Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będąc u IlonyB./angie271295/ dowiedziałam się, że Lucky niestety już za TM. Opowiadała mi o adopcji Luckiego przez małżeństwo z Monachium, o leczenia w klinice ale ile z tego jest prawdą nie potrafię powiedziec. Ilona bardzo często prawdy nie mówi.
Dostał ode mnie chociaż troszeczkę lepszego życia.

Posted

[quote name='AnnaA']Będąc u IlonyB./angie271295/ dowiedziałam się, że Lucky niestety już za TM. Opowiadała mi o adopcji Luckiego przez małżeństwo z Monachium, o leczenia w klinice ale ile z tego jest prawdą nie potrafię powiedziec. Ilona bardzo często prawdy nie mówi.
Dostał ode mnie chociaż troszeczkę lepszego życia.[/QUOTE]

W jakim sensie nie mowi prawdy ?

Posted

A ja zapytam inaczej- Czy pani Ilona czasami mówi prawdę? Bo jakoś dużo dziwnych rzeczy zdarza się psiakom u tej wspaniałej, kochającej opiekunki.

Posted

[quote name='Lilek']A ja zapytam inaczej- Czy pani Ilona czasami mówi prawdę? Bo jakoś dużo dziwnych rzeczy zdarza się psiakom u tej wspaniałej, kochającej opiekunki.[/QUOTE]

Jakos nikt z goracych sympatykow Ilony nie odpowiada....

Posted

To nie jest pierwszy przypadek na dogo, kiedy są zdjęcia dwóch różnych psów przedstawiane pod tytułami "piesek w schronisku" i "Hura!Piesio w nowym domku.Zobaczcie, jaka metamorfoza!Dziękujemy cioteczkom.". Przyjrzałam sie dokładnie i wydaje się, że, niestety, masz rację.

Posted

Zdjęcia są zdjęciami tego samego psa. Pierwsze zrobione jeszcze w schronie a drugie u Ilony w domu, trzyma go córka Ilony. Jak pies się zmnienił po ostrzyżeniu i wykąpaniu mogą potwierdzic dogomaniaczki z Radomia, ktore go u mnie widziały.

• 7 months later...