Alicja Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Myslałam , że babcia już skończyła sweterek :) Quote
andegawenka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='sabinka40']:evil_lol: ale my sie dogadały:eviltong: Babcia też Sabince robi sweterek na drutach, kolorowy:lol:[/QUOTE] a modne w tym sezonie takie dłubanki?:p Quote
sabinka40 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='unikatowydiament']fajniutki ma kubraczek Sabinka:)[/QUOTE] No bo zimno na dworze:razz:, my są do zimy przygotowane, jeszcze sweterek i czapka i buciki i zima nie grozna:evil_lol: [quote name='Alicja']Myslałam , że babcia już skończyła sweterek :)[/QUOTE] No ponoć jutro jakaś przymiarka ma być:razz: [quote name='andegawenka']a modne w tym sezonie takie dłubanki?:p[/QUOTE] Bardzo modne, Sabina to modnisia i musi być na czasie;), a szczegolnie takie kolorowe:lol: Quote
monia&nero Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 piękny kubraczek na pięknej modelce :) no i czekamy na fotki w nowym kubraczku od Babci :) Quote
sabinka40 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 No oczywiscie jak tylko będzie gotowy to zaraz fotaske pstrykamy:eviltong: Modelka za komplementy dziękuje:calus: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Szkoda, że ja już babci nie mam:roll: też by sweterki zrobiła... Ja też czekam na foteczki:loveu: Miłego dzionka:) Quote
jonQuilla Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przeglądałam strony oglądając zdjęcia, nie wgłębiałam się w tekst i jakie wielkie moje zdziwienie było jak ujrzałam śnieg....nie jeszcze trochę! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sabinka40 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Szkoda, że ja już babci nie mam:roll: też by sweterki zrobiła... Ja też czekam na foteczki:loveu: Miłego dzionka:)[/QUOTE] Dziś była pierwsza przymiarka:lol:, całkiem, całkiem taki fajny:lol:. Babcia dla ludzkich wnuków już sweterków nie robi, więc psiowa wnusia sie załapie:evil_lol: Sabinka ma dwie babcie, ale tylko jedna uważa ją za wnusie:razz: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przeglądałam strony oglądając zdjęcia, nie wgłębiałam się w tekst i jakie wielkie moje zdziwienie było jak ujrzałam śnieg....nie jeszcze trochę! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Nie!! Nie!!! to zeszłoroczne fotki:eviltong:, nie lubię zimy i też mam nadzieję że będzie tylko na święta, a potem to już wiosna:eviltong::modla: [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] Witamy:lol: Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='sabinka40']Dziś była pierwsza przymiarka:lol:, całkiem, całkiem taki fajny:lol:. Babcia dla ludzkich wnuków już sweterków nie robi, więc psiowa wnusia sie załapie:evil_lol: Sabinka ma dwie babcie, ale tylko jedna uważa ją za wnusie:razz: [/QUOTE] a gdzie fotki z przymiarki???? no gdzie ???? :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ja też się pytam :D Z Monią jesteśmy już 2 :D Quote
sabinka40 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Spokojnie kochane cioteczki, jak bedzie gotowy to zaraz fotkę zrobię:lol: Sama już doczekać sie nie moge:eviltong:, taki śmieszny, pstrokaty, ale wyjatkowy:eviltong: Może takie kupie Sabie na zimę:roflt::roflt::roflt: [url]http://www.lesdebiles.com/deguisemen...-v14092-1.html[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Czekamy z niecierpliwością..;) Ja nie wiem czy Sabinka-baranek by dobrze wyglądała??:D Quote
Alicja Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 dawa fotę z golfikiem :) Biere wełne i jadę do Zor ....może babcia Ozzulkowi też by zrobiła :lol::hmmmm: Quote
sabinka40 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Czekamy z niecierpliwością..;) Ja nie wiem czy Sabinka-baranek by dobrze wyglądała??:D[/QUOTE] Jak to ładnemu we wszystkim ładnie:obrazic::lol: [quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłamy dla Sabinki:)[/QUOTE] Mizianki przekazane:calus: [quote name='Alicja']dawa fotę z golfikiem :) Biere wełne i jadę do Zor ....może babcia Ozzulkowi też by zrobiła :lol::hmmmm: [/QUOTE] Dawaj szybko, to przed zima zdążymy:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 O właśnie tą minkę pewnie by zrobiła jakby się zobaczyła :D (ja jej nie mogę używać - bo to minka moich lasek:D) Łapka na dzień dobry dla Sabinki:) od każdej z moich dziewczyn;) Quote
sabinka40 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Minkę na pewno by miała super:eviltong:, ale nie bedę jednak sprawdzać:evil_lol: Twoje laski takie minki robią:razz:, no cóż Sabinka też potrafi ślicznie się obrazić, szczególnie jak coś chce, czego jej nie wolno i tak pięknie prosi, śpiewa i tańczy, a to nie działa to obraca sie tyłem i udaje że na nas nie patrzy:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Hahaha...:evil_lol: Moje jak się obrażą, to nie popatrzą, jak je wołasz - nie słyszą, a jak przyjdziesz i chcesz dać buzi to głowę odwracają... jakby mi z buzi conajmniej odorek dobiegał:diabloti: Także są obrażalskie:lol: A Sabinka nie wygląda na taką:loveu: Quote
sabinka40 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Odorek dobre:evil_lol:, pozory mylą:eviltong: Kochane te nasze zwierzaki co;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Właściwie to chyba za tą przekorę je tak uwielbiam... Mają swoje charakterki... :D A odorek... to teraz ma Wiki(ta nowa)... ufff, a ona tylko "całuj mnie Mamo";) nie ma litości:D Oj tak pozory mylą;) ale i tak Ci nie wierzę:D hihihi Quote
sabinka40 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Za całokształt kochamy:iloveyou: Odorki:eviltong:, Sabinka ma czasem taki oddech powalający i to własnie wtedy chce najwięcej buziaków:evil_lol: tak jak by wiedziała co robi;) Jak ich nie całować:loveu: Zrobie kiedyś fotkę jak Saba jest obrażona to zobaczysz:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 No to czekam:D (a pewnie dłuuuuugo poczekam;)) No właśnie chyba wiedzą co robią..:) A co w ogóle teraz robi Sabinka? Quote
sabinka40 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Sabinka spi po spacerku, padła:eviltong: Była dziś z koleżanką, a one cały czas, całą drogę biegają, skaczą i szaleją, więc jak wraca to pada:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To super:) moje śpią prawie cały dzień...;P Quote
Recommended Posts