Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

One naprawdę się dobrały, bo wcześniej Milka nie specjalnie przepadała za innymi psami- po prostu były i koniec. A Chiccę po kilku dniach po jej przybyciu obdarzyła uczuciem- nie wnikajmy jakim :D- i tak- one wszędzie chodzą razem... Mam nawet problem zabrać Chiccę gdzieś samą- bez Milusi obok trzęsie się itd. Na wystawę też będę musiała Milkę przemycać- żeby Chicka w ogóle "chciała jechać".

Posted

Super się dobrały, aż miło patrzeć:)
A, że wszędzie chcą razem chodzić to cudownie, bo jak przyjedziecie do Wrocka to przynajmniej zobaczę obie:evil_lol:
i nie marudzić proszę, tylko torbę szykować..:grins:

Posted

[quote name='arielka186']One naprawdę się dobrały, bo wcześniej Milka nie specjalnie przepadała za innymi psami- po prostu były i koniec. A Chiccę po kilku dniach po jej przybyciu obdarzyła uczuciem- nie wnikajmy jakim :D- i tak- one wszędzie chodzą razem... Mam nawet problem zabrać Chiccę gdzieś samą- bez Milusi obok trzęsie się itd. Na wystawę też będę musiała Milkę przemycać- żeby Chicka w ogóle "chciała jechać".[/QUOTE]

hahaha z przemycaniem kłopotu nie bedzie zchowasz do torby i już hahaha

Posted

Mam specjalne dwie torby dla psów-oczywiście do każdej wchodzą razem :D- ale tutaj trzeba będzie pomyśleć, albo w transporterku- i tak widać tylko jedną, bo gruga gdzieś z tyłu najczęściej się chowa... Zobaczymy jeszcze jak to w praktyce będzie, ale Chicca już zgłoszona, opłacona, więc w Warszawie będziemy. Co do Wrocławia- cały czas nie wiem, zależy to od kilku rzeczy...

Posted

Zależy jaka torba- ta jedna z tych co mam to gdybym się uparła, i Arielkę bym upchnęła :D A ile Bibi waży? Bo wzrostu chyba jak średni chiński grzywacz- nie jak te miniaturki....?

Posted

[quote name='arielka186']Zależy jaka torba- ta jedna z tych co mam to gdybym się uparła, i Arielkę bym upchnęła :D A ile Bibi waży? Bo wzrostu chyba jak średni chiński grzywacz- nie jak te miniaturki....?[/QUOTE]

Bibi waż 5,9 kg i jest średniego wzrostu ;)

Posted

[quote name='arielka186']Ale międzynarodowa zawsze trwała trzy dni... przynajmniej z tego co pamiętam... Tutaj może być inaczej- zobaczymy.[/QUOTE]
2 dni;)

[COLOR="white"]...............[/COLOR]

Posted

Może w tym roku i poprzednim 2 dni, ale we wcześniejszych trwała po 3- pamiętam że musiałam się z pracy zwalniać bo chi szły w piątek- w roku 2009 i 2008 też- kiedy jeszcze wystawa odbywała się na Gwardii.

Posted

[COLOR="#4b0082"]Kilka wieczornych fotek- drzemka moich dziewczynek[/COLOR] :lol:

[IMG]http://i52.tinypic.com/2r6h5qh.jpg[/IMG]

[IMG]http://i56.tinypic.com/16c9f5w.jpg[/IMG]

[IMG]http://i54.tinypic.com/2e0k00w.jpg[/IMG]

[IMG]http://i52.tinypic.com/313kn0n.jpg[/IMG]

Dobra, żeby już nie było- to Paco z tyłu je zdradził, że u mnie wszystkie psiaki lubią się do siebie przytulać- ale fakt faktem, że duet małych jest najtrwalszy... ;)

Posted

Dziewczynki i Pako już dawno śpią, a ja [COLOR="#4b0082"]zapraszam Was na bazarek mający wspomóc westie w potrzebie...[/COLOR]:)
[URL="www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!-do-22.08.-Zapraszamy-***?"]www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!-do-22.08.-Zapraszamy-***?[/URL]

Posted

Maalwi- one cały czas razem... Ciężko jest zrobić fotkę, na której jest tylko jedna :D
Te zacieki coraz bardziej mnie martwią- przemywam im rumiankiem i trochę znikły, przymierzam się do zakupu tych kropelek które mi poleciłaś- ale najpierw chcę to skonsultować z wetem... U chi to jest częsty problem...