Noelle Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [URL]http://adopcje.org[/URL] -czekają na akceptację przez administratora [URL]http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=168802[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/sliczna-szorstkowlosa-sunia-szuka-domu-ID69nn.html[/URL] Quote
iwoniam Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 To ja bardzo dziękuję za ogłoszenia! właśnie weszłam i oglądam.. Quote
Koszmaria Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 szorstkowłosej to chyba nie wyszło bycie yorkiem,może u yorkomaniaków ją ogłaszać? Quote
salibinka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1586586192[/URL] Quote
iwoniam Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 dzis Mala była w tv, jest trochę osób chętnych, będę oddzwaniać jutro rano, pracowałam do 22 oby, trzymajcie kciuki ! napiszę i szukajmy domku dla Ariczka AGA z postu u góry też była, ale bez odzewu :-( Quote
iwoniam Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 piękny bazarek na allegro - dziękuję bardzo ! Quote
salibinka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No tak, niestety, Aga dzisiaj bez odzewu, ale "Wasza" malutka wzbudziła zainteresowanie :) - żywa iskra i do tego przeurocza. Bieganie, buziaki na lewo i prawo, ganianie dookoła studio, ona jest rewelacyjna. Powodzenia - najlepszego domu. Quote
BeataDz Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='salibinka']No tak, niestety, Aga dzisiaj bez odzewu, ale "Wasza" malutka wzbudziła zainteresowanie :) - żywa iskra i do tego przeurocza. Bieganie, buziaki na lewo i prawo, ganianie dookoła studio, ona jest rewelacyjna. Powodzenia - najlepszego domu.[/QUOTE] Aniu to smutne, że Agunia nie znalazła domku. Bardzo mnie ujęła, zresztą nie tylko mnie. Ale trzymam mocno kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:, napewno znajdzie wspaniały domek tak jak Misio Izy. Quote
iwoniam Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Mała szorstka - Zorka - jest od wczoraj w domu. Pani zadowolona, do ostatecznego podpisania umowy czekamy do wtorku, kicia państwa jeszcze się nie oswoiła z sunią, ale Panie są małą zachwycone, a sądzę, że kotka potrzebuje więcej niż 1 dnia. Tylko piesia nikt nie chce... Nikt o nim nawet nie wspomniał. Jedna pozytywna rzecz - dzięki małej ta sunia z programu, która niby przypominała z pyszczka pekińczyka także ma wspaniały dom ! ;-) Cudowna wiadomość, prawda?? Nie zmieniam jeszcze tytułu wątku, jeszcze nic nie jest przesądzone. jadę teraz ratować Lenkę. Tam to się dopiero "porobiło" Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='iwoniam']Mała szorstka - Zorka - jest od wczoraj w domu. Pani zadowolona, do ostatecznego podpisania umowy czekamy do wtorku, kicia państwa jeszcze się nie oswoiła z sunią, ale Panie są małą zachwycone, a sądzę, że kotka potrzebuje więcej niż 1 dnia. Tylko piesia nikt nie chce... Nikt o nim nawet nie wspomniał. Jedna pozytywna rzecz - dzięki małej ta sunia z programu, która niby przypominała z pyszczka pekińczyka także ma wspaniały dom ! ;-) Cudowna wiadomość, prawda?? Nie zmieniam jeszcze tytułu wątku, jeszcze nic nie jest przesądzone. jadę teraz ratować Lenkę. Tam to się dopiero "porobiło"[/QUOTE] Iwonko ten mix pekińczyka to pies , a wczoraj po mała znowu było pełno telefonów ale jak z Magda proponowałyśmy inne pieski to każdy tylko Zorkę chciał. Jeden pan tylko po rozmowie z Madzia ma dzwonić do Harbutowic w sprawie szczeniaków tych po pinczer-ce bo chciał jakiegoś małego pieska i jak sie okazało nie musi byc ta sunia. I jeden pan dzwonił ogólnie po małego pieska ale nie szczeniaka i Madzia umówiła się z nim że zabierze go jak będzie jechać do pani (musi zabrać koty do sterylizacji)Tosi bo tam jest dużo takich suniek.Tak ,ze dzięki małej jeszcze jakis psiak znajdzie dom Quote
elaja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cudownie ,że mała ma dom , takie yorkowate cudo nie mogło długo czekać na chętnych. Na fb zmieniłam i teraz ogłaszam Arika , z tym że tam roi się od bezdomniaków i fb coraz mniej skuteczne....:-( Quote
BeataDz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='elaja']Cudownie ,że mała ma dom , takie yorkowate cudo nie mogło długo czekać na chętnych. Na fb zmieniłam i teraz ogłaszam Arika , z tym że tam roi się od bezdomniaków i fb coraz mniej skuteczne....:-([/QUOTE]Super, że Mała znalazła już domek. Elaja dzięki za ogłoszenia Arika. Musimy mu szybko znaleść dom, a jak się nie uda to szukać dt lub zabrać do hoteliku. Quote
elaja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Będę go codziennie udostępniać bo ogłoszenia ma chyba jeszcze aktualne , zarezerwowałam komplet dla Kenta z mojego podpisu ale jest ktoś zainteresowany i na razie się wstrzymuję - jakby co to Arik wskoczy na jego miejsce;) Arika trzeba polecać ludziom chętnym na jego kudłatą koleżankę , czasem jest tak ,że ktoś chce psa w określonym typie a bierze zupełnie niepodobnego - wiem to po sobie jak wiele lat temu pojechałam do krakowskiego schronu po łagodnego psiaka w typie szpica a wróciłam z owczarkowatym diabłem i tylko dlatego ,że tak we mnie gały wlepił ,że jakbym go nie zabrała to chyba koszmary w nocy by mnie dręczyły:evil_lol: Quote
krakowianka.fr Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='elaja']Będę go codziennie udostępniać bo ogłoszenia ma chyba jeszcze aktualne , zarezerwowałam komplet dla Kenta z mojego podpisu ale jest ktoś zainteresowany i na razie się wstrzymuję - jakby co to Arik wskoczy na jego miejsce;) Arika trzeba polecać ludziom chętnym na jego kudłatą koleżankę , czasem jest tak ,że ktoś chce psa w określonym typie a bierze zupełnie niepodobnego - wiem to po sobie jak wiele lat temu pojechałam do krakowskiego schronu po łagodnego psiaka w typie szpica a wróciłam z owczarkowatym diabłem i tylko dlatego ,że tak we mnie gały wlepił ,że jakbym go nie zabrała to chyba koszmary w nocy by mnie dręczyły:evil_lol:[/QUOTE] ;-) ;-) ;-) Quote
iwoniam Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 nikt was nie chce :-( szczególnie Ariczka... :-((((( ale fajnie, ze jest szansa na adopcje któregoś z maleństw pinczerowatych :-) Ja walczę tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT/page48[/url] i mam pod swoje opieka Lenke teraz. i mam co robić kolega bbb mi pomaga.. pomimo złamanej nóżki :-/ wierzę, że oba znajda dobre domki. klade sie, nie spałam wiele w ostatnich dniach. Quote
BeataDz Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='iwoniam']nikt was nie chce :-( szczególnie Ariczka... :-((((( ale fajnie, ze jest szansa na adopcje któregoś z maleństw pinczerowatych :-) Ja walczę tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT/page48[/URL] i mam pod swoje opieka Lenke teraz. i mam co robić kolega bbb mi pomaga.. pomimo złamanej nóżki :-/ wierzę, że oba znajda dobre domki. klade sie, nie spałam wiele w ostatnich dniach.[/QUOTE]Iwonko Arik na pewno znajdzie domek. Pamiętasz naszego Iryska? Czekał, czekał i się doczekał i to wspaniałego domku. A za Lenkę mocno trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:. Quote
iwoniam Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 witam, Zorka dziś ma już domek - :-) podpisałam umowę, powoli zaprzyjaźnia się z kotką Panie są nią bardzo oczarowane. Tylko Arik nadal sam - zero telefonów... nic, ps. prośba - zmieńcie dane na tych wszystkich stronkach - teraz tylko Arik szuka domku... Quote
iwoniam Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Kilka osób, które chętne były na adopcje piesków zaprosiłam pod Dżoka wszyscy chcą pieski raczej małe, miejmy nadzieję, że się uda i kilka bezdomniaków zmieni swój tymczasowy dom na ten "wymarzony" :-) Quote
elaja Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zarezerwowałam na bazarku ogłoszenia dla Arika - jest może szansa na lepsze zdjęcia , bo jeszcze nie przesłałam danych ? Quote
iwoniam Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 nie mam niestety innych piesek się troszkę bał, a baba nie chciała go nawet dotknąć i przytrzymać - musiałam sobie radzić sama w mieszkaniu, który był zapełniony... bardzo zapełniony za dużo mebli w 1 pokoju... Mam prośbę- jeśli ogłoszenie poszłoby pomiędzy 8-25 maja - podajcie numer BeatkiDz, ja będę w roamingu, jadę odwiedzić moją mamę, której nie widziałam kilka lat.. życie.. Beatka jest we wszystko wtajemniczona - będę sprawdzać email - [email][email protected][/email] i dogomanię, później już będę i mogę znów pomagać. Dziękuję Quote
elaja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wysłałam juz tekst do ogłoszeń i w takim razie bardzo proszę chociaż na PW o podanie nr tel. do BeatkiDz bo muszę podać kontakt do ogłoszeń... Quote
Recommended Posts