Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lutomskak']slon nie ma zwisajacych uszu-niestety-tak jak cala reszta zwierzat-ma na stale odsloniety kanal sluchowy zewnetrzny-obalam ten przyklad-nie jest zgodny z prawda............popatrz na prace malzowiny usznej u slonia i jej dokladna budowe-moze laluna ci w tym pomoze-odsylajac do ksiazek na ten temat-ktore pewnie nie istnieja.....:)[/quote]

odeslijcie mnie tez gdzies...najlepiej do kuchni..bo musze nakarmic mojego pana meza i pana psa...:diabloti:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini-skup sie na kopiowaniu i woltach elektrycznych-zostaw te zootechnike-bo nam watek zamkna i nie dolecimy do 200-zootechnika to co innego niz zwierzatka.......-to jest kierunek o ktorym myslisz......czyz nie mam racji?
czyje namiary podalas ?-te o szkoleniu?

Posted

[quote name='dealer']odeslijcie mnie tez gdzies...najlepiej do kuchni..bo musze nakarmic mojego pana meza i pana psa...:diabloti:[/quote]
WON do garów [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20no/4D49A.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']WON do garów [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20no/4D49A.gif[/IMG][/quote]

w lancuch sie zaplatalam kkkurde:diabloti:

Posted

wont do kuchni!wont i sie tam przypnij lancuchem -"od krowy"-nie dosc ,ze barbarzynca-to jeszcze zwierzeta w domu glodzi i ludzi.....ja nie moge pozostac obojetna na takie zlo-jakie wyrzadzasz istotom myslacym ,czujacym i zyjacym!

Posted

[quote name='lutomskak']orsini-skup sie na kopiowaniu i woltach elektrycznych-zostaw te zootechnike-bo nam watek zamkna i nie dolecimy do 200-zootechnika to co innego niz zwierzatka.......-to jest kierunek o ktorym myslisz......czyz nie mam racji?
czyje namiary podalas ?-te o szkoleniu?[/quote]
hahahhaa
masz racje jak zwykle;-))))
wracajac do kopiowania....
taaa slon hahahahaha majacy klapciate ucho;-))))))))
czemu ja takiego slonia niewidzialam???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='lutomskak']wont do kuchni!wont i sie tam przypnij lancuchem -"od krowy"-nie dosc ,ze barbarzynca-to jeszcze zwierzeta w domu glodzi i ludzi.....ja nie moge pozostac obojetna na takie zlo-jakie wyrzadzasz istotom myslacym ,czujacym i zyjacym![/quote]

a ktory to istot w moim domu jest myslacy , czujacy i co to tam jeszcze?:crazyeye: bo chyba nie pies:crazyeye: nie strasz mnie ze on czuje i mysli.....:diabloti:

Posted

[quote name='lutomskak']wont do kuchni!wont i sie tam przypnij lancuchem -"od krowy"-nie dosc ,ze barbarzynca-to jeszcze zwierzeta w domu glodzi i ludzi.....ja nie moge pozostac obojetna na takie zlo-jakie wyrzadzasz istotom myslacym ,czujacym i zyjacym![/quote]
aahahaha
i patrz jaki to sadyzm, ja na diecie a ona sie zneca jeszcze nade mna opowiadajac o jedzeniu!!!:mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

uważajcie bo :
w każdym psie dżemie wilk :diabloti:

Dijejowa , psy nie czują ani nie myślą , psy to zespół instynktów niekiedy dżemiących instynktów :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']uważajcie bo :

Dijejowa , psy nie czują ani nie myślą , psy to zespół instynktów niekiedy dżemiących instynktów :diabloti:[/quote]

tos mnie pocieszyla...a w sumie to skad mi ten pomysl w ogole do glowy przyszedl...ze mysli?? :crazyeye:

Posted

[quote name='lutomskak']no-myslisz ze nie?moze ja sie pomylilam-sorry-a maz pan-tez nie czuje?(o myslenie taktownie pytala nie bede :))[/quote]

a kto go tam wie.....cholernika...toz to tez egzemplarz jest taki....:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']uważajcie bo :

Dijejowa , psy nie czują ani nie myślą , psy to zespół instynktów niekiedy dżemiących instynktów :diabloti:[/quote]
...lowickich????:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']tos mnie pocieszyla...a w sumie to skad mi ten pomysl w ogole do glowy przyszedl...ze mysli?? :crazyeye:[/quote]
do myslenia jest tylko zdolna istota zwana człowiekiem rodzaju żeńskiego :diabloti:

reszta gatunków to instynkty i popędy :diabloti:

Posted

[quote name='orsini']przestancie o jedzeniu bo ja bym konia z kopytami zjadla!!![/quote]
zjedz se psa!bedziesz miala miejsce na nowego
-no-we mnie tez dzemie-tylko nikt nie wie czy to jest na pewno wilk......:eviltong:

Posted

[quote name='lutomskak']zjedz se psa!bedziesz miala miejsce na nowego
-:eviltong:[/quote]
ooo dobry pomysl, ale wies zte stare sa lykawe, a mlodych szkoda, mam zjadac te z show kondycja???a te staruchy darmozjady juz obiecalam oddac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: