Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jasiek']Otoz to!!!!Lalunka Ty chyba warujesz caly czas przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chlastasz wszystkie posty niepoprawne politycznie:lol::lol::lol: ale ja mam to w [B][SIZE=7]w tyle!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/quote]
o to to to!!!
moze łona ma na nazwisko Kaczynska? bo łoni tak robili:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wiec skoro Wy modzi i admini tacy prawi: ravikowa ma bana tak?ale nice ravik to ta sama osoba, i coz Wy na to?
NIC , ano dlatego, ze jest Wam ona na reke-pisze po Waszej mysli wiec jest.
super

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Nawet sama się do tego przyznała...[/quote]
[FONT=Verdana]..., że jest kontynuatorką idei - ravik. Naucz się czytać.[/FONT]

[FONT=Verdana]Drodzy oponenci, możecie płakać ale płacz nic wam nie pomoże :mad:. [/FONT]
[FONT=Verdana]Z wyegzekwowaniem prawa co do niekopiowania psów w Polsce to jest już „nóż na gardle” :lol:. [/FONT]

Posted

[quote name='niceravik']
[FONT=Verdana]Z wyegzekwowaniem prawa co do niekopiowania psów w Polsce to jest już „nóż na gardle” :lol:. [/FONT][/quote]

Szanowna kontynuatorko idei RAVIK:lol::lol: już za chwileczkę ,już za momencik...itd... itd.....A ten nóż to niby kto ma ???Pan minister od wsi czy sam Donald????:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='niceravik'][FONT=Verdana]..., że jest kontynuatorką idei - ravik. Naucz się czytać.[/FONT]

[FONT=Verdana]Drodzy oponenci, możecie płakać ale płacz nic wam nie pomoże :mad:. [/FONT]
[FONT=Verdana]. [/FONT][/quote]
kto tu placze?
Wy nawet wobec siebie nie uznajecie prawa-ban to ban, a nie nicka se zmieni w dodatku bezczelnie drwiac ze wszystkich na podobnego i juz wsio Ok.

Posted

[quote name='Jasiek']Szanowna kontynuatorko idei RAVIK:lol::lol: już za chwileczkę ,już za momencik...itd... itd.....A ten nóż to niby kto ma ???Pan minister od wsi czy sam Donald????:lol::lol::lol:[/quote]
Donald jeszcze nie ma, ale kupi od Israelitow :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
obiecali shandlowac troszke zabaweczek dla naszego wojska, wiec i nozyki jakies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='orsini'] a nie nicka se zmieni w dodatku bezczelnie drwiac ze wszystkich na podobnego i juz wsio Ok.[/quote]

Znasz Orsini taki film : "I kto to mówi?"

Ja bym tak chetnie dała wszystkim bana kto miał dwa nicki. Oj ubyłoby tu ubyło parę osób. Prawda Orsini? :p

Posted

[quote name='LALUNA']Znasz Orsini taki film : "I kto to mówi?"

Ja bym tak chetnie dała wszystkim bana kto miał dwa nicki. Oj ubyłoby tu ubyło parę osób. Prawda Orsini? :p[/quote]
NO WIEC NIE PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE OSZUKUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mowisz o sytuacji kiedy z jednego kompa sie logowalo wiecej osob.
Z tego IP wchodzily 4 osoby, nie moja wina, ze ja bylam przed ta osoba po mnie.
Ale zeby do tego dojsc to trzeba wysilic te szare komoreczki, o ile sie je ma-prawda Laluniu?
wiec nie klam poprostu nie klam!
Napisalam do admina w tej sprawie nie otrzymalam wyjasnienia do dnia dzisiejszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie musze sobie zakladac nowych nikow-jak mam cos do powiedzenia to to mowie, a ze komus to nie pasuje-coz...zycie

Posted

[quote name='Jasiek']Otoz to!!!!Lalunka Ty chyba warujesz caly czas przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chlastasz wszystkie posty niepoprawne politycznie:lol::lol::lol: ale ja mam to w [B][SIZE=7]w tyle!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/quote]

Jasieńku "chlastam" posty które łamią regulamin dogo. Wiem że regulamin dogo to coś dla Ciebie abstrakcyjnego, co nie można przeczytac bo ma za dużo literek. I nie interesuje mnie co masz w tyle. Zapewne ogon, o ile go nie skopiowałeś dla niepoznaki. :p

Posted

[quote name='LALUNA']Jasieńku "chlastam" posty które łamią regulamin dogo. [/quote]
Wybiorczo Lalunia wybiorczo chlastasz:diabloti: ale to też mam w tylllleeeeeeee.

Posted

[quote name='Jasiek']Wybiorczo Lalunia wybiorczo chlastasz:diabloti: ale to też mam w tylllleeeeeeee.[/quote]

[COLOR=SeaGreen][B]Za to ja od tej chwili będę chlastać wszystkie posty na temat moderowania.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='LALUNA']Orsini, a o kim Ty piszesz? :razz:[/quote]
o moich znajomych, nie udawaj ze nie wiesz takich banalnych rzeczy.
Wez pomysl-to nawet Tobie nie stworzy problemu chyba: czy ja kiedykolwiek z czymkolwiek sie chamowalam zeby napisac???NIE
Jestem chamska i arogancka i NAPRAWDE NIE MUSZE SIE LOGOWAC POD INNYM NICKIEM ZEBY NAPISAC KOMUS TO CO MYSLE!!!
o ile jeszcze tego nie zauwazylas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ara']Laluna:loveu: urodziło się moje szwedzkie dziecię:multi::multi::multi::multi::multi: coby choć trochę w temacie pozostać informuję, że oczywiście pozostanie jak ją natura stworzyła:loveu::loveu::loveu:[/quote]

To kiedy pierwsze zdjęcie? Slicznego ogoniastego i uszatego malucha?
A imię juz wybrane?

