ChiqDeeWikiXenia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Jakie one są kochane:loveu: a nastrój faktycznie, zadbałaś;) hehe, ale ja i tak jestem za opcją babskich rozmów o panach chihuahuach:) Quote
Casablanca Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Fotki słodziutkie i śliczne, a Milka i Chicca...:roll: to wieeelkie, małe przyjaciółki :evil_lol: Quote
Vesper Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 One naprawdę się dobrały, bo wcześniej Milka nie specjalnie przepadała za innymi psami- po prostu były i koniec. A Chiccę po kilku dniach po jej przybyciu obdarzyła uczuciem- nie wnikajmy jakim :D- i tak- one wszędzie chodzą razem... Mam nawet problem zabrać Chiccę gdzieś samą- bez Milusi obok trzęsie się itd. Na wystawę też będę musiała Milkę przemycać- żeby Chicka w ogóle "chciała jechać". Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Super się dobrały, aż miło patrzeć:) A, że wszędzie chcą razem chodzić to cudownie, bo jak przyjedziecie do Wrocka to przynajmniej zobaczę obie:evil_lol: i nie marudzić proszę, tylko torbę szykować..:grins: Quote
Maalwi Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='arielka186']One naprawdę się dobrały, bo wcześniej Milka nie specjalnie przepadała za innymi psami- po prostu były i koniec. A Chiccę po kilku dniach po jej przybyciu obdarzyła uczuciem- nie wnikajmy jakim :D- i tak- one wszędzie chodzą razem... Mam nawet problem zabrać Chiccę gdzieś samą- bez Milusi obok trzęsie się itd. Na wystawę też będę musiała Milkę przemycać- żeby Chicka w ogóle "chciała jechać".[/QUOTE] hahaha z przemycaniem kłopotu nie bedzie zchowasz do torby i już hahaha Quote
Vesper Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Mam specjalne dwie torby dla psów-oczywiście do każdej wchodzą razem :D- ale tutaj trzeba będzie pomyśleć, albo w transporterku- i tak widać tylko jedną, bo gruga gdzieś z tyłu najczęściej się chowa... Zobaczymy jeszcze jak to w praktyce będzie, ale Chicca już zgłoszona, opłacona, więc w Warszawie będziemy. Co do Wrocławia- cały czas nie wiem, zależy to od kilku rzeczy... Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 To moze was zobaczę:loveu: będę w niedziele! Quote
Vesper Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Nie wiem kiedy jest grIX, ale możliwe że w niedzielę:). Fajnie by było! :) Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 no:D jak byłam na miedzynarodowej to w niedziele były Chiłki;) Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Ale międzynarodowa zawsze trwała trzy dni... przynajmniej z tego co pamiętam... Tutaj może być inaczej- zobaczymy. Quote
Maalwi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zawsze chciał•am mieć torbę, dla psa,zeby się zchował np w kafejce i pupa... Bibi Krowa za wielka na torby :( Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Zależy jaka torba- ta jedna z tych co mam to gdybym się uparła, i Arielkę bym upchnęła :D A ile Bibi waży? Bo wzrostu chyba jak średni chiński grzywacz- nie jak te miniaturki....? Quote
Maalwi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='arielka186']Zależy jaka torba- ta jedna z tych co mam to gdybym się uparła, i Arielkę bym upchnęła :D A ile Bibi waży? Bo wzrostu chyba jak średni chiński grzywacz- nie jak te miniaturki....?[/QUOTE] Bibi waż 5,9 kg i jest średniego wzrostu ;) Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 To spokojnie do tej mojej większej torby by weszła;) Kupiłam na wystawie w NDM... Quote
Maalwi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='arielka186']To spokojnie do tej mojej większej torby by weszła;) Kupiłam na wystawie w NDM...[/QUOTE] łeee mnie tam nie było, a szkoda :( Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='arielka186']Ale międzynarodowa zawsze trwała trzy dni... przynajmniej z tego co pamiętam... Tutaj może być inaczej- zobaczymy.[/QUOTE] 2 dni;) [COLOR="white"]...............[/COLOR] Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Może w tym roku i poprzednim 2 dni, ale we wcześniejszych trwała po 3- pamiętam że musiałam się z pracy zwalniać bo chi szły w piątek- w roku 2009 i 2008 też- kiedy jeszcze wystawa odbywała się na Gwardii. Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [COLOR="#4b0082"]Kilka wieczornych fotek- drzemka moich dziewczynek[/COLOR] :lol: [IMG]http://i52.tinypic.com/2r6h5qh.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/16c9f5w.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2e0k00w.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/313kn0n.jpg[/IMG] Dobra, żeby już nie było- to Paco z tyłu je zdradził, że u mnie wszystkie psiaki lubią się do siebie przytulać- ale fakt faktem, że duet małych jest najtrwalszy... ;) Quote
Vesper Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Dziewczynki i Pako już dawno śpią, a ja [COLOR="#4b0082"]zapraszam Was na bazarek mający wspomóc westie w potrzebie...[/COLOR]:) [URL="www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!-do-22.08.-Zapraszamy-***?"]www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!-do-22.08.-Zapraszamy-***?[/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jak miło z samego rana zobaczyć małe, szczęśliwe chiłki:) one są urocze!!:) Quote
Vesper Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Miło mi, że z rana moje aniołeczki ;) wywołały u Ciebie uśmiech :) Quote
Maalwi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A one znowu razem hahahah :diabloti: Czemu mają takie czerwone oczka dookoła?? Quote
Vesper Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Maalwi- one cały czas razem... Ciężko jest zrobić fotkę, na której jest tylko jedna :D Te zacieki coraz bardziej mnie martwią- przemywam im rumiankiem i trochę znikły, przymierzam się do zakupu tych kropelek które mi poleciłaś- ale najpierw chcę to skonsultować z wetem... U chi to jest częsty problem... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Oj wywołują uśmiech naprawdę:) są cudowne i dlatego bardzo, bardzo chciałybyśmy Was poznać:grins: Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Śliczne foteczki, a papużki nie rozłączki cudowne! :) Quote
Recommended Posts