Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że Kasia19 pytała o ilość szczeniaczków u Czarnej które trzeba uśpić. Są chyba 2. Popraw Majaa jeśli się mylę. To bardzo trudna decyzja ale sądzę że p.Janusz słusznie postąpił decydując się na ten krok. To takie trudne :placz: :placz: :placz:

Posted

klusek04 napisał(a):
Myślę że Kasia19 pytała o ilość szczeniaczków u Czarnej które trzeba uśpić. Są chyba 2. Popraw Majaa jeśli się mylę. To bardzo trudna decyzja ale sądzę że p.Janusz słusznie postąpił decydując się na ten krok. To takie trudne :placz: :placz: :placz:

Hehehe Kompletnie na to nie wpadlam! Szczeniaki były dwa !

A Czarna ma się ekstra ! Zadzwiająco dobrze znosi odebranie jej obu szczeniaków!

Posted

OJ Kompletnie nie załapałam że Kasi o to chodzi! :oops:
A faktycznie suńki na LPG są 3 !
I to jest kolejny problem ..... Kasia ile razy podejmowane już były próby złapania suki z lpg? 10? 15? Chyba lepiej !
Musimy mieć dmuchawkę, chociaż pożyczaną, bo są takie suczyny, których naprawdę nie daje się złapać !

Posted

Tak to prawda dmuchawka bardzo by się przydała!!! A reczaj rozwiązała cały problem!!!:placz:

Martwię się o te 3 maleństwa bo noc była bardzo zimna !!!!!!!!! Oby nie zamarzły !!!!!
pójdę dzisiaj sprawdzić czy żyją jeszcze.....:-(

Posted

klusek04 napisał(a):
I kolejny problem. Co robić? Może któryś wet ma taki sprzęt i by pożyczył?

W naszym powiecie nie ma takiego sprzętu nikt !
Kiedyś była opcja (po pogryzieniu człowieka przez własnego kaukaza) na zakup wkładek do broni gładkolufowej .
Obecnie te wkładki nie sa dostępne na rynku !
Z tego co wiem powiaty ościenne też takiej "broni" nie mają!