arkana Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No, swietnie! :knajpa::knajpa::knajpa: Gratuluje :lol: Quote
wiq Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dzięki;)na szczęście się nie zacięłam i jakoś poszło :evil_lol: mówiłam o sportach extremalnych i trzymaniu zwierząt w zoo;) arkana, zdecydowałaś się już na jakiegoś bydlaczka?:cool3: Quote
sylrwia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='wiq']ciekawostka przyrodnicza;) [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/9475/s170507018nm0.jpg[/IMG] [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/2918/s170507021xz9.jpg[/IMG][/quote] Mi w tym roku choja nie kwitła, chyba przez przesadzenie, a wręcz "zdechła":shake: Mam nową czy będzie kwitnąć nie wiem:roll: Nie wiem gdzie masz to zielsko ale choja nie powinny rosnąć wpomieszczeniach gdzie sie śpi:cool1: Quote
wiq Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gratuluje :cool3:[/quote] :B-fly::evil_lol: [quote name='sylrwia'] Nie wiem gdzie masz to zielsko ale choja nie powinny rosnąć wpomieszczeniach gdzie sie śpi:cool1:[/quote] u nas zakwitła pierwszy raz od kiedy ją mamy, a to będzie parę lat;) nie powinna?.. to się dobrze składa, jest w pokoju brata:diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zaraz się znów napijesz, bo będzie 300 stronka :cool3: Quote
wiq Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 nieee... kurdeee.. nie moge już, bo mam czkawke:diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ale juz jest 300 str! :B-fly::sweetCyb::bigcool::BIG::knajpa::eating::laola::pepsi::chlup::cunao::drinking::drinking::drinking::sabber::drinka::morning::drink1::eating::knajpa::laola::drink1::drinking::tort::tort::santagri::x-mas::BIG::cunao: Quote
Czoko Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hip Hip Hura! Zdążyłam przynajmniej raz na imprezę!!! Wiq a wiesz że czasem nie poznajesz starych znajomych albo się nie ujawniasz? Pozdrawiam Ewa Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 to pijemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do dna:evil_lol: zapraszam do mnir na duza ilosc fotek;) Quote
wiq Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 matko, jaki ja żul jestem :shake: w każdym topiku żłopię:shake: :chlup: Quote
eria Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 żłopiesz CODZIENNIE i w każdym topiku! no to po jabolku ! za 300 stronę i mature -wykształciuchu !:drinking: :drinking: Quote
alive Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [CENTER]Gratuluję matury!!!! :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: [/CENTER] Quote
wiq Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='eria']żłopiesz CODZIENNIE i w każdym topiku! no to po jabolku ! za 300 stronę i mature -wykształciuchu !:drinking: :drinking:[/quote] nawet moj matka mowi do mnie 'lumpie'...:placz: musze zalać robala :drinking: :chlup: :drinking: [quote name='alive'][CENTER]Gratuluję matury!!!! :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: [/CENTER] [/quote] dzięki;) oj, nie ułatwiacie mi zerwania z nałogiem.... :beerchug::evil_lol: Quote
arkana Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='wiq']oj, nie ułatwiacie mi zerwania z nałogiem.... :beerchug::evil_lol:[/QUOTE] W takim razie ja pogratuluje inaczej ;) :pepsi::pepsi::pepsi: Quote
eria Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 a wiq się nie przyznała że będzie dzisiaj na wystawie w Bytomiu z Moną :cool3: (szkoda że nie z Adą,bo ładniejsza:loveu: ) zaraz jadę tam focić :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 okropna!!!! wiq jak poznasz flatke aisza z Iza to to sa moje ziomki z klatki obok ;)))) 3 mamy za was kciuki z loganem Quote
arkana Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No to moze niech nadrobi ze zdjeciami ;) Rowniez trzymamy kciuki :diabloti: Quote
eria Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 jakoś tak wyszło że zrobiłam tylko dwa zdjęcia Monie :evil_lol: :shake: Quote
eria Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='arkana']Malo :D A pochwalisz sie nimi? ;)[/quote] tak tak, ale później, robię teraz album z wystawy na jpg.pl z setkami zdjęć.... Quote
wiq Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Hej ciotki:) Ano pojeździłyśmy dziś trochę po GOPie, byłam jeszcze w Zabrzu, Katowicach i bytomskich kortach...;) [quote name='eria']a wiq się nie przyznała że będzie dzisiaj na wystawie w Bytomiu z Moną :cool3: (szkoda że nie z Adą,bo ładniejsza:loveu: ) zaraz jadę tam focić :evil_lol:[/quote] e tam, pisałam w kilku wątkach;) ja ci dam ładniejsza:mad: Mona jest bjutiful:loveu::evil_lol: [quote name='diabelkowa']okropna!!!! wiq jak poznasz flatke aisza z Iza to to sa moje ziomki z klatki obok ;)))) 3 mamy za was kciuki z loganem[/quote] poznałyśmy :fadein: [quote name='arkana']No to moze niech nadrobi ze zdjeciami ;) Rowniez trzymamy kciuki :diabloti:[/quote] u mnie sis trochę fociła :cool3: [quote name='eria']jakoś tak wyszło że zrobiłam tylko dwa zdjęcia Monie :evil_lol: :shake:[/quote] mało:mad::shake::evil_lol: to czekam na album:cool3: [quote name='arkana']W takim razie ja pogratuluje inaczej ;) :pepsi::pepsi::pepsi:[/quote] dzięki, choć Ty jedna mnie rozumiesz:evil_lol: [quote name='Czoko']Tak! Wszystko się zgadza! Pozdrawiam Ewa[/quote] haha, bo już się zastanawiałam, czy gdzieś indziej Was nie przegapilam..;) Quote
Recommended Posts