Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Plicha']Co u suni, czy łapka dobrze się zrasta?[/QUOTE]

Dziękuje Plicho za zainteresowanie małą. Czekamy na wieści od Izy, która odwiedza sunie w lecznicy. Ale myślę że łapka coraz lepiej. Problem jest z nerwem który został uszkodzony :(

Posted

Ostatnie dni cegiełkowego allegro!!!! Zapraszamy do zakupu i wsparcia biednej Zefiry!!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=1584819936

Wieści od Izy ze szpitaliku:
"Tego co się działo podczas mojej nieobecności to wiem że sunia została trzykrotnie odrobaczona- z tego co z niej wyszło to można by robić ilustracje do książki do parazytologii, jeszcze dziś jak sprzątałam po niej, to robale wyłaziły także powinna teraz zacząć nabierać ciałka, póki co jest strasznie chuda

rana na łapce się goi, mięsień się zrasta, jednak nie wiadomo czy sunia odzyska pełną władzę w łapce, póki co nie zgina jej- ale jak ma to robić skoro mięsień jest jeszcze niezagojony, co dobre to to, że opiera się na opuszkach i podstawia łapkę pod siebie, a nie ciągnie jej za sobą

jest bardzo czystym pieskiem, bardzo płakała gdy musiała się załatwiać pod siebie , sądzimy że to było duża motywacja do wstania. Obecnie informuje że chce wyjść i grzecznie idzie na wybieg za potrzebą

z mniej przyjemnych rzeczy dziś dostałam kolejną fakturę za leczenie i szpitalik- 461 zł "

Posted

Dlaczego, nawet na takim nieszczęściu ludzie chcą zarobić :(

Masiowa: głos na zdjęcie 14 oddany :) Powodzenia

Zefirka łepek do góry, będzie dobrze :)

Cegiełkę kupię ale dopiero po 10-tym, jak mi pieniążki wpłyną na konto. Przepraszam, że tak późno

www.czina.be

Posted

Wiadomość od Izy:
"przypominam Wam o dziewczynce

a dziś zadzwonił wet z pytaniem... kiedy ją zabierasz?
na co ja odpowiedziałam: eeeee nie wiem

dziś wyszłam z pracy dopiero po 18 i nie zdążyłam do kliniki , a dziś miał być pierwszy spacerek co się odwlecze to nie uciecze i na spacerek pójdziemy jutro, przydałby się fotograf

podobno rana na łapce goi się w oczach"

Posted

Dziękuję Martika.
Może będą niebawem nowe fotki Zefirki. Biedna, nadal przebywa w lecznicy...poszukiwany tymczas. Doba w szpitaliku nie jest tania :(