Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://adopcje.org[/URL] -czekają na akceptację przez administratora
[URL]http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=168802[/URL]
[URL]http://tablica.pl/oferta/sliczna-szorstkowlosa-sunia-szuka-domu-ID69nn.html[/URL]

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis Mala była w tv, jest trochę osób chętnych, będę oddzwaniać jutro rano, pracowałam do 22
oby, trzymajcie kciuki !
napiszę
i szukajmy domku dla Ariczka

AGA z postu u góry też była, ale bez odzewu :-(

Posted

No tak, niestety, Aga dzisiaj bez odzewu, ale "Wasza" malutka wzbudziła zainteresowanie :) - żywa iskra i do tego przeurocza. Bieganie, buziaki na lewo i prawo, ganianie dookoła studio, ona jest rewelacyjna. Powodzenia - najlepszego domu.

Posted

[quote name='salibinka']No tak, niestety, Aga dzisiaj bez odzewu, ale "Wasza" malutka wzbudziła zainteresowanie :) - żywa iskra i do tego przeurocza. Bieganie, buziaki na lewo i prawo, ganianie dookoła studio, ona jest rewelacyjna. Powodzenia - najlepszego domu.[/QUOTE]
Aniu to smutne, że Agunia nie znalazła domku. Bardzo mnie ujęła, zresztą nie tylko mnie. Ale trzymam mocno kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:, napewno znajdzie wspaniały domek tak jak Misio Izy.

Posted

Mała szorstka - Zorka - jest od wczoraj w domu. Pani zadowolona, do ostatecznego podpisania umowy czekamy do wtorku, kicia państwa jeszcze się nie oswoiła z sunią, ale Panie są małą zachwycone, a sądzę, że kotka potrzebuje więcej niż 1 dnia.
Tylko piesia nikt nie chce... Nikt o nim nawet nie wspomniał.
Jedna pozytywna rzecz - dzięki małej ta sunia z programu, która niby przypominała z pyszczka pekińczyka także ma wspaniały dom ! ;-)
Cudowna wiadomość, prawda??
Nie zmieniam jeszcze tytułu wątku, jeszcze nic nie jest przesądzone. jadę teraz ratować Lenkę. Tam to się dopiero "porobiło"

Posted

[quote name='iwoniam']Mała szorstka - Zorka - jest od wczoraj w domu. Pani zadowolona, do ostatecznego podpisania umowy czekamy do wtorku, kicia państwa jeszcze się nie oswoiła z sunią, ale Panie są małą zachwycone, a sądzę, że kotka potrzebuje więcej niż 1 dnia.
Tylko piesia nikt nie chce... Nikt o nim nawet nie wspomniał.
Jedna pozytywna rzecz - dzięki małej ta sunia z programu, która niby przypominała z pyszczka pekińczyka także ma wspaniały dom ! ;-)
Cudowna wiadomość, prawda??
Nie zmieniam jeszcze tytułu wątku, jeszcze nic nie jest przesądzone. jadę teraz ratować Lenkę. Tam to się dopiero "porobiło"[/QUOTE]

Iwonko ten mix pekińczyka to pies , a wczoraj po mała znowu było pełno telefonów ale jak z Magda proponowałyśmy inne pieski to każdy tylko Zorkę chciał. Jeden pan tylko po rozmowie z Madzia ma dzwonić do Harbutowic w sprawie szczeniaków tych po pinczer-ce bo chciał jakiegoś małego pieska i jak sie okazało nie musi byc ta sunia.
I jeden pan dzwonił ogólnie po małego pieska ale nie szczeniaka i Madzia umówiła się z nim że zabierze go jak będzie jechać do pani (musi zabrać koty do sterylizacji)Tosi bo tam jest dużo takich suniek.Tak ,ze dzięki małej jeszcze jakis psiak znajdzie dom

Posted

Cudownie ,że mała ma dom , takie yorkowate cudo nie mogło długo czekać na chętnych. Na fb zmieniłam i teraz ogłaszam Arika , z tym że tam roi się od bezdomniaków i fb coraz mniej skuteczne....:-(

Posted

[quote name='elaja']Cudownie ,że mała ma dom , takie yorkowate cudo nie mogło długo czekać na chętnych. Na fb zmieniłam i teraz ogłaszam Arika , z tym że tam roi się od bezdomniaków i fb coraz mniej skuteczne....:-([/QUOTE]Super, że Mała znalazła już domek.

