Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

DG32 napisał(a):
Sprawdzenia się jako szef :razz:, zdradź coś więcej.
zostałam powołana na czas matur... więcej nie mogę zdradzić... ale odpowiedzialność duża, stres jeszcze większy...

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Halbino, jakież u Ciebie zmiany ! :) Gratuluję i trzymam kciuki za powodzenie wszystkiego :).
Ja dokupiłam jazdy, poza tym miałam znajomego, któy mi pozwolił conieco poćwiczyć. To było bezcenne. Zdałam z palcem w ... Jako jedyna z 25-osobowej grupy dopuszczona do jazdy po mieście. Po teście teoretycznym odpadło 5 osób, a po manewrach 19-cie ... . Na egzaminie były osoby, ktore 7-dmy raz podchodziły ...
Prawko robiłam w 98'mym, wg rygorystycznych nowych zasad.

Czekamy niebawem na wieści jak się Monrołcia u Ciebie zaklimatyzowała :)

Posted

kurs kończę w środę, takim egzaminem wewnętrznym... będzie się trzeba pouczyć przepisów jeszcze, bo niestety od testów minęło już prawie trzy miesiące i zdążyłam pozapominać to i owo... no i nie czuję się jeszcze pewna w niektórych sytuacjach... zdarzają się też błędy...
ustaliłam dziś z instruktorem, że spróbuję zdać państwowy egzamin na przełomie kwietnia i maja, po 4 maja - muszę się poświęcić maturzystom i maturom... tak mniej więcej do 15 czerwca... więc następne terminy dopiero potem wchodzą w grę... oczywiście planuję dokupić kilka jazd jeszcze...
także trzymajcie kciuki za środę na razie!

Posted

Spacerek był nad Bytomką, ulica Nad Kanałem w Zabrzu, kaczki za Bytomką (to taka niby rzeczka, w sumie ściek i to bez przesady, ale jak widać nawet kaczki mamy... i mewy były...), więc fotka z zoomem... zresztą już zmierzchało, więc i tak mało widać...
Inka faktycznie wystawowo się wystawiła...
Formica nie czuje się specem od chorób kóz, zna podstawy...