la_pegaza Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 co to za imię dla boksera?? prędzej dla grzywacza Quote
Kostek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 kurcze weszlam na strone wolontariuszki kingi tam jest sliczny czarny boksio na stronie 12 czy 13 kto to jest kinga?mozna o nim watek utworzyc?i jeszcze amstaffik sliczny jest trzeba psiule rozreklamowac sliczne sa i mlode odrazu domki znajda Quote
Kostek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 o tego pisula mi chodzi boksiowego i o tegpo astkowego Quote
la_pegaza Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ten czarny ma już wątek na dogo, założyła go mama_Dorota. Quote
Kostek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 to trzeba go podbic bo szukam i szukam i nie widze:( czy wolontariuszka kinga jest na dogo?kojarzy ktos?chcilaam sie wypytac o tego ascika i cioteczki nie smiac sie tu z pieknisia bo sie chopak w sobie zamknie uszy opusci i co klopsidlo bedzie:P Quote
la_pegaza Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 tu jest wątek czarnego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32817&highlight=mama_dorota Quote
Negri Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 To ja jestem Kinga:oops: :eviltong: Jakich info mam udzielić:razz: Quote
Kostek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 o super wszysciutko musze wiedziec co wies zo tym asciku -jak to innych psiakow -jak do ludzi -skad jest -czy ciachniety no wszystko wszystko i duzo duzo zdjec:D wrzuce go no faora astowe i allegro mu trzasne chyba ze nie mozna? Quote
Negri Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wszystko można:razz: Z tego co wiem to piesek jes póki co bardzo miły, spokojny i wylewny. Nie wykazuje agresji, na boksach też jakoś nie atakuje innych psów. Jest po prostu normalny:p Zdjęcia porobię jutro a zaraz poszukam w tym co mam na dysku czy coś zjeszcze znajdę. Piesek był oddany przez właściciela, ale nie ma wpisu w karatach więc on nic strasznego nie przeskrobał albo właściciel się do tego nie przyznał:eviltong: Także piesek naprawdę miły spokojny no i piękny:razz: Tylko nie do dzieci i odpowiedzialny opiekun, ale to oczywiste przy tej rasie. Quote
Kostek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Negri to zeby nie zasmiecaj watku Pieknisia jesli cos znajdziesz to prosze wyslij mi mailem [email protected] piekny ten Pieknis po prostu jest Quote
Negri Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A tam zaśmiecać :razz: a te 3 zdjęcia to wszystko:-( Jutro coś porobię jak się uda i prześlę na meila;) Quote
Kostek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 no to hopne jeszcze pieknisia i czekam na foteczki:D Negri jesli masz gg to sie skontakc ze mna albo mailowo bo jeszce chcialam popytac o astka ale juz naprawde nie w watku pieknisia z dumbo uszami:D Quote
Korenia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kostek napisał(a):no to hopne jeszcze pieknisia i czekam na foteczki:D Negri jesli masz gg to sie skontakc ze mna albo mailowo bo jeszce chcialam popytac o astka ale juz naprawde nie w watku pieknisia z dumbo uszami:D Przynajmiej go podbijecie ;) Quote
la_pegaza Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Alternatywny Kwazek hop do góry , mam dziekańskie czwartek i piątek więc Cię odwiedzę ;) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A ja bym go nazwała Zefirek:oops:...a to ze mu te ucholki tak latają ...... hopaj maleńki ................... Quote
konisia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zefirek mi się podoba:loveu: Negri poprosimy też o foteczki naszego uszatka:) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hopaj bo coś słabo dziś skaczesz....Zefirku;) Quote
Recommended Posts