mamanabank Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Jak wszystko pójdzie jak marzenie, to już dzisiaj będzie wizyta przed/a. Kontaktowałam się telefonicznie z Piechcią15 w tej sprawie, dom w Pabianicach, ogrodzony teren, wstęp do domu, opieka wet, świadoma Pani, jamniki do towarzystwa, poprzedni duży pies odszedł po operacji, nie wygrał walki z chorobą nowotworową... Także czekamy na wizytę, pozostaje też kwestia sterylizacji Suri, rozmawiałam już z p.Markiem. Na dzień dzisiejszy Pani jest bardzo zdecydowana, od dłuższego czasu poszukuje psa do adopcji. Przez telefon brzmi bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie, będę kontaktować się z Piechcią, gdy skończy pracę. Quote
kajkoowa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='mamanabank']Jak wszystko pójdzie jak marzenie, to już dzisiaj będzie wizyta przed/a. Kontaktowałam się telefonicznie z Piechcią15 w tej sprawie, dom w Pabianicach, ogrodzony teren, wstęp do domu, opieka wet, świadoma Pani, jamniki do towarzystwa, poprzedni duży pies odszedł po operacji, nie wygrał walki z chorobą nowotworową... Także czekamy na wizytę, pozostaje też kwestia sterylizacji Suri, rozmawiałam już z p.Markiem. Na dzień dzisiejszy Pani jest bardzo zdecydowana, od dłuższego czasu poszukuje psa do adopcji. Przez telefon brzmi bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie, będę kontaktować się z Piechcią, gdy skończy pracę.[/QUOTE] Szybciutko wszystko załatwione. Oby się udało! Quote
Andzike Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Mam wrażenie, że ta Pani dzwoniła do Aikowo po Sabę, ale Saba odpadła ze względu na towarzystwo i na którymś z wysłanych zdjęć wystepował Golden, w którym Pani się zakochała... ;) A, że Golden nie do adopcji... ;) Czy Pani nie ma na imię Monika? ;) Quote
mamanabank Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Kurczę, nie wiem, pani przedstawiła się tylko nazwiskiem... ale się dowiemy na pewno :-) Quote
Romka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='mamanabank']Jak wszystko pójdzie jak marzenie, to już dzisiaj będzie wizyta przed/a. Kontaktowałam się telefonicznie z Piechcią15 w tej sprawie, dom w Pabianicach, ogrodzony teren, wstęp do domu, opieka wet, świadoma Pani, jamniki do towarzystwa, poprzedni duży pies odszedł po operacji, nie wygrał walki z chorobą nowotworową... Także czekamy na wizytę, pozostaje też kwestia sterylizacji Suri, rozmawiałam już z p.Markiem. Na dzień dzisiejszy Pani jest bardzo zdecydowana, od dłuższego czasu poszukuje psa do adopcji. Przez telefon brzmi bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie, będę kontaktować się z Piechcią, gdy skończy pracę.[/QUOTE] Trzeba podziękować Piechci15,kiedyś podrzuciłam jej domek...a teraz proszę ona nam...super!;)Ale się ruszyło na naszych wątkach oby nie zapeszyć...:lol: Piiechciu,to jest ten sam domek,który Ci kiedys podrzuciłam,pani bardzo świadoma...tylko kojec i ptactwo domowe chodzące po całym podwórku...powiedziłaś,ze Ty dziękujesz ale też nie chcesz dawać swoich psiaków do kojca. Quote
mamanabank Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Pani zadzwoniła z ogłoszenia, a Piechcia jest właśnie na wizycie, miała być koło 17.00, dziękowałam już i podziękuję jeszcze stokrotnie, zadzwonię zaraz po 18.00, chyba, że info będzie wcześniej. Quote
kajkoowa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='mamanabank']Pani zadzwoniła z ogłoszenia, a Piechcia jest właśnie na wizycie, miała być koło 17.00, dziękowałam już i podziękuję jeszcze stokrotnie, zadzwonię zaraz po 18.00, chyba, że info będzie wcześniej.[/QUOTE] No i co? Dawać szybciutko wieści! Quote
Andzike Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Romka']Ja też się nie mogę doczekać...[/QUOTE] Ja też :D I jak znam aikowo też przebiera nogami ;) Quote
mamanabank Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dom dostał rekomendację Piechci, warunki są dobre, a pani bardzo świadoma. Suri po sterylizacji będzie mogła pojechać do domu. Quote
Andzike Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='mamanabank']Dom dostał rekomendację Piechci, warunki są dobre, a pani bardzo świadoma. Suri po sterylizacji będzie mogła pojechać do domu.[/QUOTE] Wow :D :D :D Bez emocji to napisałaś, ale rozumiem, ze w głebi duszy tryskasz entuzjazmem i to jest "to" ? ;) Quote
Romka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No nareszcie...bardzo się cieszę...bardzo...trzeba się teraz zająć Czarodziejami...Suri już ich nie terroryzuje a jak pojedzie boks będzie dla nich... Quote
piechcia15 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sory za offa [COLOR=red][B]BŁAGAM ZOBACZCIE TEGO ZAGŁODZONEGO YORKA[/B][/COLOR]:(:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/210296-****Pabianice*-york-bez-z%C4%99b%C3%B3w-zag%C5%82odzony-bezdomny.-DT-na-CITO-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=17154304#post17154304[/url] Quote
Romka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Czy wiemy coś więcej na temat domku Suri,kiedy jedzie do domu,czy Państwo po nią przyjeżdzają? Quote
aikowo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Andzike']Mam wrażenie, że ta Pani dzwoniła do Aikowo po Sabę, ale Saba odpadła ze względu na towarzystwo i na którymś z wysłanych zdjęć wystepował Golden, w którym Pani się zakochała... ;) A, że Golden nie do adopcji... ;) Czy Pani nie ma na imię Monika? ;)[/QUOTE] W tym domu co był zainteresowany Sabą był Yorki :) Quote
aikowo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ojejejejej jakie wieści trzymam kciuki zeby wszystko do końca się udało :) A moja Saba siedzi.... Quote
Andzike Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='aikowo']W tym domu co był zainteresowany Sabą był Yorki :)[/QUOTE] aaaa ;) wiedziałam, że jakieś kurduple ;) Quote
mamanabank Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Pani powiedziała [I]mam yorki[/I], ja zrozumiałam [I]jamniorki[/I] To pewnie ta sama Pani. Suri jest już po sterylizacji, prawdopodobnie Pani przyjedzie po nią w weekend. Quote
aikowo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No proszę kolejny piesek na pleckach Saby idzie do domu :) Quote
Romka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Romka']Był jeden telefon ale nie był to domek dla Suri...trochę nas to martwi...ale i cieszy bo Suri nie ma jeszcze ogłoszeń a zainteresowanie już jest...:lol:[/QUOTE] Dziewczyny a ja jestem na 100% pewna ,ze ten domek dla Suri to właśnie ten domek o ,którym pisałam wyżej:kojec,ptactwo domowe na podwórku,pani bardzo świadoma,jorki...wszystko się zgadza.Sprawdżcie czy Suri nie będzie psem kojcowym bo przy charakterze Suri bardzo to możliwe(ptactwo i jorki ,które moze "lubić" nasza Suri).Nazwisko zgadza się... Quote
Romka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Romka']Trzeba podziękować Piechci15,kiedyś podrzuciłam jej domek...a teraz proszę ona nam...super!;)Ale się ruszyło na naszych wątkach oby nie zapeszyć...:lol: Quote
Recommended Posts