Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='unikatowydiament']fajniutki ma kubraczek Sabinka:)[/QUOTE]

No bo zimno na dworze:razz:, my są do zimy przygotowane, jeszcze sweterek i czapka i buciki i zima nie grozna:evil_lol:

[quote name='Alicja']Myslałam , że babcia już skończyła sweterek :)[/QUOTE]

No ponoć jutro jakaś przymiarka ma być:razz:

[quote name='andegawenka']a modne w tym sezonie takie dłubanki?:p[/QUOTE]

Bardzo modne, Sabina to modnisia i musi być na czasie;), a szczegolnie takie kolorowe:lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przeglądałam strony oglądając zdjęcia, nie wgłębiałam się w tekst i jakie wielkie moje zdziwienie było jak ujrzałam śnieg....nie jeszcze trochę! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Szkoda, że ja już babci nie mam:roll: też by sweterki zrobiła...
Ja też czekam na foteczki:loveu:
Miłego dzionka:)[/QUOTE]

Dziś była pierwsza przymiarka:lol:, całkiem, całkiem taki fajny:lol:. Babcia dla ludzkich wnuków już sweterków nie robi, więc psiowa wnusia sie załapie:evil_lol: Sabinka ma dwie babcie, ale tylko jedna uważa ją za wnusie:razz:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przeglądałam strony oglądając zdjęcia, nie wgłębiałam się w tekst i jakie wielkie moje zdziwienie było jak ujrzałam śnieg....nie jeszcze trochę! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Nie!! Nie!!! to zeszłoroczne fotki:eviltong:, nie lubię zimy i też mam nadzieję że będzie tylko na święta, a potem to już wiosna:eviltong::modla:

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]

Witamy:lol:

Posted

[quote name='sabinka40']Dziś była pierwsza przymiarka:lol:, całkiem, całkiem taki fajny:lol:. Babcia dla ludzkich wnuków już sweterków nie robi, więc psiowa wnusia sie załapie:evil_lol: Sabinka ma dwie babcie, ale tylko jedna uważa ją za wnusie:razz:
[/QUOTE]
a gdzie fotki z przymiarki???? no gdzie ???? :)

Posted

Spokojnie kochane cioteczki, jak bedzie gotowy to zaraz fotkę zrobię:lol:
Sama już doczekać sie nie moge:eviltong:, taki śmieszny, pstrokaty, ale wyjatkowy:eviltong:

Może takie kupie Sabie na zimę:roflt::roflt::roflt:
[url]http://www.lesdebiles.com/deguisemen...-v14092-1.html[/url]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Czekamy z niecierpliwością..;)

Ja nie wiem czy Sabinka-baranek by dobrze wyglądała??:D[/QUOTE]

Jak to ładnemu we wszystkim ładnie:obrazic::lol:

[quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłamy dla Sabinki:)[/QUOTE]

Mizianki przekazane:calus:

[quote name='Alicja']dawa fotę z golfikiem :)

Biere wełne i jadę do Zor ....może babcia Ozzulkowi też by zrobiła :lol::hmmmm:
[/QUOTE]

Dawaj szybko, to przed zima zdążymy:eviltong:

Posted

Minkę na pewno by miała super:eviltong:, ale nie bedę jednak sprawdzać:evil_lol:
Twoje laski takie minki robią:razz:, no cóż Sabinka też potrafi ślicznie się obrazić, szczególnie jak coś chce, czego jej nie wolno i tak pięknie prosi, śpiewa i tańczy, a to nie działa to obraca sie tyłem i udaje że na nas nie patrzy:eviltong:

Posted

Hahaha...:evil_lol:
Moje jak się obrażą, to nie popatrzą, jak je wołasz - nie słyszą, a jak przyjdziesz i chcesz dać buzi to głowę odwracają... jakby mi z buzi conajmniej odorek dobiegał:diabloti:
Także są obrażalskie:lol:
A Sabinka nie wygląda na taką:loveu:

Posted

Właściwie to chyba za tą przekorę je tak uwielbiam... Mają swoje charakterki... :D A odorek... to teraz ma Wiki(ta nowa)... ufff, a ona tylko "całuj mnie Mamo";) nie ma litości:D
Oj tak pozory mylą;) ale i tak Ci nie wierzę:D hihihi

Posted

Za całokształt kochamy:iloveyou:
Odorki:eviltong:, Sabinka ma czasem taki oddech powalający i to własnie wtedy chce najwięcej buziaków:evil_lol: tak jak by wiedziała co robi;) Jak ich nie całować:loveu:
Zrobie kiedyś fotkę jak Saba jest obrażona to zobaczysz:eviltong: