wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 nie, pewnie łazi po takich krzorach, że i tak jej nie znajdę, dopóki nie zdecyduje się sama przyjść.. byłam właśnie obejść jej tajemne skrytki wokół domu - nie ma jej dalej :roll: ubiję Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 kurcze.. dopiero zobaczylam ze zniknela... Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 niezla kolekcja :loveu: frog fioletowy fajny:loveu: i ten rogz funky retro tez:eviltong: :eviltong: :eviltong: kurcze Mona nie wyglupiaj sie:roll: Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 franca przylezie na pewno, złego diabli nie biorą :diabloti: tylko kiedy, ja jechać muszę :roll: Quote
eria Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='wiq']franca przylezie na pewno, złego diabli nie biorą :diabloti: tylko kiedy, ja jechać muszę :roll:[/quote] takie rzeczy dzieja sie zawsze w najmniej odpowiednim momencie:shake: Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 łażę i patrzę, dalej nic... a oczywiście spieprzyła, jak nie miała na sobie obroży z id... dobrze chociaż, że zwykle ludzie wiedzą, że to mój pies :/ Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 3,5 h akurat, kiedy mnie spieprzył autobus to przylazła... z jakimś zapchlonym, szpetnym kolegą, jakby psów miała mało w domu :mad: zadowolona z siebie jak cholera :mad: co za pizda :angryy::angryy::angryy: Quote
eria Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ona ma w domu suki :evil_lol: ale rzeczywiscie problemowa:roll: Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 tak, śpi rozwalona na swoim pontonie, bardzo z siebie dumna.. biedny, niewybiegany, zaniedbany, totalnie nie szkolony pies.. jejku, takie ma nudne życie, wcale nie pociskam z nią 10 km dziennie, wcale jej nie wymyślam zadań.. qrva Quote
BBeta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Na łańcuch i do budy :diabloti: Może wtedy doceni Twoje starania :cool3: Ciesze się, że się znalazła ;) Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 eh.. nie dziwie ci sie ze wsciekla jestes. Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Matusz']uffffff..........:roll:[/quote] zjednej strony ufff... a z drugiej szlag mnie trafia:angryy: [quote name='BBeta']Na łańcuch i do budy :diabloti: Może wtedy doceni Twoje starania :cool3: Ciesze się, że się znalazła ;)[/quote] już naprawdę nie mam na nią pomysłu:shake: [quote name='deer_1987']eh.. nie dziwie ci sie ze wsciekla jestes.[/quote] no co za sucz:angryy: Quote
Recommended Posts