ares-ka Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Podnosimy z wieczora. Nikt nie zajrzy do bidulki :( Quote
ares-ka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='Plicha']Co u suni, czy łapka dobrze się zrasta?[/QUOTE] Dziękuje Plicho za zainteresowanie małą. Czekamy na wieści od Izy, która odwiedza sunie w lecznicy. Ale myślę że łapka coraz lepiej. Problem jest z nerwem który został uszkodzony :( Quote
ares-ka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Podnosimy, i do zakupu cegiełek zapraszamy: http://allegro.pl/show_item.php?item=1584819936 Zefira jest w wielkiej potrzebie :( Quote
masiowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Iza ostatnie dni byla bez dostepu do internetu ale dzisiaj jedzie odwiedzic slicznotke. Podobno dziewczynka czuje sie duzo lepiej :) a ja prosze o pomoc bo jest szansa wygrac 380 zl na leczenie Zefirki! Chodzi o glos na zdjecie nr 14 czyli na moja Gruba. Te pieniadze to bylaby dla nas spora pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-)/page6 Quote
ares-ka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ostatnie dni cegiełkowego allegro!!!! Zapraszamy do zakupu i wsparcia biednej Zefiry!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=1584819936 Wieści od Izy ze szpitaliku: "Tego co się działo podczas mojej nieobecności to wiem że sunia została trzykrotnie odrobaczona- z tego co z niej wyszło to można by robić ilustracje do książki do parazytologii, jeszcze dziś jak sprzątałam po niej, to robale wyłaziły także powinna teraz zacząć nabierać ciałka, póki co jest strasznie chuda rana na łapce się goi, mięsień się zrasta, jednak nie wiadomo czy sunia odzyska pełną władzę w łapce, póki co nie zgina jej- ale jak ma to robić skoro mięsień jest jeszcze niezagojony, co dobre to to, że opiera się na opuszkach i podstawia łapkę pod siebie, a nie ciągnie jej za sobą jest bardzo czystym pieskiem, bardzo płakała gdy musiała się załatwiać pod siebie , sądzimy że to było duża motywacja do wstania. Obecnie informuje że chce wyjść i grzecznie idzie na wybieg za potrzebą z mniej przyjemnych rzeczy dziś dostałam kolejną fakturę za leczenie i szpitalik- 461 zł " Quote
kasia_owczarzak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dlaczego, nawet na takim nieszczęściu ludzie chcą zarobić :( Masiowa: głos na zdjęcie 14 oddany :) Powodzenia Zefirka łepek do góry, będzie dobrze :) Cegiełkę kupię ale dopiero po 10-tym, jak mi pieniążki wpłyną na konto. Przepraszam, że tak późno www.czina.be Quote
ClaudiaAnna Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jestem u biedaka... Jak na razie tylko podnoszę i trzymam kciuki żeby u Zefira było coraz lepiej... Piękny pies... :) Quote
kasia_owczarzak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wrzuciłam informację o cegiełkach na facebook na użytkowniku Marsz (NIE) Milczenia - stop przemocy wobec zwierząt i na naszym koncie . Jeśli macie konto na facebook, to udostępniajcie lub dodawajcie link www.czina.be Quote
ares-ka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dziękuję bardzo kasiu za pomoc :) Zarejestrowałam sie na Waszym forum, więc tam tez Wam podziękuje osobiście :) Quote
kasia_owczarzak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Mam nadzieję, że to nie są jednorazowe odwiedziny :-) www.czina.be Quote
kasia_owczarzak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='ares-ka']Ano, nie ;) :multi: A jak tam Zefirka??? Chciałam dziś kupić cegiełkę, ale nie mogłam, bo aukcja się skończyła :-( www.czina.be Quote
ania7830 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wiadomość od Izy: "przypominam Wam o dziewczynce a dziś zadzwonił wet z pytaniem... kiedy ją zabierasz? na co ja odpowiedziałam: eeeee nie wiem dziś wyszłam z pracy dopiero po 18 i nie zdążyłam do kliniki , a dziś miał być pierwszy spacerek co się odwlecze to nie uciecze i na spacerek pójdziemy jutro, przydałby się fotograf podobno rana na łapce goi się w oczach" Quote
Martika&Aischa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Matko jaka bidulka :( zapiszę sobie .......... Quote
ares-ka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Dziękuję Martika. Może będą niebawem nowe fotki Zefirki. Biedna, nadal przebywa w lecznicy...poszukiwany tymczas. Doba w szpitaliku nie jest tania :( Quote
Recommended Posts