daga10011 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [B]79.186.162.65 [/B] [B]= aegg65.neoplus.adsl.tpnet.pl [/B]to moje
kamis Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='McDzik']Wszyscy? Ja tam cały czas jednym torem jade i swojego pilnuje..[/quote] wybacz prosze. "wszyscy" nie odosiło sie do ciebie. jest mi bardzo przykro z tego powodu. powinienem napisać iż Pan Jacek uważa "wszystkich" za głupków i wypiera sie własnych słów.
McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='kamis']wybacz prosze. "wszyscy" nie odosiło sie do ciebie. jest mi bardzo przykro z tego powodu. powinienem napisać iż Pan Jacek uważa "wszystkich" za głupków i wypiera sie własnych słów.[/quote] Acha no rozumiem już, takli sarkazm ^^ .. ale na przyszłośc trzeba uważać jak się zganie formuje :evil_lol: nie gniewam się
tsode Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='abrus']taka ogólna prośba do wszystkich - w związku z całym nieczystym incydentem trwającym od kilku dni... mamy spis nr-ów IP osób, które zaglądały tu, sporo tego jest, więc aby ułatwić sprawę dobrze by było, żeby każdy kto tu zaglądał w ciągu ostatnich kilku godzin i nie ma nic do ukrycia podał swoje obecne IP i nazwę hosta. Jeżeli ktoś nie wie, jak sprawdzić swoje namiary - wystarczy wejść np. na ten [URL="http://ip.boo.pl/ip.php"]link[/URL] i na górze na żółtym tle widać dane ( nr IP = nazwa hosta ). Żeby nie być gołosłownym - moje: [B]79.184.75.113 [/B] [B]= addx113.neoplus.adsl.tpnet.pl [/B]I co by dalej sprawę ułatwić, niech każdy pod tym co od teraz napisze poda również te dane. Nie jestem "wścipska", tylko chciałabym aby udało się oczyścić atmosferę forum ;)[/quote] @abrus to nie do końca tak jeśli ktoś ma neostradę, to przy każdym połączeniu adres IP się zmienia, przynajmniej w pierwszych dwóch członach
McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 yhym. A ja mam ZETO więc cały czas mam takie samo jc.
abrus Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='tsode']@abrus to nie do końca tak jeśli ktoś ma neostradę, to przy każdym połączeniu adres IP się zmienia, przynajmniej w pierwszych dwóch członach[/quote] no z tymi neostradowymi jest to bardziej skomplikowane, ale zakładamy, że mało kto wyłącza komputer kilka razy dziennie, tym bardziej router - w tym układzie IP zmienia się mniej więcej raz na dobę. Poza tym nie wszystkie adresy są z neostrady.
McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Rozety na jedną z lipcowych krajówek ;) Dla- BOB leonberger Dla- Zw.Mł. PIES leonberger Dla- Zw.Mł. SUKA leonberger ;] [URL]http://img367.imageshack.us/img367/2968/rozetynanowysadzur0.jpg[/URL] [B][COLOR=red]Max rozmiar fotek na forum to 640x640 ( regulamin pkt.10)[/COLOR][/B]
Archisia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A to ja [B]83.26.97.229=anp229.neoplus.adsl.tpnet.pl[/B] [IMG]http://www.hovleony.republika.pl/image/baner_moj_na_4lapy.jpg[/IMG]
psia psota Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A to nasze [B]87.96.73.127 = public-gprs18815.centertel.pl[/B]
Archisia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 niestety IP sie zmienia , teraz mamy takie [B]83.26.246.88=ati288.neoplus.adsl.tpnet.pl[/B]
Teddy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='McDzik']Rozety na jedną z lipcowych krajówek ;) Dla- BOB leonberger Dla- Zw.Mł. PIES leonberger Dla- Zw.Mł. SUKA leonberger ;] [URL]http://img367.imageshack.us/img367/2968/rozetynanowysadzur0.jpg[/URL] [/quote] Przepiekne rozety. Jeszcze ładniejsze niż w Lublinie... [B][/B]
McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jeszcze jedna, własnie ją zrobiłam, nie ma jeszcze adresata, na tym srebrnym kółeczku będzie później białe zalaminowane takie jak na poprzednich z symbolem rasy, a paczka na tą lipcowa krajówkę juz zaklejona i w poniedziałek pójdzie. [IMG]http://img169.imageshack.us/img169/376/zielonaaaazn7.jpg[/IMG]
