giselle4 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 po sterylce,mozna zabierac panieneczke:) Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 wezmą w sobote ,juz wszystko ustalone.... maly poslizg bo auto kaput:( Quote
basia34 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Wazne ze nasza panienka idzie do domku.Czekamy na Was i serdecznie zapraszamy. Quote
brzośka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 fiorsteinbock napisał(a):(...) i w pierwszej kolejnosci powiadomilysmy Cioteczke Akitowa ;P taaa, a o ciotce brzoście to nawet w ostatniej kolejności zapomniałyście :mad: ale nic to, dotarłam tu trochę okrężną drogą i powiem więcej - mam duże szanse na bliskie spotkanie z panienką :eviltong: Quote
giselle4 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 brzośka napisał(a):taaa, a o ciotce brzoście to nawet w ostatniej kolejności zapomniałyście :mad: ale nic to, dotarłam tu trochę okrężną drogą i powiem więcej - mam duże szanse na bliskie spotkanie z panienką :eviltong: przepraszamy:) ale Ty tez jestes ciotka akitkowa:) hihihi i dobrze ze jestes .... Quote
brzośka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 giselle4 napisał(a):przepraszamy:) ale Ty tez jestes ciotka akitkowa:) hihihi i dobrze ze jestes .... a ten rudy przystojniak w moim avatarze to niby kto? ;) Quote
giselle4 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 brzośka napisał(a):a ten rudy przystojniak w moim avatarze to niby kto? ;) ciociu ,nooo widze przeca...widze i juz bedę wiedziala na bank bede hihihi Quote
giselle4 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 ...dzisiaj aniołku ...pakuj juz walizki.... i Poznan Quote
brzośka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 poczekaj cioteczko z pakowaniem panienki aż odbierzemy brykę z warsztatu, bo mechanior nas już kilka razy zwodził :mad: Quote
brzośka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ok Malutka, pakuj manatki :) za godzinkę ruszamy po ciebie Quote
giselle4 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 brzośka napisał(a):ok Malutka, pakuj manatki :) za godzinkę ruszamy po ciebie ciociu bylas a ja nie widziałam ze to Ty :(:(:( Quote
giselle4 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 POZEGNANIE.... dziewczynke do adopcji wydala ciocia Cleo200 to jej pierwsza adopcja ze schronu:) pozniej zalatwila swoje potrzeby i poszła po papierki przywitanie z wujkiem Kamilem Poprzedni i ciocia brzóską pozniej to juz tylko ich kochala,wiedzma mala:) Quote
brzośka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No i jesteśmy w Oleśnicy - pierwszym przystanku Sandy do nowego życia :) Na pożegnanie dziewczynka zrobiła w biurze qpala, a drugiego już u nas pod domem, znacznie rzadszego (pewnie stres z niej uchodził :D) w samochodzie mały kosmos, chyba za dużo nie jeździła; cały czas łaziła po bagażniku, co jakiś czas robiąc małe przerwy na leżenie, jednak z czasem przerwy stawały się coraz dłuższe, a jak we Wrocku dostała wody to już się właściwie całkiem uspokoiła. Fijołkami niestety nie pachnie, a prócz tego co jakiś czas puszczała nam bąki, coby nam za dobrze nie było :razz: Z naszymi psiakami odwrotnie niż myślałam - Merlinowi nie przypadła do gustu :shake: z Irą niby ok, ale próbuje ją zdominować, co jej się właściwie udaje, bo Ira to niestety dość bojaźliwy owczarek ;) Jeść nie chce, za to dość dużo pije. Zaraz wrzucę parę fotek. Quote
Recommended Posts