g_o_n_i_a Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Kofee, dziękujemy za ogłoszenia! :multi: Hop! Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hop hop.... Co tu takie pustki u naszych piękności :shake: Quote
Beata J. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 taka fajna para,,,,,,,,,,czemu nikt was nie chce? Quote
ewatr Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 kofee napisał(a):Wstawiłam psiaczki na forum Muratora, mam nadzieję, że się nie pogniewacie. Ostatnio dużo tam zwierzaków, a mało chętnych na nie, ale... a nuż... jakie pogniewacie :crazyeye: buzi za to od psiaków :buzi: dla Ciebie Koffe a psiaki wczoraj zostały wysciskane w realu niestety tylko przezemnie ale lepsze to niż nic tak spragniomych kontaktu z człowiekiem jak one to juz chyba w schronisku bardziej nie ma :shake: Quote
kofee Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ewatr napisał(a):j buzi za to od psiaków :buzi: dla Ciebie Koffe a psiaki wczoraj zostały wysciskane w realu niestety tylko przezemnie ale lepsze to niż nic tak spragniomych kontaktu z człowiekiem jak one to juz chyba w schronisku bardziej nie ma :shake: Oj też je ściskam i całuję, niestety tylko wirtualnie, dla nich żadna pociecha.:shake: Dobranoc psiątka:lol: Quote
kofee Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Do góry psiaczki.:lol: Takie fajne jesteście, idźcie już do domów:lol: Quote
kofee Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 To na wieczorny spacerek psiaczki:loveu: Rany, nie mogę myśleć o tym, że berciszkopodobny Carot jeszcze w schronie. I jego przyjaciółka Zeberka też.:shake: Quote
ewatr Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kofee napisał(a):Rany, nie mogę myśleć o tym, że berciszkopodobny Carot jeszcze w schronie. I jego przyjaciółka Zeberka też.:shake: to dokładnie tak jak ja ............to nie są psy bo boksu , bez kontaktu z czlowiekiem :shake: one oba jakby mogły toby mimo swoich gabarytów weszły człowiekowi na kolana i tam zostały ..........Zebra to jak sie dłuzej z nimi posiedzi to po jakims czasie zaczyna odchodzic na moment ale zaraz wraca sprawdzic czy sie jeszcze siedzi ale Carot to chyba by o sikaniu zapomniał wcale sie nie odlepia od kolan :loveu: Quote
kofee Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Do góry psiątka, może ktoś Was w końcu znajdzie:lol: Quote
GuniaP Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :lol: Carot dzis o 16-tej pojechał do nowego domu. Zaraz Yolka napisze więcej, bo była przy adopcji. Quote
ewatr Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 a ja to się nie doczekam i musze sobie zatanczyć ;) z radości :cunao::cunao: Carociku dobrze żesmy sie wczoraj pożegnali w realu oby Ci było dobrze w nowym domu bo jestes wspaniałym psiakiem :BIG: Quote
anula1959 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Hurrrrrrrrrraaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi: !!!!!! Quote
Beata J. Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jak balanga to balanga :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: Carociku bądź szczęśliwy w nowym domku :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yolka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jak już wiecie Carot znalazł swój dom. Od razu przylgnął do nowych Właścicieli, był trochę zaszokowany tym, co się wydarzyło, ale merdając ogonem pokazał, że jest zadowolony. Swojej Pani chętnie dawał się głaskać, a Panu patrzył prosto w oczy. Jaka była podróż i jak zachowuje się w nowym domu Pani obiecała poinformować schronisko. Czekamy na wiadomości. Carot - bądź grzeczny, słuchaj Pani, Pana i kochaj :iloveyou: Ich mocno. Bądź szczęśliwy.:multi: Quote
ewatr Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Yolka napisał(a):Jak już wiecie Carot znalazł swój dom. Od razu przylgnął do nowych Właścicieli, był trochę zaszokowany tym, co się wydarzyło, ale merdając ogonem pokazał, że jest zadowolony. Swojej Pani chętnie dawał się głaskać, a Panu patrzył prosto w oczy. Jaka była podróż i jak zachowuje się w nowym domu Pani obiecała poinformować schronisko. Czekamy na wiadomości. Carot - bądź grzeczny, słuchaj Pani, Pana i kochaj :iloveyou: Ich mocno. Bądź szczęśliwy.:multi: Yolka :p az mi sie oczy zaszkliły ale tym razem ze szczęscia :loveu: moje Carociki kochane oby to był najlepszy dom na świecie jesteś tego wart ............. Quote
g_o_n_i_a Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Nie wiem jakim cudem, ale na stronie schroniska pisze, ze CAROT MA DOM!! I tutaj pisze, prosze, prosze... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Teraz tylko Zebra jeszcze! ;-) Quote
Recommended Posts