Posted

[quote name='orsini']... [B]czy ja kiedykolwiek z czymkolwiek sie chamowalam[/B] zeby napisac???NIE
[B]Jestem chamska i arogancka[/B]... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='LALUNA']No tak :p To przynajmniej zbyt wysokiego mniemania o sobie nie masz.[/quote]
I dlatego - Orsini, I LOVE YOU SO MUCH :razz:.

Posted

[quote name='twiggy']Za to ty masz!!! :p[/quote]
Owszem, bo nigdy bym nie usunęła swojemu psu ani ogona ani kawałeczka ucha.

A własciwie w jakim wieku obcinałas ogon swojemu psu?
Bo jak odebrałas od hodowcy to miał ogon. A nie odebrałas go wczesniej niż 7 tyg.
Czy hodowca nie mial nic przeciwko że narazałas psa na obciecie ogona w tak późnym wieku?
Ten weterynarz który mu obcinal to chyba bez żadnej etyki był.
Chyba niezbyt się przejmuje psami, skoro się zgodził na to.

Posted

[quote name='LALUNA']Owszem, bo nigdy bym nie usunęła swojemu psu ani ogona ani kawałeczka ucha.

A własciwie w jakim wieku obcinałas ogon swojemu psu?
Bo jak odebrałas od hodowcy to miał ogon. A nie odebrałas go wczesniej niż 7 tyg.
Czy hodowca nie mial nic przeciwko że narazałas psa na obciecie ogona w tak późnym wieku?
Ten weterynarz który mu obcinal to chyba bez żadnej etyki był.
Chyba niezbyt się przejmuje psami, skoro się zgodził na to.[/quote]
Po co mam ci pisac skoro ty wiesz wszystko najlepiej? :p
I tak nic nie zrozumiesz,więc szkoda mojego cennego czasu! :lol:

Posted

[quote name='twiggy']Po co mam ci pisac skoro ty wiesz wszystko najlepiej? :p
I tak nic nie zrozumiesz,więc szkoda mojego cennego czasu! :lol:[/quote]

A co tu jest do zrozumienia. :p

Rozkoszny psiak, który zaufał człowiekowi

[URL]http://images29.fotosik.pl/142/7d058dd71bb54dfe.jpg[/URL]

Jakie to uczucie zawiesć swojego psa? Chyba musi być Ci bardzo ciężko, gdy Twój pies merda do Ciebie okaleczonym kikutem i nie wie że merda do człowieka, który mu go obciął. :shake:

Lekarz weterynarii który się podjął obciąc ogon psu w wieku kilku miesiecy , nie ma za grosz etyki zawodowej. Nie zaufałabym nigdy takiemu weterynarzowi.

Posted

[quote name='LALUNA']

Jakie to uczucie zawiesć swojego psa? Chyba musi być Ci bardzo ciężko, gdy Twój pies merda do Ciebie okaleczonym kikutem i nie wie że merda do człowieka, który mu go obciął. :shake:[/quote]
wręcz przeciwnie!
Patrzę na ten ogonek i cieszę się,że mój pies wyglada jak PRAWDZIWY wyżeł! :p
Btw-robisz byki!!!:lol:

[quote]Lekarz weterynarii który się podjął obciąc ogon psu w wieku kilku miesiecy , nie ma za grosz etyki zawodowej. Nie zaufałabym nigdy takiemu weterynarzowi.[/quote]
ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet!I oby takich jak najwięcej!!!:eviltong:
Nie pojechałabym z psem do byle kogo!Raz tak zrobiłam i Małego ojciec odszedł następnego dnia...

Posted

[quote name='LALUNA']

Rozkoszny psiak, który zaufał człowiekowi ...

[URL]http://images29.fotosik.pl/142/7d058dd71bb54dfe.jpg[/URL]

Jakie to uczucie zawiesć swojego psa?[/quote]
Pies zaufał człowiekowi, a trafił na zwykłe [COLOR=SeaGreen][B]XXXXXXXX[/B][/COLOR]... :diabloti: :mad:.

Posted

[QUOTE]Patrzę na ten ogonek i cieszę się,że mój pies wyglada jak PRAWDZIWY wyżeł! :p[/QUOTE]
No to w takim razie widać jakie masz podejśce do swojego psa. Zwykła rzecz. Współczuję Twojemu psu :shake:

[QUOTE]ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet!I oby takich jak najwięcej!!!:eviltong:[/QUOTE]
Napewno wyjatkowy skoro bez etyki zawodowej. Takich faktycznie jest mało. I całe szczęscie. Bo smutno byłby w tym psim świecie gdybysmy sami tacy byli. Całe szczescie że to wyjatki :p

Posted

[quote name='LALUNA']No to w takim razie widać jakie masz podejśce do swojego psa. Zwykła rzecz. Współczuję Twojemu psu :shake:[/quote]
Jak to już ktos wcześniej ładnie napisał:
[B]MAM TO W TYLE!!! :diabloti:[/B]