Noelle Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 i jak?? ja wieczorem wkleję zdjęcia Arika, które nareszcie dostałam od Anashar. :) edit. zdjęcia od Maćka: Quote
iwoniam Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Dzięki za zdjęcia, z adopcji................................................................... nici :-( Pani w tej chwili nie może go zaadoptować, ale ma się odezwać jak sytuacja w jej domu się wyjaśni. :-( smutno mi... Quote
elaja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jeszcze jest na pierwszej stronie , każdy go widzi , trzeba mieć nadzieję że w końcu zadzwoni właściwa osoba. Zdjęcia Arika przepiękne , nigdy bym nie pomyślała że może mieć 7 lat , wygląda jak młodzieniaszek , a szaleje jak szczenior. Quote
Noelle Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 iwoniam napisał(a):Dzięki za zdjęcia, z adopcji................................................................... nici :-( Pani w tej chwili nie może go zaadoptować, ale ma się odezwać jak sytuacja w jej domu się wyjaśni. :-( smutno mi... spokojnie, jeszcze Arik znajdzie dom, na pewno. jest mały, niekłopotliwy, a jak zajęło się nim tyle ciotek, to się wreszcie uda!:) są psy w o wiele gorszej sytuacji od niego, co ja mam np. powiedzieć o mojej miłości, Kasjuszu z mojego banerka, z resztą z boksu Arika. pies nie ma praktycznie szans na dom, czeka już ponad rok, ma ogłoszenia, był w gazecie i nie było ani jednego telefonu, zapytania. cisza. a ja widzę na własne oczy, kilka razy w tygodniu, jak ten cudowny pies jest coraz bardziej zrezygnowany, jak gaśnie w nim nadzieja, jak przestaje wierzyć, że coś się zmieni. coraz częściej widzę, jak przestaje podchodzić do krat boksu, gdy ktoś przechodzi, tylko leży w kącie. kiedyś skakał jak widział człowieka, prosił o zainteresowanie, a teraz czasem nawet nie podejdzie, tylko popatrzy smutno, z niemą prośbą o w oczach. a o Arika dzwonią. wreszcie zadzwoni ktoś odpowiedni, wierzę w to. Quote
iwoniam Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 wiem, przykro mi jak odwiedzam boksiki H i inne, I tam wszystkie takie nieszczęśliwe, czekające na miłość.. I w Całej Polsce tyle takich biedactw... Quote
Avaloth Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Melduje się u Arika ;) Moją miłością on nie jest, ale fajny chłopak i ładnie aportuje :D dom na pewno znajdzie, małe psy ostatnio mają wzięcie. Swoją drogą, patrząc na niego nie powiedziałabym że ma tyle lat, ja bym mu z 3-4 dała. Quote
iwoniam Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Dziękuję, że z nim pracujesz. Na razie w sprawie adopcji telefonów brak ale... Wierzę, że mu się uda. Quote
krakowianka.fr Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 zdjecia Arika sa FANTASTYCZNE, on na nich super wyglada!!! ja wierze, ze oboje - Arika i Kajsjusz znajda domki. to 'normalne' ze po jakims czasie, psy juz nie podskakuja, nie podchodza, troche sie od calego tego zamieszania (=odwiedzania) odsuwaja... ale trzeba wierzyc, ze znajdzie im sie dom. samo to, ze ich odwiedzacie, to juz bardzo duzo... 15 - 20 lat temu, bylo nas 3 wolontariuszki w krakowskim azylu... dzis psy maja szanse byc rozglaszane, odwiedzane, glaskane, nawet uczone zasad wspolzycia i zabawy.... my wtedy 300 psom nie moglysmy pomoc, teraz sie da i to juz bardzo duzo! trzymam kciuki za ich obojga i cala reszte biedaczkow (tak mocno je trzymam, ze az lapy bola) ;-) Quote
krakowianka.fr Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No wlasnie, bazarek jest tu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-%C5%81aski-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi...?p=17559480#post17559480"]http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-%C5%81aski-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi...?p=17559480#post17559480[/URL] Quote
iwoniam Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Nikt do mnie nie dzwoni, nikt mnie nie chce pokochać. podpisano - Arik.... :-( Quote
krakowianka.fr Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ariku maly, pokaz pyszczek...! Quote
iwoniam Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 niestety nikt się nie odezwał :-( Ci, którzy pisali - hm, jak zwykle - nagle zaczyna im ktoś w rodzinie chorować, albo po prostu milkną. :( Taruniu, zawsze będziesz w moim serduszku ;( Quote
paoiii Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Arik był dzis min ze mną i natalek na spacerze na wybiegu poganiał za piłką :) Quote
iwoniam Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dzięki za opiekę nad Arisiem, cieszę się, że ma szansę pobiegać. spokojnej nocy Arisiu.. Quote
krakowianka.fr Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 iwoniam napisał(a):niestety nikt się nie odezwał :-( Ci, którzy pisali - hm, jak zwykle - nagle zaczyna im ktoś w rodzinie chorować, albo po prostu milkną. :( Taruniu, zawsze będziesz w moim serduszku ;( oboje sa tez w moim.... iwoniam napisał(a):Dzięki za opiekę nad Arisiem, cieszę się, że ma szansę pobiegać. spokojnej nocy Arisiu.. Arik musi znalezc domek!!! Quote
krakowianka.fr Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ariczku pokaz sie na pierwszej stronie ;-) Quote
iwoniam Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Jak się masz serduszko? odwiedzę Cię znów wkrótce.. Quote
Noelle Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 iwoniam, jeśli dałabyś radę być kiedyś w sobotę, to napisz, wtedy wyszedłby na spacer cały boks w jednym czasie. nie lubię, jak z kilku psów z boksu wychodzi tylko jeden, a reszta siedzi w boksie, jakby były gorsze. :( wiem, że to akurat jest inna sytuacja, ale od razu np. poznałabyś resztę psiaków, i nie będą się czuły gorsze, bo Ariś wyjdzie na spacer, a one nie mogą... ;) Quote
iwoniam Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Witaj, kłopot w tym, że ja prawie nigdy nie mam wolnej soboty.. taką mam pracę, ale... Ja Cię rozumiem, jak tylko będzie taka możliwość to bardzo chętnie pójdę na spacerek z nimi wszystkimi. Chętnie poznam cały boksik i będę się cieszyć, że cała gromadka wyszła na spacerek. Dam Ci znać na PW jak będę mieć wolną sobotę,. Pozdr ! i Dziękuję! Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 iwoniam napisał(a):Witaj, kłopot w tym, że ja prawie nigdy nie mam wolnej soboty.. taką mam pracę, ale... Ja Cię rozumiem, jak tylko będzie taka możliwość to bardzo chętnie pójdę na spacerek z nimi wszystkimi. Chętnie poznam cały boksik i będę się cieszyć, że cała gromadka wyszła na spacerek. Dam Ci znać na PW jak będę mieć wolną sobotę,. Pozdr ! i Dziękuję! Iwonko ,mozesz tez byc w niedzile ,ja jestem prawie zawsze ,wyprowadzimy nasze dwa boksy i boks Arkika bo bedzie nas 3 osoby. Quote
Noelle Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 w ogóle psiaki z H5 niedługo zaczynają szkolenie. mam nadzieję, że to zwiększy ich szansę na adopcję.. :D Quote
Recommended Posts