Avaloth Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Tak, Perwuś jest teraz z 3 dziadeczkami, mają materac w boksie :D Jedna z wolontariuszek wyprowadza ten boks, więc Perwuś będzie miał regularne spacery, w razie czego też jej możemy pomóc. Tyle gorzej że ludzie szukający młodych psów nawet do tego boksu nie popatrzą.. Quote
Noelle Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jak teraz będę mieć więcej czasu, to jak spotkam ludzi szukających psa, to im coś będę pokazywać. może akurat Perwusiem się zainteresują? :) Quote
lapinporokoira Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 reklamujcie go, on takim fajnym jest pieskiem, może i któryś dziadeczek przy okazji pójdzie do domu przy tej reklamie ;) Quote
lapinporokoira Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 oj Perwuś, Perwuś słonko moje, zginąłeś wśród tłumu podobnych sobie nieszczęśników poszukujących domku. nikt o ciebie nie pyta? Ciotki, co jeszcze można dla niego zrobić? Quote
Avaloth Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Gumtree maluch ma, na adopcje.org na razie nie działa funkcja dodawania zdjęć więc w ogóle ogłoszeń dodawać nie można. Perwuś wychodzi na spacerki regularnie, ostatnio sprawdzałam, chociaż tyle. Quote
Noelle Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 chyba tylko ogloszenia i reklamowanie wsrod znajomych moga cos pomoc... :( Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210263-Mix-różności-na-Rokiego-(książki-archiwalne-numery-MP-biżu-obrazy)do-8.07 Przepraszam za spam.... Quote
lapinporokoira Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 nie zapominajmy o Perwusiu, on nas potrzebuje. Quote
Noelle Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ma już Perwuś ogłoszenia? biedak zmarnieje w schronisku. ostatnio się cieszył, gdy podeszłam do krat, pewnie liczył na spacer, ale się w ten dzień nie doczekał :( Quote
Avaloth Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Byłyśmy z Olą164 z Perwusiem na spacerze, boks ma o niebo fajniejszy niż poprzedni. Nie pamięta, czy ostatnio Perwuś też taki był, ale jest wystraszony trochę co do ludzi, daje się głaskać, ale jak się go np. chce otoczyć ręką to ucieka. Jak Ola wgra gdzieś zdjęcia to tu wrzucę, kilka powinno być ładnych. Quote
Ola164 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Akurat... Kilka dobrych.. Szczerze i bez bicia, skupiłam się na jamnikach :oops: Perwusiowi zrobiłam całe 4 zdjęcia z czego 3 się do niczego nie nadają... Quote
lapinporokoira Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Perwuś ma ogłoszenia już od dawna, _ogonek_ się spisała, ale NIKT nie dzwoni, dane kontaktowe podane są na natalek i wtatara i to one pierwsze będą wiedzieć czy ktoś chce Perwusia. Chłopak się marnuje w schronie, a on taki fajny jest. Quote
Ola164 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jest fajny. Ostatnio przechodziłam obok boksu po inne psy to skakał jak szalony żeby zabrać go na spacer... Ale niestety czarny kolor i zwykła uroda tylko przeszkadzają w znalezieniu domku. Quote
lapinporokoira Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 zrobiłam mu kilka papierowych ogłoszeń i powiesiłam, za zgodą właścicieli lokali w kilku miejscach w Krakowie gdzie bywają psiarze, może ktoś się zakocha w Perwusiu. Quote
Ola164 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Tak próbować też warto... Chłopak jest naprawdę uroczy :) Quote
lapinporokoira Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 naprawdę NIKT nawet o niego nie zapytał ??? trzeba będzie wznowić ogłoszenia pewnie, no bo co jeszcze można zrobić ? Quote
Noelle Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 ja naprawdę żadnego tel. nie miałam, a zawsze mam komórkę przy sobie... :( możesz mu poszukać płatnego dt lub wziąć biedaka do hoteliku jakoś... Quote
lapinporokoira Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 natalek gdybym mogła to niepozwoliłabym mu wylądować w schronie :( niestety, życie mnie bardzo ogranicza, czasem tak bywa :( no nic, będę nadal szukać mu domu, przynajmniej tam gdzie jest, jest chociaż najedzony i bezpieczny. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 lapinporokoira napisał(a):natalek gdybym mogła to niepozwoliłabym mu wylądować w schronie :( niestety, życie mnie bardzo ogranicza, czasem tak bywa :( no nic, będę nadal szukać mu domu, przynajmniej tam gdzie jest, jest chociaż najedzony i bezpieczny. z tym bezpieczenstwem to róznie bywa w przepełnionym schronisku ale lepsze to niz ulica gdzie duzo wiecej czycha niebezpieczenstw. Niestety kazdy ma ograniczone mozliwosci ,a psow bezdomnych ogrom i nie jestesmy wstanie wszystkim pomóc. Quote
lapinporokoira Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 ale starać się będziemy ze wszystkich sił naszych, tak nam dopomóż :) Quote
Noelle Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Perwuś został przeniesiony do innego boksu, nie pamiętam do jakiego dokładnie Quote
lapinporokoira Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 a dlaczego? stało się coś? natalek możesz sprawdzić gdzie jest teraz, plizzzzzz :) łatwiej będzie mi go zlokalizować jak w końcu znajdzie się dla niego domek :) Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Teraz remontują boksy, jest duża zmienność psów (sporo przychodzi ale ostatnio też dosyć sporo jest adoptowanych) więc niektóre psy są przerzucane. Do dawnego boksa Perwusia wrzucili jakieś średniej wielkości psy, dziadziusie i Perwusia chyba rozdzielili i powrzucali osobno do innych boksów. W środę się postaram o niego zapytać, chyba że Natalek będzie w poniedziałek, to może da radę. Quote
Noelle Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 jak będę w poniedziałek, to przejdę po schronie i zobaczę, gdzie chłopak teraz siedzi ;) Quote
Recommended Posts