Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://groups.google.com/group/pl.sci.weterynaria/browse_thread/thread/103966ef6deaa49b"][COLOR=#0000ff]http://groups.google.com/group/pl.sci.weterynaria/browse_thread/thread/103966ef6deaa49b[/COLOR][/URL]

a moze to...tylko nie wiem co do szczegolow ale moze warto sprobowac?? :shake:

Posted

[quote name='maja jav']Fuksia szuka domku, Krakow niedaleko moglabym zalatwic transport, tylko domek koniecznie trzeba sprawdzic, bo Fuksia zasluguje na najlepszy

Jak zdrowie Funi??[/quote]

Fuksia ,nadal kaszle,i dzis troche napsocila,wygryzla dziure w drzwach :evil_lol: Widocznie miala pilna potrzebe wyjscia z domu.
Dobrze ze Pani Gienia jest taka mila i tolerancyjna osoba ,inaczej byloby nieciekawie:mad:

Jutro zabieram ja do weta,bedziemy ja znowu faszerowac antybiotykiem.A tak pozatym to pies wyjatkowy:evil_lol: chodzi na 2 lapkach jak z Cyrku:evil_lol: Jest bardzo czysta,i uwielbia kanape.Ale nielubi innych psow zaczela reagowac agresywnie na starenka Dzunie i moje yorkusie.

te domki NIEAKTUALNE..ludzie wydaja mi sie nieodpowiedzialni,niepowazni.

Posted

Fuksino do domku, zaczyna prawdziwy charakterek pokazywac,
onapo prostu jest zazdrosna o swoja pancie, boi sie ze znowu ja porzuca, jak poczuje siepewnie bedzie dobrze, mialam to samo z Rudzia gdy do nas trafila, a teraz jest ok, zazdrosc minela

Posted

Widze ze niema co pisac na watku Funi ,bo nikt tu niezaglonda:shake:
Dla przypomnienia napisze ze Funia jest zabrana z katowickiego schroniska na Tymczas.

Ale poco pisac sama do siebie!

Posted

Fuksia mimo ze rozbujnica,ma wsobie to cos!!!! ze Pani Gienia chce ja zostawic na stale!!!!!!
Z jeden strony powinnismy sie cieszyc,ze bedzie miala dom,a z drugiem strony ...starcimy miejsce TYMCZASOWE:placz: Miejsce w boksie dla kolosa i ,w domku dla malucha pod kolderką.

FUKSIA szukaj super domku i niezabieraj nam wspanialego Tymczasu!!!!