Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest napisane w pierwszym poście:
W Kotowicach, niedaleko Wrocławia, znaleziono
[B]skrajnie wygłodzonę sunię ON[/B] - biedactwo waży [B]9 kg[/B]!
i jest w [B]tragicznym stanie[/B]...

Posted

Ale znaleźli tego pseudo człowieka chyba gdzieś niedaleko od miejsca, gdzie została znaleziona nasza Noreńka????...czy może mieszka w zupełnie innych terenach???...
Ogromnie się cieszę, że nasza Noreńka wcina i już się bawi....cudowne wiadomości!!!

Posted

[quote name='Iljova']
Norusia taka spokojna , kochane serduszko nasze :-)
[/QUOTE]

Ona jest bardzo spokojna. Chętnie idzie do gabinetu i wcale nie chce wracać do Pana Adama... Nasz gabinet staje się dla niej domem mimo kłucia i bolesnych leków. Wszystko co robimy, znosi bardzo spokojnie. Doskonale wie, że tak trzeba. Ufa nam bezgranicznie. Biedna mała suczka...

Posted

[quote name='Telimena']Ona jest bardzo spokojna. Chętnie idzie do gabinetu i wcale nie chce wracać do Pana Adama... Nasz gabinet staje się dla niej domem mimo kłucia i bolesnych leków. Wszystko co robimy, znosi bardzo spokojnie. Doskonale wie, że tak trzeba. Ufa nam bezgranicznie. Biedna mała suczka...[/QUOTE]

Ja się nie dziwię, bo to co materaz to dla niej raj w porównaniu z tym co miała,jeszcze niewie , nie ma pojęcia że może być lepiej ja bedzie miała swoich ludzi i domek pełen miłości NA ZAWSZE :-)

Posted

Obejrzałam film i po prostu ręce mi opadły :( łzy ciekną po policzkach :( Piękna psineczka i taka kochana :( Trzymam z całego serduszka kciuki oby dziewczynka z tego wyszła!!! Dziewczyny zróbcie allegro cegiełkowe dla sunieczki.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Obejrzałam film i po prostu ręce mi opadły :( łzy ciekną po policzkach :( Piękna psineczka i taka kochana :( Trzymam z całego serduszka kciuki oby dziewczynka z tego wyszła!!! Dziewczyny zróbcie allegro cegiełkowe dla sunieczki.[/QUOTE]

Allegro juz jest [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1585978053[/url]