Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam dwa psy Myszę i Temę ( jeżeli na spacery to niestety tylko z Myszą ). Czy jest tu ktoś z Łodzi kto ma psa aby móc wychodzić na spacery z psami :razz:

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba najbardziej w centrum jest park Poniatowskiego... My jesteśmy z dąbrowy...
Jak jest pogoda i mam czas to tam jesteśmy przed 18. Grupa charakterystyczna ;)

Posted

No Ja i Madzik jesteśmy z Bałut nasz najbliższy park to park. Promienistych. ;) Więc Poniatowskiego to trochę daleko... Madzik tylko że ze mną i Myszą. :) Ale niestety dopiero w wakacjię bo szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła. Teraz nadrabiamy sprawdziany itp. OK, to w wakacjię możemy się umówić gdzieś gdzie nie ma dużo ludzi i Straży Miejskiej. :( A może las? Tam jest fajnie, psy będą mogły biegać luzem SM Konna na to nie zwraca uwagi i jeżeli zejdzię się z głównej dróżki to i mało ludzi. :)

Posted

[quote name='Agad19']Do lasu to bardzo dobry pomysł,ja ze swoją sunią co najmniej raz w tygodniu jesteśmy w lesie:)[/QUOTE]
No właśnie. ;) NO ja narzaie nie bo czasu nie mam ale w wakacjię dlaczego nie... :)
[quote name='madzik770']ja od rana atakuję park promienistych,a po południami lub w wolne weekendy to julianów albo jakiś las:)[/QUOTE]
Ja też tak właśnie robię. ;) Więc my sobie możeemy iść z Madzik do Parku... A potem jak będzie ładna pogoa to się wszyscy umówimy i do lasu. :)

Posted

Będę czekała na wiadomość gdy będzie już czas na spacerek :),ale jeżeli jest ktoś chętny do wcześniejszego spotkania to możemy się umówić.

Posted

[quote name='Agad19']Będę czekała na wiadomość gdy będzie już czas na spacerek :),ale jeżeli jest ktoś chętny do wcześniejszego spotkania to możemy się umówić.[/QUOTE]
Ok, to wtedy wyślę wiadomość wcześniej ( dzień lub nawet wcześniej ) aby wszyscy mogli to sobie zaplanować. ;) A twój pies jest towarzyski? A ile ty masz lat? Przepraszam za to pytanie ale jak ma iść na spacer to wolę wiedzieć... Niestety ale ze względów rodzinych ja będe mogła wychodzić tak: Pon: do 16.00, Wt: od 19.00, Śr: Jak poniedziałek, Czw: Jak wtorek, Pt: Jak poniedziałek... :(

Posted

No z Myszą to nigdy nie wiadomo... No Ja jestem o 3 lata od Ciebie młodsza. :) Czyli mam 13 lat... Mam nadzieję że to też nie przeszkadza?

Posted

Jutro kończe szkołę o 12.35 więc jeżeli ktoś chętny ( kto będzie miał czas na spacerek ) zaparszam! Tylko że do parku Promienistych. ;)

Posted

No jeżeli możesz to w Promienistych bo ja dalej raczej nie... W wakacjię dopiero do lasu ale narazie nie... To narazie nic pewnego bo nie wiem jak mam lekcjię w piątek ale jeżeli już to w piątek w parku promienistych... Tylko nie wiem o której godzinie...

Posted

Ok, w piątek kończę o 12.35 więc na spacerek w parku. Promienistych chętnie. ;)
Madzik czekał na Ciebie 30 min w parku... Nie pojawiłaś się, dlaczego się pytam?!

Posted

[quote name='Agad19']Ok,to postaram się być :)[/QUOTE]

Ok to park Bohaterskich dzieci Łodzi o godz 13.30 na polance ( nie trudno jej zauważyć jest duża i zarośnięta trawą na śroku ( blisko rośnie jedyne drzewo ) tuż za boiskiem liceum ( tylko boisko do nogi ). ;) To tyle info...