wiq Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='diabelkowa']Tez wiedzialam ze wroocisz :))) no kartka swietna jest:)[/quote] nigdy nie mówiłam, że nie wrócę :P kurde no, stęskniłam się za Wami:D chcę w tym roku wpaść na zlot, macie ludzie też tam być!:eviltong: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]ja też to wiedziałem, że wróci:diabloti: Witam się tutaj po raz pierwszy:multi:[/B][/COLOR][/quote] ciekawe, skąd:evil_lol: mam nadzieje, że nie ostatni!:multi: [quote name='BBeta']Domyśliłam się :p[/quote] cwana bestia:D wrzuciłam trochę fot na [url]www.c-r.fotolog.pl[/url] - za duże na dogo niestety;) Quote
despera Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cześć! Wiq, jak już jesteś to się wysil i zmniejsz fotki dla cioteczek z DGM:mad::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='wiq'] ciekawe, skąd:evil_lol: mam nadzieje, że nie ostatni!:multi: wrzuciłam trochę fot na [URL="http://www.c-r.fotolog.pl"]www.c-r.fotolog.pl[/URL] - za duże na dogo niestety;)[/quote] [COLOR=Navy][B]no nieostatni, na pewno ;) ja planuję być na zlocie:diabloti: piękne fotki :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
wiq Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [B]despera[/B], kliknij w link, leniu:D [B]Matusz[/B], to się może spotkamy :) przywiozę moje wariatki psychopatyczne ]:-> Quote
despera Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Oj zaraz leniu;) Jasne że kliknęłam skoro nie wstawiłaś tutaj:P Quote
wiq Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 mus to mus ]:-> dobraaa.. idę nakarmić psy, odpicować się (hahaha) i iść, ekhm.., świętować ;) Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='wiq'][B]despera[/B], kliknij w link, leniu:D [B]Matusz[/B], to się może spotkamy :) przywiozę moje wariatki psychopatyczne ]:->[/quote] [COLOR=Navy][B] chętnie poznam twoje wariatki :D [/B][/COLOR] Quote
diabelkowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 my tez planujemy byc na zlocie :) bierzesz wszystkie? Quote
basia bonnie Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wiq! :multi: :multi: jedziesz na zlot? :multi: :multi: weźmiesz całą trójcę świętą? powiedz że taaaak :loveu: Quote
aleb Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [b]wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiq[/b] cudownie, że wróciłaś! :multi: :multi: Mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='wiq']ha, wróciłam! :) miałam być później, ale cóż, tęskniłam za Wami świry :) stwierdziłam, że Nowy Rok muszę powitać jako pełnoprawny dogomaniak :lol: bardzo mi miło, że zaglądaliście to tu, to na folotog :)[/quote] Wiquś!!!!!!!!!!! :buzi: Tak się stęskniłam! Zaraz się popłaczę :evil_lol: [quote name='wiq'] chcę w tym roku wpaść na zlot, macie ludzie też tam być!:eviltong:[/quote] Ze wszystkimi trzema Aniołkami Charliego? ;) ja zamierzam się wybrać, zobaczymy, czy czas pozwoli ;) [URL]http://img201.imageshack.us/img201/8117/mwita2007041ms6.jpg[/URL] Morda kochana :loveu: Quote
wiq Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] chętnie poznam twoje wariatki :D [/B][/COLOR][/quote] [B]nie wiesz, co mówisz:evil_lol:[/B] [quote name='diabelkowa']my tez planujemy byc na zlocie :) bierzesz wszystkie?[/quote] [B]to super:) pewnie, że wszystkie:diabloti:[/B] [quote name='bellatriks']o, [B]wiq[/B] odbanowali :D[/quote] [B]poprosiła i odbanowali:loveu:[/B] [quote name='basia bonnie']Wiq! :multi: :multi: jedziesz na zlot? :multi: :multi: weźmiesz całą trójcę świętą? powiedz że taaaak :loveu:[/quote] [B]hejo!:multi: tak, jako masochistka wezmę 3jkę:evil_lol: [/B] [quote name='aleb'][B]wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiq[/B] cudownie, że wróciłaś! :multi: :multi: Mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać :razz:[/quote] [B]czeeeść!:multi: postaram się, ale nic nie obiecuję ;) [/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiquś!!!!!!!!!!! :buzi: Tak się stęskniłam! Zaraz się popłaczę :evil_lol: [B] o jej :loveu::loveu::loveu:[/B] Ze wszystkimi trzema Aniołkami Charliego? ;) ja zamierzam się wybrać, zobaczymy, czy czas pozwoli ;) [B]no właśnie, to narazie strefa planów.. ale zrobię wszystko, żeby je zrealizować:cool3::diabloti:[/B] [URL]http://img201.imageshack.us/img201/8117/mwita2007041ms6.jpg[/URL] Morda kochana :loveu:[/quote] [B]szkoda, że jutro się rozstaniemy:placz:[/B] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='wiq'][B]nie wiesz, co mówisz:evil_lol:[/B] [/quote] [COLOR=Navy][B]jestem świadomy :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
diabelkowa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 wiq obawiam sie ze wrocisz bez Bystrej bo ona wraca ze mna :evil_lol: Quote
wiq Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]jestem świadomy :diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [B]pozostaje Ci tylko się przekonać:evil_lol:[/B] [quote name='diabelkowa']wiq obawiam sie ze wrocisz bez Bystrej bo ona wraca ze mna :evil_lol:[/quote] [B]haha, spróbuj szczęścia :lol:[/B] Quote
Dobcia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wiq!!!:multi: Jak miło Cię widzieć:loveu: A ja chciałam iść we wakacje do pracy... ale jak jedziesz na zlot z Bystrunią moją ukochaną:loveu::loveu::loveu: to muszę to poważnie przemyśleć...... już przemyślałam... nie idę do pracy:evil_lol: Quote
wiq Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 haha, też miałam iść do roboty ;) cóż... ]:-> Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wiquś będzie się na zlocie integrować ze swoją miłością .Czyli mną hahah Quote
anetta Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cześć wiq!! :multi::multi: Fajnie że jesteś! Quote
wiq Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18']Wiquś będzie się na zlocie integrować ze swoją miłością .Czyli mną hahah[/quote] rotfl :mdrmed: [quote name='anetta']Cześć wiq!! :multi::multi: Fajnie że jesteś![/quote] też się cieszę :lol: Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wiq ,a kto ci odbanowanie w pocie czoła załatwiał?No kto? Quote
Recommended Posts