AnnaA Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Będąc u IlonyB./angie271295/ dowiedziałam się, że Lucky niestety już za TM. Opowiadała mi o adopcji Luckiego przez małżeństwo z Monachium, o leczenia w klinice ale ile z tego jest prawdą nie potrafię powiedziec. Ilona bardzo często prawdy nie mówi. Dostał ode mnie chociaż troszeczkę lepszego życia. Quote
wellington Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='AnnaA']Będąc u IlonyB./angie271295/ dowiedziałam się, że Lucky niestety już za TM. Opowiadała mi o adopcji Luckiego przez małżeństwo z Monachium, o leczenia w klinice ale ile z tego jest prawdą nie potrafię powiedziec. Ilona bardzo często prawdy nie mówi. Dostał ode mnie chociaż troszeczkę lepszego życia.[/QUOTE] W jakim sensie nie mowi prawdy ? Quote
Lilek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 A ja zapytam inaczej- Czy pani Ilona czasami mówi prawdę? Bo jakoś dużo dziwnych rzeczy zdarza się psiakom u tej wspaniałej, kochającej opiekunki. Quote
wellington Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lilek']A ja zapytam inaczej- Czy pani Ilona czasami mówi prawdę? Bo jakoś dużo dziwnych rzeczy zdarza się psiakom u tej wspaniałej, kochającej opiekunki.[/QUOTE] Jakos nikt z goracych sympatykow Ilony nie odpowiada.... Quote
pikola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Czyli mialam racje ze na ostatnich zdjeciach,to nie byl Lucky.. Quote
Lilek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 To nie jest pierwszy przypadek na dogo, kiedy są zdjęcia dwóch różnych psów przedstawiane pod tytułami "piesek w schronisku" i "Hura!Piesio w nowym domku.Zobaczcie, jaka metamorfoza!Dziękujemy cioteczkom.". Przyjrzałam sie dokładnie i wydaje się, że, niestety, masz rację. Quote
AnnaA Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zdjęcia są zdjęciami tego samego psa. Pierwsze zrobione jeszcze w schronie a drugie u Ilony w domu, trzyma go córka Ilony. Jak pies się zmnienił po ostrzyżeniu i wykąpaniu mogą potwierdzic dogomaniaczki z Radomia, ktore go u mnie widziały. Quote
Recommended Posts