Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

Posted

Mistrzami kamuflażu są też koty. Przygarnięte, na początku są sympatyczne, miłe i kochane. Dopiero potem zaczynają chlastać człowieka pazurami po twarzy i sikać w miejscach absolutnie do tego nie przeznaczonych.....Np. na poduszke pańcia co przyniósł za pazuchą biednego kotka....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo człowiek cały czas musi się mieć na baczności:diabloti:
Dlatego Fiśka misi czuć mores przede mną:diabloti:
Otóż ku mojemu zdumieniu któregoś ranka zastałam ja na Madzi łóżku...drzemała sobie grzecznie w " nogach". Ale jak tylko weszłam to Fiśka szybciutko jak gdyby nigdy nic zeskoczyła i zaczęłą sie przymilać..liczyła chyba na to ,że uznam to za halucynację poranną:razz: Dlatego jestem surowa i sprawiedliwa ( a przynajmniej się staram) aby nie musiec " walczyć o władzę i posłuch":diabloti:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Mistrzami kamuflażu są też koty. Przygarnięte, na początku są sympatyczne, miłe i kochane. Dopiero potem zaczynają chlastać człowieka pazurami po twarzy i sikać w miejscach absolutnie do tego nie przeznaczonych.....Np. na poduszke pańcia co przyniósł za pazuchą biednego kotka....

Agnie... tak z ciekawości spytam ..o którym to kocie mówisz? o Sadzy?:diabloti:

Posted

loozerka napisał(a):
Puchatku, chyba o zupełnie innych serialach mowimy. Akurat prison break, o ktorym tu rozmawiamy, zdecydowanie nie jest nudny, mozna sie oczywiscie sprzeczac co do jego wartosci intelektualny, ale na pewno potrafi jedno- trzymac w napieciu i pozostawiac widza w zaciekawieniu i niecierpliwosci co do tego, co bedzie dalej.

Zadałem sobie trud przeczytania streszczenia 1 odcinka:
"Lincoln Burrows znajduje sie obecnie w celi smierci, a jego wyrok zaplanowany jest na przyszly miesiac. Jego mlodszy brat Michael jest przekonany, ze to nie Burrows popelnil zbrodnie. Podejmuje wiec drastyczna probe dostania sie do wiezienia Fox River, by uratowac brata. W tym celu organizuje napad na bank, by zostac pojmany przez strozow prawa. Michael - inzynier, ktory posiada projekty calego wiezienia zaczyna realizowac skomplikowany plan, majacy na celu uratowanie brata i udowodnienie ze jest niewinny. Kiedy Michael zostaje osadzony w wiezieniu Fox River spotyka ludzi, ktorzy beda pomagac mu w ucieczce: Sucre ( wspolwiezien ), Dr. Sara Tencredi ( lekarz ), John Abruzii ( szef mafii ) oraz Warden Henry. Tymczasem poza więziennymi ścianami przyjaciel z dzieciństwa braci oraz dawna milosc Lincolna Burrowsa - prawnik Veronica Donovan, walczy o uchylenie wyroku Borowsa, szukajac dowodow, ktore potwierdza jego niewinnosc W odcinku poznajemy rowniez agenta Secret Service, Paula Kellermana, ktory zostal przydziolony do sprawy Borrows-a, by rzadowy spisek, dotyczacy morderstwa na bracie wice prezydenta USA, nie ujrzal swiatla dziennego."

Szczerze powiedziawszy takie historyjki to ja mogę wymyślać od ręki.
Tylko dlaczego nikt ich nie nakręci ? :-(

PS. A jeszcze ten wytatuowany plan ucieczki to mnie całkiem obalił na kolana a nawet niżej.

PS2. Ale nie mam zamiaru nikomu obrzydzać. Broń Boże. ;-)

Posted

No jak się wciągnęła w te seriale to teraz zacznie oglądać jak leci. Ten ma kilkadziesiąt odcinków a co będzie jak dostanie na płytach jakiegoś molocha o 5000 odcinków?

Posted

O to to Agnie... to byłoby wybaczalne:diabloti: A tak to nie wiem co mysleć:shake: Psy też milczą.....może gdzieś wyjechali rzem? Nowe autko testują czy co:-o ?????Wejdź chociaż na chwilkę i powiedz "cuś"bo my tu się martwimy...:placz: .... o psy rzecz jasna:razz:

Posted

Ale jestescie!!! Wstydzcie sie :diabloti: :lol:

Ja tam loozerke rozumiem, bo Prisona pochlonelam w 3 tygodnie dwie serie i zyje :) koty tez zyja, Maja tym bardziej :eviltong:

i zaprzeczam jakobym miala inne seriale ogladac- bo nie znosze tasiemcow.

A wogole to obie z loozi czujemy sie z dyskryminowane- z naszego Prisona sie smiejecie a co powiecie na ludzi ogladajace polskie tasiemce ( wstret mnie ogarnia ;) :diabloti: :diabloti: :diabloti:

No! to sobie popisałam ;)

A tak wogole to pozdrawiam serdecznie :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja ostatnio myślalam o Tobie, Jowita. Jak tam MAJECZKA.?
Wcale się nie śmieję, sama bym pewnie sie w to wciągnęła . Ale niech Loozi, da znak życia i niech sobie ogląda dalej!

Posted

a tak razem, razem, ale kazda osobno ;)
w kazdym badz razie wiem jak to wciaga o co sama nawet siebie bym nie podejrzewala :p

Dam Wam Majke ale na watku Figuni, bo nie mam zgody Ani na publikacje hihi, moze byc? :)

Posted

Wybiła setna strona:diabloti:
loozerka zaginiona:shake:
w ekran siedzi wpatrzona...:crazyeye:
Kuki jak smętny szkielet
z Gangesa zostało niewiele
z wysiłkiem o cień uwagi błagają
nadaremno....:angryy: bo jej się nie doczekają:placz:
loozi do krzesła przyrosła
i mchem już całkiem porosła
co robić radźcie ludziska:shake:
bo zginą niewinne psiska:placz:

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
Wybiła setna strona:diabloti:
loozerka zaginiona:shake:
w ekran siedzi wpatrzona...:crazyeye:
Kuki jak smętny szkielet
z Gangesa zostało niewiele
z wysiłkiem o cień uwagi błagają
nadaremno....:angryy: bo jej się nie doczekają:placz:
loozi do krzesła przyrosła
i mchem już całkiem porosła
co robić radźcie ludziska:shake:
bo zginą niewinne psiska:placz:

ha,ha,ha- niezle Ci to wyszlo Hania :)

a co na to loozi? :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Denerwuję się milczeniem Ani: Kilka dni temu napisała że idzie z Kuki do weterynarza i więcej się nie odezwała, na pw tez.
Pozdrawiam Wszystkich Ewa