Satrina Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ja dopiero przelew koło 25 zrobie.A co z tym transportem?
_ogonek_ Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='Satrina']Ja dopiero przelew koło 25 zrobie.A co z tym transportem?[/QUOTE] Szukam....
_ogonek_ Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 chyba najszybciej będzie znaleźć płatny transport z Katowic/Śląska do Warszawy. Na Śląsk go dowieźć nie ma problemu. Tylko czy dla niego to nie będzie nazbyt sttresujące?
Ingrid44 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ty i osoby majace z nim kontakt najlepiej beda wiedziec czy to nie za dluga i stresujaca podroz dla niego.
_ogonek_ Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 no właśnie sama już nie wiem... ale w gruncie rzeczy to na Sląsk wioząc go zaliczymy tylko jedną nadprogramową godzinę...
Satrina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 A wiadomo jak znosi jazdę autem? Zwłaszcza z kims obcym?
Ingrid44 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Moze mogby zostac na Slasku jeden dzien i jedna noc i nastepnego ranka pojechac do Warszawy ? Moze tak bylo by mu latwiej. Moj brat jezdzi do Katowic bardzo rano bo musi tam byc na 9 rano . Znamy kilka cudownych cioteczek z tego rejonu, ktore nam pomogly w dalszym transporcie.
_ogonek_ Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='Ingrid44']Moze mogby zostac na Slasku jeden dzien i jedna noc i nastepnego ranka pojechac do Warszawy ? Moze tak bylo by mu latwiej. Moj brat jezdzi do Katowic bardzo rano bo musi tam byc na 9 rano . Znamy kilka cudownych cioteczek z tego rejonu, ktore nam pomogly w dalszym transporcie.[/QUOTE] w sumie nie jest to głupi pomysł. zadzwonię jutro do szczepona i wiem że Doda jeszcze wozi psiaki za kasę w cały świat ;) powysyłam potem pw do ciotek z Katowic/okolic.
Olena84 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Moze dajmy jeszcze szanse tej pani, a noz musi urabiac meza dlugo...
rotek_ Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 najlepszym wyjściem byłby DS, pamiętajmy, że Almond poprzednik Juranda odszedł w schronisku, bo nie zdążyliśmy mu znaleźć domu. Jurand chodzi już prawie normalnie, gdyby nie fakt że jak bardzo się z czegoś cieszy to zdarza mu się poplątać swoje nogi . p.s. Ogonek a byłaś na forum haszczaków?
_ogonek_ Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='rotek_']najlepszym wyjściem byłby DS, pamiętajmy, że Almond poprzednik Juranda odszedł w schronisku, bo nie zdążyliśmy mu znaleźć domu. Jurand chodzi już prawie normalnie, gdyby nie fakt że jak bardzo się z czegoś cieszy to zdarza mu się poplątać swoje nogi . p.s. Ogonek a byłaś na forum haszczaków?[/QUOTE] tylko po co mamy czekać na DS, jakoś nie ma wieści na razie. kiedy mamy deklaracje, miejsce, i transport chyba też...
Ingrid44 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zrobicie tak zeby bylo najlepiej dla Jurusia.
Satrina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='_ogonek_']tylko po co mamy czekać na DS, jakoś nie ma wieści na razie. kiedy mamy deklaracje, miejsce, i transport chyba też...[/QUOTE] Ja też tak myslę, zwłaszcza, że już jest zimno i dobrze by było, żeby wygrzewał swój zadek.
_ogonek_ Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Satrina']Ja też tak myslę, zwłaszcza, że już jest zimno i dobrze by było, żeby wygrzewał swój zadek.[/QUOTE] też jestem tego zdania...
_ogonek_ Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Mam transport dla Jurysia. Pojedzie do Katowic od nas, gdzie przenocuje u osoby, którą już chyba znalazłam, prawdopodobnie cavuni od ogonów. Potem z jubu pojedzie do chauwy ;) Szacowany koszt: 430 zł.
_ogonek_ Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Ingrid44']Czy transport do Katowic jest platny ?[/QUOTE] nie, za free :)
Ingrid44 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='_ogonek_']nie, za free :)[/QUOTE] No to super. A mamy 430 zl na transport ?
_ogonek_ Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 nie mamy, mamy 50 zł na transport na razie... idę szybciorem robić bazarek. ciotki, pospamujcie proszę trochę, bo ja nie ogarniam... szukam też kogoś do przyłączenia...
Satrina Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja pospamuję ale dopiero jutro, bo zaraz muszę uciekać.Sporo nam brakuje;-((((
_ogonek_ Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 bazarke na szybko: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217850-wirtualna-WYSTAWA-PSÓW!!!-Tani-wstęp-fajna-nagroda!-Na-transport-Juranda-do-19.11[/url]
Ingrid44 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Trzeba popytac cioteczek ze Slaska czy wiedza kiedy ktos bedzie jechal do warszawy i moglby wziac pieska za mniejsza cene. Czy dla Jurusia bylo by OK jechac pociagiem z Katowic do Warszawy ? Czy to za duze przezycie dla niego ?
_ogonek_ Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 ciotki, tylko w zasadzie znalazłam teraz jedyną osobę która zgodziłą się go przewieźć. człowiek naprawdę w porządku. niestety bywa i tak... nie chcę teraz wszystkiego odwoływać, bo już w sumie wszystko jest dograne, w końcu! Jurand pociągiem - biorąc pod uwagę że po czasie może zacząć się nudzić i kręcić to jest to nie najlepszy pomysł.
Satrina Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 No to trudno trzeba będzie szukać i żebrać. Ja jutro będę działać. Kiedy Jurand ma jechać, ile mamy czasu?
Recommended Posts