Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przewidywany termin piątek.
Tylko muszę to dogadać z "wszystkimi stronami" tej sprawy.
jubu (który wiezie psa) rozlicza koszta po przewiezieniu, kiedy wie ile km zaliczył.
no ale kaskę trzeba zebrać, na już... :(

no i gdyby był ktoś do połączenia transportu to można do mnie walić drzwiami i oknami.
najlepiej sms na mój nr:
790 241 451

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmieniamy koncepcję.
W Uciechowie wypadło parę spraw, poza tym taki wariant będzie wymagał mniej zachodu.
Minus jest taki że będzie kosztował 100 zł więcej...

jubu (który wozi psiaki) z Łodzi przyjedzie do Uciechowa, Uciechowa do Ostrówka (tu dostarczy Juranda i wraca do domu do Łodzi.
Wychodzi ok. 1000 km (niestety Wawę lepiej będzie ominąć i parę km nadprogramowo jeszcze nadrobić).
Czyli 550 zł.
Zbierzmy więc z 500 zł (mamy na razie koło dwustu z bazarków) i wtedy jubu gotów jest jechać.
Tuptam wyszperać coś na bazarek...

EDIT:
I naprawdę nie mam ochoty tłumaczyć teraz dlaczego tak...
Wcześniej nie mogłam znaleźć nikogo z odpłatnym transportem albo bezpłatnym.
Wolę aby Aneta dostała psiaka "pod same dzrwi" gdyż do Wawy musiałaby się przebijać autobusem, a ja Juranda w komunikacji miejskiej/publicznej nie widzę, jest trochę wiercipiętkowym psem ;)

Jeżeli ktoś proponowal wcześniej bazarki to teraz proszę o pomoc... Już padam na twarz po prostu....

Posted

[quote name='Satrina']Ogonku ja wystawię bazarek ciuchowo-kolczykowy, ale dopiero w sobotę nie dam rady wcześniej!!![/QUOTE]
spoko, dziekuje :loveu:

ja jestem dobrej mysli, to chyba niepoprawny optymizm :)

Posted

Można by wystąpić o dofinansowanie z Kundelkowej Skarbonki i ze Skarpety im Talcott.Najlepiej jakby wystąpiła osoba, która tam wpłaca, wtedy więcej przyznają.W Skarpecie, trzeba zwrócić część kwoty, ale to procentowo mało wychodzi.Pieniądze potrzebne, na już przecież.

Posted

[B]Potrzebny będzie jeszcze jeden/dwa bazarki !!![/B]
Mamy następującą sumę na transport: 478 zł ;)
Nie mam tej sumy jeszcze na koncie, ale dokładnie tyle uzbiera się z:
157 zł (na dzień 19.11) z bazarku ogłoszeniowego
20 zł - Diggery (gratis ;))
30 zł - Jola W. z FB (gratis ;))
28 zł - bazarek książkowy
250 zł - Kama spoza dogo za ogłoszenia (rozliczane poza dogo)

Satrina, wystawisz jeszcze jakieś fanty, czyli to, o czym wspomniałaś wcześniej?

ja postaram się zorganizować coś jeszcze...

Posted

[quote name='Satrina']Tak, zrobię dziś ciuszkowy bazarek.[/QUOTE]
[B]Byłoby cudnie :) Dużo nam nie brakuje. Jeżeli dobijemy o 500 zł to pozostałą kwotę można dorzucić z nadprogramowych deklaracji, które są ;)[/B]

Posted

Zapraszam na Jurandowy bazarek:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218012-Ciuchowy-bazarek-dla-Juranda-który-zbiera-na-transport-do-DT-do-27.11?p=18037168#post18037168[/url]

Posted

[quote name='Satrina']Zapraszam na Jurandowy bazarek:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218012-Ciuchowy-bazarek-dla-Juranda-który-zbiera-na-transport-do-DT-do-27.11?p=18037168#post18037168[/url][/QUOTE]
Dziękuję :loveu:
Jesteś wspaniała :loveu:

Posted

[quote name='Satrina']TO super, to niech mój bazarek sobie idzie zmienię tylko, że na DT a nie na transport.[/QUOTE]
Dokładnie :)
zawsze warto mieć parę złotych w kieszonce ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...