Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']
witam narybek!:multi::evil_lol:
uu.. tom zaskoczona, że mamy jakiś anonimowych podglądaczy:-o:lol:
cieszę się, że się odezwałaś:p

[/quote]

Ja tak w każdej galerii:diabloti:
Kiedyś musiałam:evil_lol:

Posted

Dzień doberek nocne marki:cool3:

Żeby na chacie siedzieć do 3 to mi się zdarzało, ale na dogo rekordem była 2 w nocy:evil_lol:

Śliczna skacząca Bystrunia:loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']Nie wiesz, co tracisz:diabloti:
Piękny wschód słońca... rześkie powietrze... ymmmm:loveu:[/quote]

czułam przez okno powietrze:lol: wschód widziałam ostatnio wracając z maratonu filmowego;)

[quote name='furciaczek']ja zasnelam jakos przed piata, spalam jakies 4 godziny :roll: po wypiciu 2 litow kawy czuje sie znosnie:evil_lol:[/quote]

ja wypiłam 2 kubki tylko:eviltong:

[quote name='Tina.Sara']ehm.. to ja się pochwalę że spałam jakąś godzinę :evil_lol:
nie mogłam zasnąć jakoś :cool3: to mnie ucho bolało, bo rozwaliłam, to pioruny ciskały :evil_lol:[/quote]

taaa.. zawsze się znajdzie jakaś wymówka:lol:

za godzinę mam jazdy, mam nadzieję, że będę przytomna :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Szkodzi kochana szkodzi- nawet nie wiesz jak bardzo- wypłukuje wsio co potrzebne z organizmu i masz zawał jak w banku;)[/quote]

wiq sie tym nieprzejmuje...i tak nidozyje starosci:eviltong: pzrynajmniej tak twierdzi...jasnowidz jakis czy co:roll:

Posted

[quote name='Gonitwa']Szkodzi kochana szkodzi- nawet nie wiesz jak bardzo- wypłukuje wsio co potrzebne z organizmu i masz zawał jak w banku;)[/quote]

wiem, znam doskonale skurcze łydek:evil_lol: brak magnezu ponoć;)

[quote name='Dobcia']Też chce na jazdę:placz:

Jak zaśniesz... to co z tego? Instruktor ma własne pedały, uratuje sytuacje:evil_lol:[/quote]

no właśnie ratował :roflt:
bo ja lubię gaz, ale nie lubię sprzęgła i hamulca :grin: i nie korzystam z lusterek :grin:
matko, muszę nad tym popracować :lol:

[quote name='furciaczek']wiq sie tym nieprzejmuje...i tak nidozyje starosci:eviltong: pzrynajmniej tak twierdzi...jasnowidz jakis czy co:roll:[/quote]

sumując moje nawyki (nałogi :siara:) to wg statystyk nie dożyję 50, 40 pewnie też nie :evil_lol: