sobol Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 mag wszystko dla CIebie :) juz jest stronka http://duke.dabeknet.org za chwile trzeba bedzie odswiezyc bo index.html sie na koncu wgra :) Quote
sobol Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 sic!: z tego co mowila p.Ania , teraz za klifem jest placyk tak? napisz mi wszystko co mozesz ciekawego, ile psow chodzi itp. ja bede chodzil do przedszkola 2 x w tyg , z tego co wiem 150 zl za miech. zaczynam od 10 chyba, bo wyplate dostane :) Quote
sic! Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Ja Was bardoz przepraszam ,ale trochę mnie nie było:) juz spieszę z odpowiedziami: Aga Ania nie prowadzi IPO z powodu braku dobrego pozoranta. Czasami M. Szalc wpada ale baaardzo rzadko, a szkoda niszczyć psy na jakiś innych panach o przerośnietych ambicjach(to moje prywatne zdanie) Sobol ja chodzę w weekeny, w ten najbliższy będę na pewno, z suką (na zdjęciu)na godz. 10 rozumiem że Ty w tyg? Czy może w weekend na 9? jeśli w weekend to do zobaczenia:) Quote
sobol Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 to sie spotkamy bo ja bede na 9 rano w sobote tez. Duke juz byl 3 razy,na razie w sumie tylko przychodzi moze to najwaznijesze...proboujemy komendy rownaj i podejscie do siad :) "wroc" "rownaj" Quote
aga 2 Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Ja Was bardoz przepraszam ,ale trochę mnie nie było:)juz spieszę z odpowiedziami: Aga Ania nie prowadzi IPO z powodu braku dobrego pozoranta. Czasami M. Szalc wpada ale baaardzo rzadko, a szkoda niszczyć psy na jakiś innych panach o przerośnietych ambicjach(to moje prywatne zdanie) quote] Wiem coś o tym, z dobrym pozorantem to jak z dobrym ginekologiem :D Też ćwiczyłam z Michałem, ćwiczyłam z wieloma innymi i oprócz Miachała znam u nas tylko jednego dobrego pozoranta, ale niestety, nie ma z nim kontaktu, bo sie obraził na pensję za szkolenie w związku :( Aga&Co Quote
sobol Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 aga ja sie chyba nigdy do Ciebe nie wybiore...ciagle mam jakies zajecie... jutro czyli sroda na 100 % mow ktora godzina, bo albo spie albo pracuje albo cos robie...jak sie umowimy to juz musze przyjsc, pasuje mi od 13 wzwyz.... hmmm a moze zaraz? tak spontaniczne jest lepiej... :D Quote
sic! Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 sobol cierpliwości nie od razu Rzym zbudowano:)))) i do zobaczenia poznasz na pewno nas bo my głośne jezdemy bardzo:)) aga ja mu się nie dziwię znaczy odnośnie tej pensji, a Michał wiadomo przeważnie nie ma czasu, mam jeszcze jednego kolegę , na którego moge puścić psa bez uszerbku na zdrowiu, ale ten nie dość ,że nie meiszka w trójmieście to jeszcze permanentnie nie ma czasu:( Quote
aga 2 Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 aga ja mu się nie dziwię znaczy odnośnie tej pensji, a Michał wiadomo przeważnie nie ma czasu, mam jeszcze jednego kolegę , na którego moge puścić psa bez uszerbku na zdrowiu, ale ten nie dość ,że nie meiszka w trójmieście to jeszcze permanentnie nie ma czasu:( No właśnie. A ja, tak jak Ty, psów na byle kogo puszczać nie będę :( Widziałam, jak młodego briarda bez przygotowania na czołówkę puścili. Nie zdawał IPO. Aga&Co Quote
sic! Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Ja widziałam malinois jak wpadł w rękaw jak w ścianę i od tego czasu zapomnij o chwytaniu:( Powiem krótko: żenadai dlatego pozostanę przy PT i agility i tyle przynajmniej suce się krzywda nie dzieje:) pozdruffka Quote
aga 2 Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 O, a może rzeczywiście zabrać się z agility? Sic, myślisz, że jeszcze mogę? Moja ma 3,5 roku, drugi 8 miesięcy. Do tej pory w ogole się tym nie interesowałam, ale może spróbować. Ty też masz rottka, tak? Aga&Co Quote
sic! Posted November 20, 2003 Posted November 20, 2003 Tak rottkę Ma dwa lata z hakiem,ale należy do typów lekkich, nie traktuję agility w kategorii sportu wyczynowego, bo wiadomo żaden pies nie dościegnie borderów :lol: Ale jest super zabawa, ta moja uwielbia skakać, i brykać, a ja uważam że agility jest przede wszystkim bardzo dobrą zabawą Możesz spróbować,ale ten ośmiomiesięczny jest zdecydowanie za młody na skakanie, natomiast strefy slalom możesz spokojnie zacząć. Zobacz czy im się spodoba, parę lat temu w reprezentacji Trójmiasta był Rott, doberman i sznaucer olbrzym - bardzo typowe psy agilitowe:) Ale ostrzegam - agility wciąga nie tylko przewodników ale i psy:) pzdr Quote
