Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bobryna']To będziesz? I chcesz, żebym też przyszła? Bo tak to już muszę się szykować :eviltong:[/QUOTE]

dobra będę:)
przyjdź przynajmniej się przejdziemy:)

• 2 months later...
Posted

Łodzian zapraszam na bazarek z usługą strzyżenia i kąpieli piesa :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238689-PROFESJONALNY-GROOMING-termin-DOWOLNY-w-%C5%81odzi-i-Krakowie-na-sznaucery-do-30-01-g-20[/url]

Posted

Hejka, dopiero weszłam na ten wątek, z przyjemnością piszę się na psie spotkania z dwiema sukami. Starsza-ta na profilowym, kocha inne psy, a druga to dopiero prawie trzymiesięczny szczyl, ale po szczepieniach, więc w ładniejsze dni z chęcią możemy przyjść na wspólny spacer :). Nam najbardziej pasowałby park śledzia i mickiewicza, ew, park przy wojska polskiego, ale nie pamiętam jaki to jest :D

Posted

Ja wyemigrowalam na wies, zamierzam sie zapsić po uszy. Tak więc- odpadam. Chyba, że ktoś ma ochote kiedyś wybrać sie do nas (np. Las Kraszewski jest przepiękny. Mam go ok. 3km od siebie)

Posted

Las kraszewski nie mam pojęcia. Hmm... A park poniatowskiego gdzie jest ? xd
Na zdrowie mam autobus i tramwaj, więc mogłabym podjechać :), bo to jest tam, gdzie 9 i 46 z tramwaji jeździ ? xd

Posted (edited)

[QUOTE]bo to jest tam, gdzie 9 i 46 z tramwaji jeździ ? xd [/QUOTE]
si =) i 83, 74, 97 i jeszcze m. in. 6. i 76 ale to już od innej strony
[QUOTE]A park poniatowskiego gdzie jest ? xd[/QUOTE]
a park Poniatowskiego jest położony między ulicami:Żeromskiego, Mickiewicza, Jana Pawła i Parkową,

Edited by kopra
Posted

si =) i 83, 74, 97 i jeszcze m. in. 6. i 76 ale to już od innej strony

O to mi bardzo pasuje :), bo wtedy autobus i 9 i już jestem. Oczywiście na spacerki się pisze, jednak pod warunkiem cieplejszej pogody-dwa psy krótkowłose w tym szczeniak prawie trzy-miesięczny :)

A czy przy parku poniatowskiego jeździ może tramwaj 15 ? Czy mi się tylko tak wydaje ? :D

Posted

[quote name='Karilka']od strony łódź - górna. Dojeżdżają tam: 82 i 92[/QUOTE]
łódz górna zawsze lepiej brzmi niż łódz bałuty:) może kiedyś się wybierzemy
[quote name='julliet11']si =) i 83, 74, 97 i jeszcze m. in. 6. i 76 ale to już od innej strony

O to mi bardzo pasuje :), bo wtedy autobus i 9 i już jestem. Oczywiście na spacerki się pisze, jednak pod warunkiem cieplejszej pogody-dwa psy krótkowłose w tym szczeniak prawie trzy-miesięczny :)

A czy przy parku poniatowskiego jeździ może tramwaj 15 ? Czy mi się tylko tak wydaje ? :D[/QUOTE]

tak, 15 jeżdzi przy samym parku, na zdrowie można dojechać również tramwajami 10, 14, 8, 12; autobusy 50, 6, 83, chyba 86, 52- część z nich dojeżdza na kaliski a stamtąd tylko trzeba kawałek dojsć,

Posted

Okej, w takim razie mi pasuje i tu i tu :). jeśli będzie cieplej z chęcią wpadnę, gdyż nie chcę zaziębić psów, a jechać tam będę z 40minutek :).
Mam nadzieję na szybkie ocieplenie.
A powiedz mi jeszcze z jakim/jakimi psiakami będziesz ?

Posted

[quote name='Fauka']Jakby kto chciał to my spacerujemy zęsto po parku podolskim bo mieszkamy niedaleko :)[/QUOTE]

Taaak? To się mijamy w takim razie :). Ja na wieś a Ty do mnie ;).
Jest pare osób z którymi warto sie widziec podczas spacerów.. ale tylko pare.
Ja znam garść ludzi a mnie znają wszyscy, hahah.
Enjoy