpada bo ona ma chorobę lokomocyjną. A me auto nie żyje :( Quote
wiq Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 my się nigdy nie spotkamy :evil_lol: rozchorowałam się kilka dni temu i jest coraz gorzej :placz: Quote
Shel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='wiq']my się nigdy nie spotkamy :evil_lol: rozchorowałam się kilka dni temu i jest coraz gorzej :placz:[/QUOTE] Hmmm brzmi znajomo :evil_lol: zeszłoroczna sprawa wraca :diabloti: Quote
wiq Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 to ten czas :placz: oby nie było tak źle, jak w zeszłym roku :placz: Quote
Ppx Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [url]http://i1018.photobucket.com/albums/af309/amb99/sudety/s250910149.jpg[/url] :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 zdrowiej Wiqarynko szybko!! siedzisz w domu czy we Wroc? Quote
wiq Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Ppx'][url]http://i1018.photobucket.com/albums/af309/amb99/sudety/s250910149.jpg[/url] :loveu:[/QUOTE] ano, taki milutki piesek ;) witam w galerii :) [quote name='Od-Nowa']zdrowiej Wiqarynko szybko!! siedzisz w domu czy we Wroc?[/QUOTE] dzięki, mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie, ale bez antybiotyków chyba się nie obędzie :placz: jutro jadę do domu, nie byłam chyba od 3 tygodni :mdleje: sesja, fuj :( Quote
Od-Nowa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no to wykończyła Cię nauka !! ;-) rzuć te studia - dawno Ci mówiłam! i wracaj bo potrzebna mi jesteś do dręczenia Tajgusi! mam na nią mocny plan w tym roku ;-) Quote
Recommended Posts