Nugatowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witajcie Jaka sympatyczna Galeria :loveu: Flaty moja niespelniona milośc ! Brakuje mi tlyko odrobinę białego :oops: :evil_lol: Ale takto pies bomba ! Juz nie wspomne o Flacie na Cruftsie :mdleje: Quote
wiq Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='zaba14'] a komplecik z rogza bombowy! :)[/quote] dzięki, wkrótce sprawimy sobie następny:evil_lol: [quote name='diabelkowa'] to Lka?[/quote] ano Lka:fadein: [quote name='kesslee']Ale faktycznie jak szczenior wyszła :)[/quote] wyszło szydło z worka, umózgowienie szczeniackie:evil_lol: [quote name='Nugatowa']Witajcie Jaka sympatyczna Galeria :loveu: Flaty moja niespelniona milośc ! Brakuje mi tlyko odrobinę białego :oops: :evil_lol: Ale takto pies bomba ! Juz nie wspomne o Flacie na Cruftsie :mdleje:[/quote] Witaj Nugatowa!:multi: Miło mi, że się podoba:):) Twoją galerię znam od dawna;) Moja niespełniona miłość to pointery, więc prawie jak seter ang:lol: ano, kruftsowy zwycięzca to przystojniak :fadein: [quote name='Usia']wiq gdzie ty sie podziewasz ??[/quote] uczę się, powiedzmy;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witamy po długiej nieobecnosci :oops: alez nam brakowało wiq twoich psiaczków :loveu: [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/1228/s070407043iu8.jpg[/IMG] piekne tereny piękne zdjecie piekny model :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='wiq']uczę się, powiedzmy;)[/quote] Jak powiedzmy to Ci nie bede przeszkadzać ;) Quote
diabelkowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hehe ja tez sobie zawsze tlumacze ze sie ucze ;P Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cześć Wiq :) czy Ty już byłaś na naszej stronce ??? leć !!!!!!! Bystra jak szczenior,takie wysokie łappy tu ma na tej focie :loveu: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']witamy po długiej nieobecnosci :oops: alez nam brakowało wiq twoich psiaczków :loveu: [/quote] witajcie córki marnotrawne! :evil_lol: miło, że o nas pamiętałaś:p [quote name='Usia']Jak powiedzmy to Ci nie bede przeszkadzać ;)[/quote] [quote name='diabelkowa']hehe ja tez sobie zawsze tlumacze ze sie ucze ;P[/quote] no właśnie, dziewczyny, chyba w związku z tym zajdą w mojej galerii pewne zmiany..:placz: więcej napiszę wieczorem, bo ja tylko tak przelotem.. [quote name='eria']cześć Wiq :) czy Ty już byłaś na naszej stronce ??? leć !!!!!!! [/quote] byłam, podziwiałam:D [SIZE=1]mam parę uwag, ale to i u Ciebie, i wieczorem;)[/SIZE] Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='wiq']witajcie córki marnotrawne! :evil_lol: miło, że o nas pamiętałaś:p [/quote] gdziez ja bym mogła o was zapomniec :mad: :evil_lol: teraz przyszłam o zdjecia żebrac :lol: Quote
milena182 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [B]wiq koniecznie opisz skad masz psiaki dziwie sie ze nikt wczesniej nie chcial wiedziec jak to sie stalo ze one a nie inne...:razz:[/B] Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Usia']Wiq zaczynam sie bać :roll:[/quote] nie ma czego;) mam zamiar zniknąć z dogo tylko do 20 maja:D [quote name='madzia18sosnowiec']gdziez ja bym mogła o was zapomniec :mad: :evil_lol: teraz przyszłam o zdjecia żebrac :lol:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: zaraz cosik dostaniesz :fadein: [quote name='milena182'][B]wiq koniecznie opisz skad masz psiaki [/B][/quote] polecam lekturę pierwszej strony tego wątku:razz: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wiq ani mnie nie denerwuj z tymi uwagami! moja pierwsza strona zrobiona w 3 dni a Ty masz uwagi ! no wiesz! :evil_lol: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 czekaj, idę do Ciebie ponarzekać:evil_lol: Quote
limoncia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/1228/s070407043iu8.jpg[/IMG] sliczne:loveu: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='wiq']czekaj, idę do Ciebie ponarzekać:evil_lol:[/quote] wiq błagam na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcę zawalać galerii Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='limoncia'] sliczne:loveu:[/quote] dzięki:p:p [quote name='eria']wiq błagam na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcę zawalać galerii[/quote] za późno:oops::oops: Quote
limoncia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 .....iii zapraszam do mnie:lol: :lol: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/9694/s070407029fr5.jpg[/IMG] Głodza psa :placz: Głodza psa :placz: Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/9694/s070407029fr5.jpg[/IMG] Głodza psa :placz: Głodza psa :placz:[/quote] I do tego pies ma zarwany grzbiet pewnie musi ciężko pracowac na suchy kawałek chleba:shake: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 boszee nie dadzą psu jeść i musi sam ryby łowić!!!!!!!!!! Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='limoncia'].....iii zapraszam do mnie:lol: :lol: :lol:[/quote] nadrobiłam;) [quote name=':: FiGa ::'] Głodza psa :placz: Głodza psa :placz:[/quote] wiosna przyszła, pora zadbać o sylwetkę:diabloti: [quote name='sylrwia']I do tego pies ma zarwany grzbiet pewnie musi ciężko pracowac na suchy kawałek chleba:shake:[/quote] zarwany ma od maleńkości, kiedy to musiał nosić na nim cegły na budowę:evil_lol::evil_lol: z resztą, nie powinnaś się dziwić - pies rasy użytkowej musi zapracować na siebie:D:evil_lol: [quote name='eria']boszee nie dadzą psu jeść i musi sam ryby łowić!!!!!!!!!![/quote] i jak się szybko nauczył - sama widzisz, jak się czai:diabloti: ale po prawdzie chciała upolować łabędzie - w końcu porządnie by się najadła:evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [FONT=System]droga wiq! przyszłam po dłuugiej nieobecności i obejrzałam całkowite wszystko!!!! i nawet z tego wszystkiego wybrałam sporo fotek co by podkreślić, że super fajne..no i mi program błąd zrobił i nic z tego nie wyszło...więc już tylko jedna fotkę cytuję uroczą... a było ich mnóstwo...pięknych!!dochodzisz do mistrzowskiego poziomu...:multi::multi::multi:[/FONT][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/9694/s070407029fr5.jpg[/IMG] [FONT=System][FONT=Arial][COLOR=Pink]a jak się to zwierzę pięknie błyszczy... jacieniemoge![/COLOR][/FONT] pozdrawiamy! [/FONT] Quote
Recommended Posts