madfre Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='abrus']I co by dalej sprawę ułatwić, niech każdy pod tym co od teraz napisze poda również te dane. Nie jestem "wścipska", tylko chciałabym aby udało się oczyścić atmosferę forum ;)[/quote] A to moje: [B]77.114.234.203 [/B][B]= apn-77-114-234-203.gprs.plus.pl[/B]
ewaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [B]83.26.58.68 [/B][B]= amc68.neoplus.adsl.tpnet.pl[/B]
Jola&leony Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='McDzik']Zirma jest z hodowli Cavis Leonis i jest po HARFIE Oaza Wschodu oraz po BOSSie Cavis Leonis :)[/quote] Bardzo prosze o nie podawanie mylnych informacji,gdyz Zirma Cavis Leonis nie moze byc po Bossie Cavis Leonis. Boss byl w tym czasie u mnie nie kryl zadnej suki z hodowli Oaza Wschodu.Dlatego prosze wpierw sprawdzic po jakich rodzicach jest dane szczenie a pozniej informiowac o tym innych. [url]www.leonberger.za.pl[/url]
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Takie informacje otrzymałam, spacjalnie potem pytałam zeby je sprawdzic i tak mi powiedziano poraz drugi!
tsode Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 @McDzik ja jestem konkretną jędzą - więc powtórzę masz swojego białego , a właściwie kremowego pieska -więc zajmij się nim, w odpowiedniej grupie FCI robisz co prawda całkiem śliczniutkie rozetki, ale ma to niewiele wspólnego ze znajomością molosów nie po raz pierwszy piszesz w tym temacie...hmm, kompetentne info
Jola&leony Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jest to niemozliwe. Boss byl u mnie od 7 wrzesnia 2006r, w tym czasie nikt nie przyjechal z zadna suka do krycia do Bossa, wiec jak mogly byc szczeniaki po nim i po Harfie. W takim razie u jakiego hodowcy Harfa byla kryta bo napewno nie u mnie. [url]www.leonberger.za.pl[/url]
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Takie otrzymałam informacje i jesli kogoś w błąd wprowadziłam to nie moja wina, z resztą ktoś już wczesniej to sprostowal w tym wątku kilka podstron wczesniej, wiec nie widze sensu wywlekania za fraki poraz wtory tego tematu.
Jola&leony Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jezeli informacje sa mylne to nalezy je sprostowac. Chyba wiem jakie suki kryl pies ktory jest u mnie, do dzisiaj nie zostalo wyjasnione po jakim psie jest Zirma a to mnie ciekawi jezeli zostalo powiedziane ze po Bossie a tak nie jest. [url]www.leonberger.za.pl[/url]
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='tsode']@McDzik ja jestem konkretną jędzą - więc powtórzę masz swojego białego , a właściwie kremowego pieska -więc zajmij się nim, w odpowiedniej grupie FCI robisz co prawda całkiem śliczniutkie rozetki, ale [B]ma to niewiele wspólnego ze znajomością molosów[/B] nie po raz pierwszy piszesz w tym temacie...hmm, kompetentne info[/quote] Nie rozumiem co ma swpólnego moja wiedza na temat molosów z informacjami jakie otrzymałam na temat rodziców Zirmy.
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dobra już wiem ^^ Pies się nazywa HEROS Cavis Leonis, a domowo wołają go BOSS, mieszka w hodowli Cavis Leonis i stąd pomyłka w informacjach, właśnie dzwoniłam do hodowcy.
Jola&leony Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ok, teraz wszystko jasne i to sie zgadza. Dzieki za wyjasnienie sprawy. [url]www.leonberger.za.pl[/url]
bonita Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Jola&leony'][COLOR=#000000]Ok, teraz wszystko jasne i to sie zgadza. Dzieki za wyjasnienie sprawy.[/COLOR][/quote] [B][I][COLOR=blue]UFFFF.........[/COLOR][/I][/B]:diabloti::evil_lol: [B][I][COLOR=blue]Pozdrawiam wszystkich miłośników Leosiów[/COLOR][/I][/B]:loveu:
Recommended Posts