basia bonnie Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pewnie, że namaluje! ;) ale mam nadzieję, że następnym razem się uda :oops::cool3: Quote
olifka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='wiq'] witam narybek!:multi::evil_lol: uu.. tom zaskoczona, że mamy jakiś anonimowych podglądaczy:-o:lol: cieszę się, że się odezwałaś:p [/quote] Ja tak w każdej galerii:diabloti: Kiedyś musiałam:evil_lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 wewnętrzny przymus :evil_lol: swoją drogą, ciekawa jestem, czy mamy inne czajniki w galerii;) oprócz modów :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dzień doberek nocne marki:cool3: Żeby na chacie siedzieć do 3 to mi się zdarzało, ale na dogo rekordem była 2 w nocy:evil_lol: Śliczna skacząca Bystrunia:loveu: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 hehe, wczoraj poszłam spać o 5tej - nienormalne dla mnie ostatnio :evil_lol: Quote
eria Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='wiq']hehe, wczoraj poszłam spać o 5tej [/quote] :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 cóż to za dezaprobata na Twej emotkowej twarzy? :lol: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='wiq']hehe, wczoraj poszłam spać o 5tej - nienormalne dla mnie ostatnio :evil_lol:[/quote] :crazyeye: ja o tej godzinie wstałam...:evil_lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 to jest dopiero nienormalne ! :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nie wiesz, co tracisz:diabloti: Piękny wschód słońca... rześkie powietrze... ymmmm:loveu: Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja zasnelam jakos przed piata, spalam jakies 4 godziny :roll: po wypiciu 2 litow kawy czuje sie znosnie:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ehm.. to ja się pochwalę że spałam jakąś godzinę :evil_lol: nie mogłam zasnąć jakoś :cool3: to mnie ucho bolało, bo rozwaliłam, to pioruny ciskały :evil_lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Dobcia']Nie wiesz, co tracisz:diabloti: Piękny wschód słońca... rześkie powietrze... ymmmm:loveu:[/quote] czułam przez okno powietrze:lol: wschód widziałam ostatnio wracając z maratonu filmowego;) [quote name='furciaczek']ja zasnelam jakos przed piata, spalam jakies 4 godziny :roll: po wypiciu 2 litow kawy czuje sie znosnie:evil_lol:[/quote] ja wypiłam 2 kubki tylko:eviltong: [quote name='Tina.Sara']ehm.. to ja się pochwalę że spałam jakąś godzinę :evil_lol: nie mogłam zasnąć jakoś :cool3: to mnie ucho bolało, bo rozwaliłam, to pioruny ciskały :evil_lol:[/quote] taaa.. zawsze się znajdzie jakaś wymówka:lol: za godzinę mam jazdy, mam nadzieję, że będę przytomna :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hehe a jakiej pojemnosci te kubki byly:cool3: 2l:evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 podziwiam naprawde... ja bym niemogla wypic tak duzej ilosci kawy naraz:evil_lol: ale czy to aby napewno nie szkodzi:roll: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 nie, tylko dużo się sika :evil_lol: i się ma hercklekoty :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Szkodzi kochana szkodzi- nawet nie wiesz jak bardzo- wypłukuje wsio co potrzebne z organizmu i masz zawał jak w banku;) Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Też chce na jazdę:placz: Jak zaśniesz... to co z tego? Instruktor ma własne pedały, uratuje sytuacje:evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Szkodzi kochana szkodzi- nawet nie wiesz jak bardzo- wypłukuje wsio co potrzebne z organizmu i masz zawał jak w banku;)[/quote] wiq sie tym nieprzejmuje...i tak nidozyje starosci:eviltong: pzrynajmniej tak twierdzi...jasnowidz jakis czy co:roll: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Szkodzi kochana szkodzi- nawet nie wiesz jak bardzo- wypłukuje wsio co potrzebne z organizmu i masz zawał jak w banku;)[/quote] wiem, znam doskonale skurcze łydek:evil_lol: brak magnezu ponoć;) [quote name='Dobcia']Też chce na jazdę:placz: Jak zaśniesz... to co z tego? Instruktor ma własne pedały, uratuje sytuacje:evil_lol:[/quote] no właśnie ratował :roflt: bo ja lubię gaz, ale nie lubię sprzęgła i hamulca :grin: i nie korzystam z lusterek :grin: matko, muszę nad tym popracować :lol: [quote name='furciaczek']wiq sie tym nieprzejmuje...i tak nidozyje starosci:eviltong: pzrynajmniej tak twierdzi...jasnowidz jakis czy co:roll:[/quote] sumując moje nawyki (nałogi :siara:) to wg statystyk nie dożyję 50, 40 pewnie też nie :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Haha ja też kojtnę przed czterdziestką;) A skurcze- fakt brak magnezu- też mam;) Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ale włosy mi już nie wypadają :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A mi wypadają;) A co zrobiłaś że nie wypadają?! Quote
Recommended Posts