Jump to content
Dogomania

37 Beskidzka Wystawa Psów Rasowych /3.07.11r /Ustroń /o.Bielsko-Biała

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talagia']Własnie, właśnie :) Czekamy na stawke! Bo nie mam pojęcia czy moje psy są przyjęte, a to byłaby tragedia haha ;)[/QUOTE]
Jest już spis wystawców :)

Posted

[quote name='karkakarka']A dostał ktoś już potwierdzenie zgłoszenia psa do domu?[/QUOTE]

To ze strony Oddziału:

[quote]Zamieszczony spis wystawców jest potwierdzeniem przyjęcia psa na wystawę. Potwierdzenia pocztą NIE BĘDĄ wysyłane. Dokumentacja wystawowa będzie do odbioru w sekretariacie wystawy. W przypadku, jeżeli zgłoszenie zostało zapłacone, a nasze dane wskazują na brak opłaty, prosimy o wzięcie ze sobą dowodu wpłaty celem weryfikacji.[/quote]

Posted

[quote name='Merrick']Wie ktoś może czy daleko jest z dworca pkp ''Ustroń Zdrój'' na teren wystawy piechotką ?? ;)[/QUOTE]

wystawa jest pare metrów od dworca

Posted

[quote name='Merrick']Wie ktoś może czy daleko jest z dworca pkp ''Ustroń Zdrój'' na teren wystawy piechotką ?? ;)[/QUOTE]

My tez jedziemy pociągiem 6.40 z Katowic w Ustroniu zdrój jest 8.43 . następny jest 7. 38 - 9.34 z dworca jest jakieś 300 metrow do terenu wystawy

Posted

[quote name='Monalisa4']My tez jedziemy pociągiem 6.40 z Katowic w Ustroniu zdrój jest 8.43 . następny jest 7. 38 - 9.34 z dworca jest jakieś 300 metrow do terenu wystawy[/QUOTE]

Baldur i ja też wybieramy się tym pierwszym :) :)

Posted

Czy ktoś może wybiera się z Krakowa i jest w stanie zabrać pasażerkę? Koleżanka moja szuka transportu na ta wystawę -jedzie sama bez pieska. Z pewnością dokłada się do paliwa. Prosze o info:) i dziękuję z góry.