Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

nie sadzilam ze jest az tak zle po wiadomosci pw!!
moze sasiedzi wymyslaja bo nie chca miec nowego lokatora!!czy jak wchodzi do domu to słyszy jak wyje?
niech go oswaja najpierw krotkimi wyjsciami! i nie wita sie po powrocie zeby zrozumial ze to normalana rzecz!!
ale jak ma sprawdzic jak Ci go oddaje! jejku to prawda ze on jutro do Ciebie trafia!! nie moge uwierzyc!!nieeeeeeeeeeeeeeee:shake:

ona jest zdecydowana? to jest pies po schronisku - psie dziecko z syndromem [porzucenia! 3ba mu troche czasu!! niech sie wypchaja sąsiedzi !! cholera ale sie wsciekłam ! motłochy jedne nietolerancyjne!!:angryy:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,jest zdecydowana,wet jej powiedział,że potrzeba duzo czasu a czasem to nigdy nie przechodzi,a Pluto dostaje istnego szału,wali w drzwi,wyje strasznie,sąsiedzi strasza ją strażą miejską

Posted

Właśnie wstawiam Pluta w net i na allegro. Daje namiar na Ciebie Marchewa - jeśli będzie w innym miejscu będziesz wiedziała gdzie. Tylko ile on ma ten szczenior, tego nie wiem.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ambra ja próbowałam sie do ciebie dodzwonić i znowu wysłać pw ale pw nie można wysłać bo masz za dużo wiadomości i nie ma miejsca na nowego[/quote]

kochana najmocniej Cie przepraszam- nie właczyłam glosu w komorze po pracy! skleroza za młodu!
skrzynka tez juz pusta!
nie wiem dzwonic do Ciebie mam? pozno juz! czekam przy kompie! daj znac!
a kogo Ty Marchewa masz u siebie? jakie 3 szczeniaki:crazyeye:

ło matko katastrofa:placz:

Posted

nie wiem...
macie jakiś pomysł?
jak dla mnie to nad psem 3ba chwile popracować tymbardziej, że to byl jego 1szy dzien samotny w domu!

no ale jak ktoś nie chce to nie ma co zmuszać:shake: ...macie jakiś pomysł?

gdzie Pluto jutro spedzi noc?:-(

Posted

Ambra,Pluto pewnie spędzi noc u mnie,bo przecież nie zawiozę go do schroniska.Trzeba tylko intensywnie szukać mu domku lub tymczasu,bo nie wiemy kiedy znajdzie się ktoś kto pokocha tego maluszka i będzie umiał z nim pracować.Najlepszy byłby domek już z jakimś psem,bo Pluto wtedy czuje się spokojniejszy,mimo iż nie ma przy nim człowieka,wiem bo jak był u mnie,to sam na klatce nie chciał spać a jak został z moją sunią to całą noc był spokój.

Posted

no to jest i dobra wiadomośc! oby miala większe szczęscie niz Pluto!
wiemy że 3ba Marchewie pomóc! doskonale wiemy! pomysłow tylko jak na lekarstwo....:placz:

Posted

hrhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy:

powiedz tej dziewczynce ze takie sytuacje bierze sie pod uwagę adoptując psa i nalezałoby mu posiwecic pierwszy tydzień na oswojenie się...staram się byc spokojna ...ALE MI TO NIE WYCHODZI:pissed::pissed::pissed:

i już spoojniej:

MARCHEWA KOCHANA - jestem pod telefonem i raczej na gg [SIZE=1]jak lodowki nie kazą mi przewozić.[/SIZE]
przykro mi.....

Posted

[IMG]http://img423.imageshack.us/img423/2756/tnfotka033hp8.jpg[/IMG]

jeżeli dostanę więcej zdięc takich jak te , czyli zdięc na których pluto jest gwałcony przez inne psy i adres schroniska wyślę to policji a oni mają obowiązek poroznawiać z właścicielem i powinni dać nakaz przełożenia pluta do innej klatki albo do szczeniaków.;) a właściciela schroniska sama o*******e ... za przeproszeniem :mad: