wiq Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dziewczynki :nono:, uwagi takie proszę na PW Kinga - chętnie bardzo:) Usia, właśnie wróciłam z niemal 5 h spaceru i.. nie mam ani jednej fotki:lol: Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 bBeta dzieki za szczerosc;) Usiu dziekuje:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: wig trzeba cie chyba zabic co ????5h na spacerze i ani jednej foty???:crazyeye: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a z nami na spacer to co ?! a za brak fot - zabić! Quote
wiq Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='ewelinabuck'] wig trzeba cie chyba zabic co ????5h na spacerze i ani jednej foty???:crazyeye: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote] [quote name='eria']a z nami na spacer to co ?! a za brak fot - zabić![/quote] o tak, zabijcie mnie przed maturą, będę wdzięczna!:evil_lol: dozgonnie:evil_lol::evil_lol: eria, chetnie bym Was wszystkie zaprosiła do mojej hacjendy, ale tam nawet kibla nie ma:lol::lol: Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 wig a czy ty bedziesz na wystawie w Opolu?? Quote
wiq Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 jest na to cień szansy:lol: Bystra naderwała sobie opuszek na łapie:/ Rana czysta, ale nie wiem, czy sobie jej nie rozmemła...:roll: Quote
Dobcia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Biedactwo moje:shake: Może jakiś opatrunek? Po co nam Kibelek?:cool3: Las taki ogromny... przeżyje się:evil_lol: Skoro masz problemy z planowaniem, wpadniemy bez uprzedzenia:p Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 heheh to moze gdzies sie spotkamy bo ja bede w niedziele ;) jako widz Quote
wiq Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Dobcia']Biedactwo moje:shake: Może jakiś opatrunek? Po co nam Kibelek?:cool3: Las taki ogromny... przeżyje się:evil_lol: Skoro masz problemy z planowaniem, wpadniemy bez uprzedzenia:p[/quote] narazie zostawiła ranę i zasypia.. zobaczę jutro.. a parę dni temu Mona zdarła sobie skórę z łapy od łokcia do stopy:shake: o nie, tylko mi nie srać po lesie, bo on czysty jest!:evil_lol: potem muszę majątek wydawać na żwacze!:evil_lol: możecie bez uprzedzenia, ale po 19 V;) [quote name='ewelinabuck']heheh to moze gdzies sie spotkamy bo ja bede w niedziele ;) jako widz[/quote] ja też w niedzielę się wybieram. podkreślam - się wybieram, bo różnie być może:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [IMG]http://img129.imageshack.us/img129/3227/simg1756ui1.jpg[/IMG] Jestem pod wrażeniem... REWELACJA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 ja tam też jako kibol:) myślę, że pokręcę się przy wyżłach i stoiskach:) Czikita, miło mi :) Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Dobcia']Biedactwo moje:shake: Może jakiś opatrunek? Po co nam Kibelek?:cool3: Las taki ogromny... przeżyje się:evil_lol: Skoro masz problemy z planowaniem, wpadniemy bez uprzedzenia:p[/quote] :angryy: a potem pójdę przez ten lasek z Foxi na spacer i ona to zeżre!!!:angryy: nawet o tym nie myśl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Ania, dokładnie to samo Jadzi zarzuciłam:evil_lol: A teraz trochę samochwalstwa:cool3: W konkursie na najpiękniejsze zdjęcie marca nasza fotka zajęła 6 miejsce:cool3::multi: Quote
Dobcia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No dobra, niech wam będzie:eviltong: Poczekamy aż Wiq dorobi się łazienki:p Gratuluje:multi::multi::multi: Quote
BBeta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='ewelinabuck']bBeta dzieki za szczerosc;) [/quote] Po prostu rzuciło mi się to w oczy ;) wiq, gratuluje zajęcia tak wysokiego miejsca :multi: Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='wiq'] podkreślam - się wybieram, bo różnie być może:lol:[/quote] wiem coś o tym, do Katowic też się wybierała!!!!!!!!! :mad: Quote
barbara.h Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Przepraszam, ale zajrzałam tutaj tylko ze względu na Bystrą, oczywiście wszystkie twoje sunie są piękne :loveu: [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9412/rudeos1.jpg[/IMG] a ten to ma piekną głowę, istne cudo :lol: [IMG]http://img48.imageshack.us/img48/5518/s250307067yv4.jpg[/IMG] Mizianko dla wszystkich czterołapnych,a i dla Ciebie też ;););) Quote
sylrwia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witaj wiq ja dzis z zapytaniem która z czarnych dziewczyn ma łagodne "czoło", a która strome:razz: Quote
wiq Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Dobcia']No dobra, niech wam będzie:eviltong: Poczekamy aż Wiq dorobi się łazienki:p[/quote] trochę to potrwa:evil_lol: [quote name='Dobcia'] Gratuluje:multi::multi::multi:[/quote] [quote name='BBeta'] wiq, gratuluje zajęcia tak wysokiego miejsca :multi:[/quote] dzięki :) powiem Wam, że się nie spodziewałam;) [quote name='eria']wiem coś o tym, do Katowic też się wybierała!!!!!!!!! :mad:[/quote] ano właśnie..;) moje zwidy i herezje, problemy z planowaniem :lol: [quote name='barbara.h']Przepraszam, ale zajrzałam tutaj tylko ze względu na Bystrą, oczywiście wszystkie twoje sunie są piękne :loveu: [/quote] Witaj! Miło mi, że doceniłaś całą trójkę:lol::eviltong: Zapraszam częściej:) [quote name='sylrwia']Witaj wiq ja dzis z zapytaniem która z czarnych dziewczyn ma łagodne "czoło", a która strome:razz:[/quote] Ada ma łagodny stop i ładną, wzorcową głowę. Mona ma stop bardziej stromy, a czaszkę szeroką, więc to głowa średniej jakości;) Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9412/rudeos1.jpg[/IMG] sliczna dziewczynka:loveu: :loveu: Quote
kesslee Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9412/rudeos1.jpg[/IMG] Zdecydowanie jedna z moich forumowych ulubienic :loveu: :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fakt faktem Bystra ma coś w sobie też jest jednym z moich ulubiencow z dogomanii:loveu: Quote
wiq Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 dzięki dziewczyny:D ciekawa jestem, jakb wpadła w plebiscycie na ulubieńca dogo:evil_lol: Quote
Recommended Posts