Elaja dzięki za ogłoszenia Arika. Musimy mu szybko znaleść dom, a jak się nie uda to szukać dt lub zabrać do hoteliku.

Posted

Będę go codziennie udostępniać bo ogłoszenia ma chyba jeszcze aktualne , zarezerwowałam komplet dla Kenta z mojego podpisu ale jest ktoś zainteresowany i na razie się wstrzymuję - jakby co to Arik wskoczy na jego miejsce;)
Arika trzeba polecać ludziom chętnym na jego kudłatą koleżankę , czasem jest tak ,że ktoś chce psa w określonym typie a bierze zupełnie niepodobnego - wiem to po sobie jak wiele lat temu pojechałam do krakowskiego schronu po łagodnego psiaka w typie szpica a wróciłam z owczarkowatym diabłem i tylko dlatego ,że tak we mnie gały wlepił ,że jakbym go nie zabrała to chyba koszmary w nocy by mnie dręczyły:evil_lol:

Posted

[quote name='elaja']Będę go codziennie udostępniać bo ogłoszenia ma chyba jeszcze aktualne , zarezerwowałam komplet dla Kenta z mojego podpisu ale jest ktoś zainteresowany i na razie się wstrzymuję - jakby co to Arik wskoczy na jego miejsce;)
Arika trzeba polecać ludziom chętnym na jego kudłatą koleżankę , czasem jest tak ,że ktoś chce psa w określonym typie a bierze zupełnie niepodobnego - wiem to po sobie jak wiele lat temu pojechałam do krakowskiego schronu po łagodnego psiaka w typie szpica a wróciłam z owczarkowatym diabłem i tylko dlatego ,że tak we mnie gały wlepił ,że jakbym go nie zabrała to chyba koszmary w nocy by mnie dręczyły:evil_lol:[/QUOTE]

;-) ;-) ;-)

Posted

nikt was nie chce :-(
szczególnie Ariczka... :-(((((
ale fajnie, ze jest szansa na adopcje któregoś z maleństw pinczerowatych :-)

Ja walczę tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT/page48[/url]
i mam pod swoje opieka Lenke teraz.
i mam co robić
kolega bbb mi pomaga.. pomimo złamanej nóżki :-/
wierzę, że oba znajda dobre domki.
klade sie, nie spałam wiele w ostatnich dniach.

Posted

[quote name='iwoniam']nikt was nie chce :-(
szczególnie Ariczka... :-(((((
ale fajnie, ze jest szansa na adopcje któregoś z maleństw pinczerowatych :-)

Ja walczę tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT/page48[/URL]
i mam pod swoje opieka Lenke teraz.
i mam co robić
kolega bbb mi pomaga.. pomimo złamanej nóżki :-/
wierzę, że oba znajda dobre domki.
klade sie, nie spałam wiele w ostatnich dniach.[/QUOTE]Iwonko Arik na pewno znajdzie domek. Pamiętasz naszego Iryska? Czekał, czekał i się doczekał i to wspaniałego domku.

A za Lenkę mocno trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:.

Posted

witam,
Zorka dziś ma już domek - :-)
podpisałam umowę, powoli zaprzyjaźnia się z kotką
Panie są nią bardzo oczarowane.
Tylko Arik nadal sam - zero telefonów... nic,
ps. prośba - zmieńcie dane na tych wszystkich stronkach - teraz tylko Arik szuka domku...

Posted

Kilka osób, które chętne były na adopcje piesków zaprosiłam pod Dżoka
wszyscy chcą pieski raczej małe, miejmy nadzieję, że się uda i kilka bezdomniaków zmieni swój tymczasowy dom na ten "wymarzony" :-)

Posted

nie mam niestety innych
piesek się troszkę bał, a baba nie chciała go nawet dotknąć i przytrzymać - musiałam sobie radzić sama w mieszkaniu, który był zapełniony... bardzo zapełniony
za dużo mebli w 1 pokoju...
Mam prośbę- jeśli ogłoszenie poszłoby pomiędzy 8-25 maja - podajcie numer BeatkiDz,
ja będę w roamingu, jadę odwiedzić moją mamę, której nie widziałam kilka lat.. życie..
Beatka jest we wszystko wtajemniczona -
będę sprawdzać email - [email][email protected][/email] i dogomanię,
później już będę i mogę znów pomagać.
Dziękuję

Posted

Wysłałam juz tekst do ogłoszeń i w takim razie bardzo proszę chociaż na PW o podanie nr tel. do BeatkiDz bo muszę podać kontakt do ogłoszeń...