Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wszystko pójdzie jak marzenie, to już dzisiaj będzie wizyta przed/a. Kontaktowałam się telefonicznie z Piechcią15 w tej sprawie, dom w Pabianicach, ogrodzony teren, wstęp do domu, opieka wet, świadoma Pani, jamniki do towarzystwa, poprzedni duży pies odszedł po operacji, nie wygrał walki z chorobą nowotworową... Także czekamy na wizytę, pozostaje też kwestia sterylizacji Suri, rozmawiałam już z p.Markiem. Na dzień dzisiejszy Pani jest bardzo zdecydowana, od dłuższego czasu poszukuje psa do adopcji. Przez telefon brzmi bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie, będę kontaktować się z Piechcią, gdy skończy pracę.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Jak wszystko pójdzie jak marzenie, to już dzisiaj będzie wizyta przed/a. Kontaktowałam się telefonicznie z Piechcią15 w tej sprawie, dom w Pabianicach, ogrodzony teren, wstęp do domu, opieka wet, świadoma Pani, jamniki do towarzystwa, poprzedni duży pies odszedł po operacji, nie wygrał walki z chorobą nowotworową... Także czekamy na wizytę, pozostaje też kwestia sterylizacji Suri, rozmawiałam już z p.Markiem. Na dzień dzisiejszy Pani jest bardzo zdecydowana, od dłuższego czasu poszukuje psa do adopcji. Przez telefon brzmi bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie, będę kontaktować się z Piechcią, gdy skończy pracę.[/QUOTE]
Szybciutko wszystko załatwione. Oby się udało!

Posted

Mam wrażenie, że ta Pani dzwoniła do Aikowo po Sabę, ale Saba odpadła ze względu na towarzystwo i na którymś z wysłanych zdjęć wystepował Golden, w którym Pani się zakochała... ;) A, że Golden nie do adopcji... ;)

Czy Pani nie ma na imię Monika? ;)

Posted

[quote name='mamanabank']Jak wszystko pójdzie jak marzenie, to już dzisiaj będzie wizyta przed/a. Kontaktowałam się telefonicznie z Piechcią15 w tej sprawie, dom w Pabianicach, ogrodzony teren, wstęp do domu, opieka wet, świadoma Pani, jamniki do towarzystwa, poprzedni duży pies odszedł po operacji, nie wygrał walki z chorobą nowotworową... Także czekamy na wizytę, pozostaje też kwestia sterylizacji Suri, rozmawiałam już z p.Markiem. Na dzień dzisiejszy Pani jest bardzo zdecydowana, od dłuższego czasu poszukuje psa do adopcji. Przez telefon brzmi bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie, będę kontaktować się z Piechcią, gdy skończy pracę.[/QUOTE]
Trzeba podziękować Piechci15,kiedyś podrzuciłam jej domek...a teraz proszę ona nam...super!;)Ale się ruszyło na naszych wątkach oby nie zapeszyć...:lol:
Piiechciu,to jest ten sam domek,który Ci kiedys podrzuciłam,pani bardzo świadoma...tylko kojec i ptactwo domowe chodzące po całym podwórku...powiedziłaś,ze Ty dziękujesz ale też nie chcesz dawać swoich psiaków do kojca.

Posted

Pani zadzwoniła z ogłoszenia, a Piechcia jest właśnie na wizycie, miała być koło 17.00, dziękowałam już i podziękuję jeszcze stokrotnie, zadzwonię zaraz po 18.00, chyba, że info będzie wcześniej.

Posted

[quote name='mamanabank']Pani zadzwoniła z ogłoszenia, a Piechcia jest właśnie na wizycie, miała być koło 17.00, dziękowałam już i podziękuję jeszcze stokrotnie, zadzwonię zaraz po 18.00, chyba, że info będzie wcześniej.[/QUOTE]
No i co? Dawać szybciutko wieści!

Posted

[quote name='mamanabank']Dom dostał rekomendację Piechci, warunki są dobre, a pani bardzo świadoma. Suri po sterylizacji będzie mogła pojechać do domu.[/QUOTE]

Wow :D :D :D
Bez emocji to napisałaś, ale rozumiem, ze w głebi duszy tryskasz entuzjazmem i to jest "to" ? ;)

Posted

No nareszcie...bardzo się cieszę...bardzo...trzeba się teraz zająć Czarodziejami...Suri już ich nie terroryzuje a jak pojedzie boks będzie dla nich...

Posted

sory za offa
[COLOR=red][B]BŁAGAM ZOBACZCIE TEGO ZAGŁODZONEGO YORKA[/B][/COLOR]:(:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210296-****Pabianice*-york-bez-z%C4%99b%C3%B3w-zag%C5%82odzony-bezdomny.-DT-na-CITO-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=17154304#post17154304[/url]

Posted

[quote name='Andzike']Mam wrażenie, że ta Pani dzwoniła do Aikowo po Sabę, ale Saba odpadła ze względu na towarzystwo i na którymś z wysłanych zdjęć wystepował Golden, w którym Pani się zakochała... ;) A, że Golden nie do adopcji... ;)

Czy Pani nie ma na imię Monika? ;)[/QUOTE]
W tym domu co był zainteresowany Sabą był Yorki :)

Posted

[quote name='Romka']Był jeden telefon ale nie był to domek dla Suri...trochę nas to martwi...ale i cieszy bo Suri nie ma jeszcze ogłoszeń a zainteresowanie już jest...:lol:[/QUOTE]
Dziewczyny a ja jestem na 100% pewna ,ze ten domek dla Suri to właśnie ten domek o ,którym pisałam wyżej:kojec,ptactwo domowe na podwórku,pani bardzo świadoma,jorki...wszystko się zgadza.Sprawdżcie czy Suri nie będzie psem kojcowym bo przy charakterze Suri bardzo to możliwe(ptactwo i jorki ,które moze "lubić" nasza Suri).Nazwisko zgadza się...

Posted

[quote name='Romka']Trzeba podziękować Piechci15,kiedyś podrzuciłam jej domek...a teraz proszę ona nam...super!;)Ale się ruszyło na naszych wątkach oby nie zapeszyć...:lol: