orsini Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Jasiek']Otoz to!!!!Lalunka Ty chyba warujesz caly czas przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chlastasz wszystkie posty niepoprawne politycznie:lol::lol::lol: ale ja mam to w [B][SIZE=7]w tyle!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/quote] o to to to!!! moze łona ma na nazwisko Kaczynska? bo łoni tak robili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wiec skoro Wy modzi i admini tacy prawi: ravikowa ma bana tak?ale nice ravik to ta sama osoba, i coz Wy na to? NIC , ano dlatego, ze jest Wam ona na reke-pisze po Waszej mysli wiec jest. super Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote]A wiec skoro Wy modzi i admini tacy prawi: ravikowa ma bana tak?ale nice ravik to ta sama osoba,[/quote] Nawet sama się do tego przyznała... Quote
niceravik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy']Nawet sama się do tego przyznała...[/quote] [FONT=Verdana]..., że jest kontynuatorką idei - ravik. Naucz się czytać.[/FONT] [FONT=Verdana]Drodzy oponenci, możecie płakać ale płacz nic wam nie pomoże :mad:. [/FONT] [FONT=Verdana]Z wyegzekwowaniem prawa co do niekopiowania psów w Polsce to jest już „nóż na gardle” :lol:. [/FONT] Quote
Jasiek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='niceravik'] [FONT=Verdana]Z wyegzekwowaniem prawa co do niekopiowania psów w Polsce to jest już „nóż na gardle” :lol:. [/FONT][/quote] Szanowna kontynuatorko idei RAVIK:lol::lol: już za chwileczkę ,już za momencik...itd... itd.....A ten nóż to niby kto ma ???Pan minister od wsi czy sam Donald????:lol::lol::lol: Quote
orsini Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='niceravik'][FONT=Verdana]..., że jest kontynuatorką idei - ravik. Naucz się czytać.[/FONT] [FONT=Verdana]Drodzy oponenci, możecie płakać ale płacz nic wam nie pomoże :mad:. [/FONT] [FONT=Verdana]. [/FONT][/quote] kto tu placze? Wy nawet wobec siebie nie uznajecie prawa-ban to ban, a nie nicka se zmieni w dodatku bezczelnie drwiac ze wszystkich na podobnego i juz wsio Ok. Quote
orsini Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Jasiek']Szanowna kontynuatorko idei RAVIK:lol::lol: już za chwileczkę ,już za momencik...itd... itd.....A ten nóż to niby kto ma ???Pan minister od wsi czy sam Donald????:lol::lol::lol:[/quote] Donald jeszcze nie ma, ale kupi od Israelitow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: obiecali shandlowac troszke zabaweczek dla naszego wojska, wiec i nozyki jakies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='orsini'] a nie nicka se zmieni w dodatku bezczelnie drwiac ze wszystkich na podobnego i juz wsio Ok.[/quote] Znasz Orsini taki film : "I kto to mówi?" Ja bym tak chetnie dała wszystkim bana kto miał dwa nicki. Oj ubyłoby tu ubyło parę osób. Prawda Orsini? :p Quote
orsini Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA']Znasz Orsini taki film : "I kto to mówi?" Ja bym tak chetnie dała wszystkim bana kto miał dwa nicki. Oj ubyłoby tu ubyło parę osób. Prawda Orsini? :p[/quote] NO WIEC NIE PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE OSZUKUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mowisz o sytuacji kiedy z jednego kompa sie logowalo wiecej osob. Z tego IP wchodzily 4 osoby, nie moja wina, ze ja bylam przed ta osoba po mnie. Ale zeby do tego dojsc to trzeba wysilic te szare komoreczki, o ile sie je ma-prawda Laluniu? wiec nie klam poprostu nie klam! Napisalam do admina w tej sprawie nie otrzymalam wyjasnienia do dnia dzisiejszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie musze sobie zakladac nowych nikow-jak mam cos do powiedzenia to to mowie, a ze komus to nie pasuje-coz...zycie Quote
ara Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy'] Jjjaaasne... szkoda, że to "niezauważanie" jest nagminne...[/quote] Proszę o raporty:cool3: Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Jasiek']Otoz to!!!!Lalunka Ty chyba warujesz caly czas przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chlastasz wszystkie posty niepoprawne politycznie:lol::lol::lol: ale ja mam to w [B][SIZE=7]w tyle!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/quote] Jasieńku "chlastam" posty które łamią regulamin dogo. Wiem że regulamin dogo to coś dla Ciebie abstrakcyjnego, co nie można przeczytac bo ma za dużo literek. I nie interesuje mnie co masz w tyle. Zapewne ogon, o ile go nie skopiowałeś dla niepoznaki. :p Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [QUOTE]Z tego IP wchodzily 4 osoby, nie moja wina, ze ja bylam przed ta osoba po mnie. [/QUOTE] Orsini, a o kim Ty piszesz? :razz: Quote
Jasiek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA']Jasieńku "chlastam" posty które łamią regulamin dogo. [/quote] Wybiorczo Lalunia wybiorczo chlastasz:diabloti: ale to też mam w tylllleeeeeeee. Quote
ara Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Jasiek']Wybiorczo Lalunia wybiorczo chlastasz:diabloti: ale to też mam w tylllleeeeeeee.[/quote] [COLOR=SeaGreen][B]Za to ja od tej chwili będę chlastać wszystkie posty na temat moderowania.[/B][/COLOR] Quote