sobol Posted November 22, 2003 Posted November 22, 2003 hdehhe dzisiaj Duke dostal od... sic! jak sie wabi twoja suczka? :) bo zapomnialem albo nie slyszalem nawet :D hehehe w kazdym razie nie wiem ktory glosniej na placu krzyczy czy suczka czy Pani :D a Duke dostał i nadal chcial podchodzic :D Quote
sic! Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Heh Moja jest Zuza i ona ogólnie jest łagodna, tylko jest chora i ją wszystko wkurza- wiadomo baba:) MAm nadzieję,że nic małemu nie zrobiła? Quote
sobol Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 nie no ok, mial tylko czerwona kropke miedzy oczami :) juz nie ma sladu . wylizal sie ehehehehehehhe , jak egzamin? Zuza zdawala? jak jej poszlo? Quote
sic! Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Eee to dobrze Zuza nie zdawała, bo ma nogę spuchniętą jak bania i nie za bardzo może brykać, nie chciałam jej męczyć,ale co się odwlecze to nie uciecze [podobno:)] Quote
aga 2 Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Sic, czy byłaś w niedzielę na placu w Oliwie? Na egzaminach? Jak tak, to która to byłas Ty? Aga&Co Quote
sobol Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 szkoda ze nie bylem ale transportu nie mialem :( Quote
Flaire Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Eee to dobrzeZuza nie zdawała, bo ma nogę spuchniętą jak bania i nie za bardzo może brykać Hehe, moja Misia zdawała egzamin z pięcioma szwami w łapie... Lało jak z cebra, a pan weterynarz pozwolił podchodzić do egzaminu pod warunkiem, że nie zmoczymy opatrunku. Więc Misia na opatrunku miała najpierw jedna skarpetę, potem torbkę foliową, druga skarpetę, druga torebkę, a wszystko razem owinięte przylepcem. Egzamin był tylko na PT, ale pomimo tej łapy dostała 196 punktów, złoty medal i jedyną ocenę doskonałą. Łapa kosztowała ją jeden czy dwa punkty :D . Nie żebym polecała wdeptywać na rozbitą butelczynę na kilka dni przed egzaminem... Quote
sic! Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 Flaire :) apropos nogi, jak jej wet wczoraj ściągnął to co tam miała, to o mało nie zwróciłam , a ogólnie wzdrygliwa nie jestem:) aga Ja byłam bez psa, w takiej czerwonej kurtce, i jak zdawały psy na PT eksternistycznie to się bardzo denerwowałam, bo to znajomi byli( oprócz ON-ów) Aha no i ja mam straszny, że tak powiem, burdel na głowie:) Quote
aga 2 Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 No to z przykrością stwierdzam, że Cię nie widziałam :( A może widziałam, ale Cię nie kojarzę :( A z bałaganem na głowie to tam była jedynie Beatka ze Związku :wink: Aga&Co Quote
sic! Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 Hiehiehie to ja mam podobny tylko nie tak jaskrawy:) Pewnie spotkamy się przy jakiejś innej okazji-może byś tak pomyślała nad agility? Quote
aga 2 Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 Myślem, myślem... Ale duża odchowuje dzieci i jeszcze jej się biust majta między nogami :wink: , a mały jest jeszcze za mały. Poza tym z Małym musze ostro ruszyć posłuszeństwo, Sobol wie, dlaczego :wink: i chyba w przyszłym tygodniu będę w Oliwie na placu. Aga&Co Quote
sobol Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 tak ja wiem czemu, najpierw Maly lize sobie za przeproszeniem jaja, a potem mi twarz. :P TO NIEHIGIENICZNE :D Quote
sic! Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 hihihihi no to pięknie, a widziałam zdjęcia małych i matki- są super:) Quote
aga 2 Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 tak ja wiem czemu,najpierw Maly lize sobie za przeproszeniem jaja, a potem mi twarz. :P TO NIEHIGIENICZNE :D Oj, tam :D Mnie też tak liże :-? A poza tym to jest rozwydrzony jak dziadowski bicz. Wiadomo, piesek pańci :wink: Pewnie, że psaiki śliczne, wiadomo, kto zdjęcia robił, co nie Sobol? :wink: Jeszcze żeby tylko chętni na nie byli... Aga&Co Quote
Recommended Posts