Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba najszybciej będzie znaleźć płatny transport z Katowic/Śląska do Warszawy.
Na Śląsk go dowieźć nie ma problemu.
Tylko czy dla niego to nie będzie nazbyt sttresujące?

Posted

Moze mogby zostac na Slasku jeden dzien i jedna noc i nastepnego ranka pojechac do Warszawy ? Moze tak bylo by mu latwiej.
Moj brat jezdzi do Katowic bardzo rano bo musi tam byc na 9 rano . Znamy kilka cudownych cioteczek z tego rejonu, ktore nam pomogly w dalszym transporcie.

Posted

[quote name='Ingrid44']Moze mogby zostac na Slasku jeden dzien i jedna noc i nastepnego ranka pojechac do Warszawy ? Moze tak bylo by mu latwiej.
Moj brat jezdzi do Katowic bardzo rano bo musi tam byc na 9 rano . Znamy kilka cudownych cioteczek z tego rejonu, ktore nam pomogly w dalszym transporcie.[/QUOTE]
w sumie nie jest to głupi pomysł.
zadzwonię jutro do szczepona i wiem że Doda jeszcze wozi psiaki za kasę w cały świat ;)
powysyłam potem pw do ciotek z Katowic/okolic.

Posted

najlepszym wyjściem byłby DS, pamiętajmy, że Almond poprzednik Juranda odszedł w schronisku, bo nie zdążyliśmy mu znaleźć domu.
Jurand chodzi już prawie normalnie, gdyby nie fakt że jak bardzo się z czegoś cieszy to zdarza mu się poplątać swoje nogi .

p.s. Ogonek a byłaś na forum haszczaków?

Posted

[quote name='rotek_']najlepszym wyjściem byłby DS, pamiętajmy, że Almond poprzednik Juranda odszedł w schronisku, bo nie zdążyliśmy mu znaleźć domu.
Jurand chodzi już prawie normalnie, gdyby nie fakt że jak bardzo się z czegoś cieszy to zdarza mu się poplątać swoje nogi .

p.s. Ogonek a byłaś na forum haszczaków?[/QUOTE]
tylko po co mamy czekać na DS, jakoś nie ma wieści na razie.
kiedy mamy deklaracje, miejsce, i transport chyba też...

Posted

[quote name='_ogonek_']tylko po co mamy czekać na DS, jakoś nie ma wieści na razie.
kiedy mamy deklaracje, miejsce, i transport chyba też...[/QUOTE]

Ja też tak myslę, zwłaszcza, że już jest zimno i dobrze by było, żeby wygrzewał swój zadek.

Posted

Mam transport dla Jurysia.
Pojedzie do Katowic od nas, gdzie przenocuje u osoby, którą już chyba znalazłam, prawdopodobnie cavuni od ogonów.
Potem z jubu pojedzie do chauwy ;)
Szacowany koszt: 430 zł.

Posted

nie mamy, mamy 50 zł na transport na razie...
idę szybciorem robić bazarek.

ciotki, pospamujcie proszę trochę, bo ja nie ogarniam...
szukam też kogoś do przyłączenia...

Posted

Trzeba popytac cioteczek ze Slaska czy wiedza kiedy ktos bedzie jechal do warszawy i moglby wziac pieska za mniejsza cene.

Czy dla Jurusia bylo by OK jechac pociagiem z Katowic do Warszawy ? Czy to za duze przezycie dla niego ?

Posted

ciotki, tylko w zasadzie znalazłam teraz jedyną osobę która zgodziłą się go przewieźć.
człowiek naprawdę w porządku. niestety bywa i tak...
nie chcę teraz wszystkiego odwoływać, bo już w sumie wszystko jest dograne, w końcu!

Jurand pociągiem - biorąc pod uwagę że po czasie może zacząć się nudzić i kręcić to jest to nie najlepszy pomysł.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...