orsini Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA']Orsini, a o kim Ty piszesz? :razz:[/quote] o moich znajomych, nie udawaj ze nie wiesz takich banalnych rzeczy. Wez pomysl-to nawet Tobie nie stworzy problemu chyba: czy ja kiedykolwiek z czymkolwiek sie chamowalam zeby napisac???NIE Jestem chamska i arogancka i NAPRAWDE NIE MUSZE SIE LOGOWAC POD INNYM NICKIEM ZEBY NAPISAC KOMUS TO CO MYSLE!!! o ile jeszcze tego nie zauwazylas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='orsini']Jestem chamska i arogancka [/quote] No tak :p To przynajmniej zbyt wysokiego mniemania o sobie nie masz. Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='ara']Laluna:loveu: urodziło się moje szwedzkie dziecię:multi::multi::multi::multi::multi: coby choć trochę w temacie pozostać informuję, że oczywiście pozostanie jak ją natura stworzyła:loveu::loveu::loveu:[/quote] To kiedy pierwsze zdjęcie? Slicznego ogoniastego i uszatego malucha? A imię juz wybrane? Quote
twiggy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA']No tak :p To przynajmniej zbyt wysokiego mniemania o sobie nie masz.[/quote] Za to ty masz!!! :p Quote
niceravik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='orsini']... [B]czy ja kiedykolwiek z czymkolwiek sie chamowalam[/B] zeby napisac???NIE [B]Jestem chamska i arogancka[/B]... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='LALUNA']No tak :p To przynajmniej zbyt wysokiego mniemania o sobie nie masz.[/quote] I dlatego - Orsini, I LOVE YOU SO MUCH :razz:. Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='twiggy']Za to ty masz!!! :p[/quote] Owszem, bo nigdy bym nie usunęła swojemu psu ani ogona ani kawałeczka ucha. A własciwie w jakim wieku obcinałas ogon swojemu psu? Bo jak odebrałas od hodowcy to miał ogon. A nie odebrałas go wczesniej niż 7 tyg. Czy hodowca nie mial nic przeciwko że narazałas psa na obciecie ogona w tak późnym wieku? Ten weterynarz który mu obcinal to chyba bez żadnej etyki był. Chyba niezbyt się przejmuje psami, skoro się zgodził na to. Quote
twiggy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA']Owszem, bo nigdy bym nie usunęła swojemu psu ani ogona ani kawałeczka ucha. A własciwie w jakim wieku obcinałas ogon swojemu psu? Bo jak odebrałas od hodowcy to miał ogon. A nie odebrałas go wczesniej niż 7 tyg. Czy hodowca nie mial nic przeciwko że narazałas psa na obciecie ogona w tak późnym wieku? Ten weterynarz który mu obcinal to chyba bez żadnej etyki był. Chyba niezbyt się przejmuje psami, skoro się zgodził na to.[/quote] Po co mam ci pisac skoro ty wiesz wszystko najlepiej? :p I tak nic nie zrozumiesz,więc szkoda mojego cennego czasu! :lol: Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='twiggy']Po co mam ci pisac skoro ty wiesz wszystko najlepiej? :p I tak nic nie zrozumiesz,więc szkoda mojego cennego czasu! :lol:[/quote] A co tu jest do zrozumienia. :p Rozkoszny psiak, który zaufał człowiekowi [URL]http://images29.fotosik.pl/142/7d058dd71bb54dfe.jpg[/URL] Jakie to uczucie zawiesć swojego psa? Chyba musi być Ci bardzo ciężko, gdy Twój pies merda do Ciebie okaleczonym kikutem i nie wie że merda do człowieka, który mu go obciął. :shake: Lekarz weterynarii który się podjął obciąc ogon psu w wieku kilku miesiecy , nie ma za grosz etyki zawodowej. Nie zaufałabym nigdy takiemu weterynarzowi. Quote
twiggy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA'] Jakie to uczucie zawiesć swojego psa? Chyba musi być Ci bardzo ciężko, gdy Twój pies merda do Ciebie okaleczonym kikutem i nie wie że merda do człowieka, który mu go obciął. :shake:[/quote] wręcz przeciwnie! Patrzę na ten ogonek i cieszę się,że mój pies wyglada jak PRAWDZIWY wyżeł! :p Btw-robisz byki!!!:lol: [quote]Lekarz weterynarii który się podjął obciąc ogon psu w wieku kilku miesiecy , nie ma za grosz etyki zawodowej. Nie zaufałabym nigdy takiemu weterynarzowi.[/quote] ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet!I oby takich jak najwięcej!!!:eviltong: Nie pojechałabym z psem do byle kogo!Raz tak zrobiłam i Małego ojciec odszedł następnego dnia... Quote
niceravik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA'] Rozkoszny psiak, który zaufał człowiekowi ... [URL]http://images29.fotosik.pl/142/7d058dd71bb54dfe.jpg[/URL] Jakie to uczucie zawiesć swojego psa?[/quote] Pies zaufał człowiekowi, a trafił na zwykłe [COLOR=SeaGreen][B]XXXXXXXX[/B][/COLOR]... :diabloti: :mad:. Quote
LALUNA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [QUOTE]Patrzę na ten ogonek i cieszę się,że mój pies wyglada jak PRAWDZIWY wyżeł! :p[/QUOTE] No to w takim razie widać jakie masz podejśce do swojego psa. Zwykła rzecz. Współczuję Twojemu psu :shake: [QUOTE]ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet!I oby takich jak najwięcej!!!:eviltong:[/QUOTE] Napewno wyjatkowy skoro bez etyki zawodowej. Takich faktycznie jest mało. I całe szczęscie. Bo smutno byłby w tym psim świecie gdybysmy sami tacy byli. Całe szczescie że to wyjatki :p Quote
twiggy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='LALUNA']No to w takim razie widać jakie masz podejśce do swojego psa. Zwykła rzecz. Współczuję Twojemu psu :shake:[/quote] Jak to już ktos wcześniej ładnie napisał: [B]MAM TO W TYLE!!! :diabloti:[/B] Quote
Recommended Posts