Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za zdjęcia,
z adopcji................................................................... nici
:-(
Pani w tej chwili nie może go zaadoptować, ale ma się odezwać jak sytuacja w jej domu się wyjaśni.
smutno mi...

Posted

Jeszcze jest na pierwszej stronie , każdy go widzi , trzeba mieć nadzieję że w końcu zadzwoni właściwa osoba.
Zdjęcia Arika przepiękne , nigdy bym nie pomyślała że może mieć 7 lat , wygląda jak młodzieniaszek , a szaleje jak szczenior.

Posted

iwoniam napisał(a):
Dzięki za zdjęcia,
z adopcji................................................................... nici
Pani w tej chwili nie może go zaadoptować, ale ma się odezwać jak sytuacja w jej domu się wyjaśni.
smutno mi...

spokojnie, jeszcze Arik znajdzie dom, na pewno. jest mały, niekłopotliwy, a jak zajęło się nim tyle ciotek, to się wreszcie uda!:)
są psy w o wiele gorszej sytuacji od niego, co ja mam np. powiedzieć o mojej miłości, Kasjuszu z mojego banerka, z resztą z boksu Arika. pies nie ma praktycznie szans na dom, czeka już ponad rok, ma ogłoszenia, był w gazecie i nie było ani jednego telefonu, zapytania. cisza. a ja widzę na własne oczy, kilka razy w tygodniu, jak ten cudowny pies jest coraz bardziej zrezygnowany, jak gaśnie w nim nadzieja, jak przestaje wierzyć, że coś się zmieni. coraz częściej widzę, jak przestaje podchodzić do krat boksu, gdy ktoś przechodzi, tylko leży w kącie. kiedyś skakał jak widział człowieka, prosił o zainteresowanie, a teraz czasem nawet nie podejdzie, tylko popatrzy smutno, z niemą prośbą o w oczach.

a o Arika dzwonią. wreszcie zadzwoni ktoś odpowiedni, wierzę w to.

Posted

Melduje się u Arika ;)
Moją miłością on nie jest, ale fajny chłopak i ładnie aportuje :D dom na pewno znajdzie, małe psy ostatnio mają wzięcie. Swoją drogą, patrząc na niego nie powiedziałabym że ma tyle lat, ja bym mu z 3-4 dała.

Posted

zdjecia Arika sa FANTASTYCZNE, on na nich super wyglada!!!

ja wierze, ze oboje - Arika i Kajsjusz znajda domki.
to 'normalne' ze po jakims czasie, psy juz nie podskakuja, nie podchodza, troche sie od calego tego zamieszania (=odwiedzania) odsuwaja... ale trzeba wierzyc, ze znajdzie im sie dom.
samo to, ze ich odwiedzacie, to juz bardzo duzo...
15 - 20 lat temu, bylo nas 3 wolontariuszki w krakowskim azylu...
dzis psy maja szanse byc rozglaszane, odwiedzane, glaskane, nawet uczone zasad wspolzycia i zabawy....
my wtedy 300 psom nie moglysmy pomoc, teraz sie da i to juz bardzo duzo!

trzymam kciuki za ich obojga i cala reszte biedaczkow (tak mocno je trzymam, ze az lapy bola) ;-)

Posted

No wlasnie, bazarek jest tu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-%C5%81aski-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi...?p=17559480#post17559480"]http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-%C5%81aski-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi...?p=17559480#post17559480[/URL]

Posted

niestety nikt się nie odezwał :-(
Ci, którzy pisali - hm, jak zwykle - nagle zaczyna im ktoś w rodzinie chorować, albo po prostu milkną.
:(

Taruniu, zawsze będziesz w moim serduszku ;(

Posted

iwoniam napisał(a):
niestety nikt się nie odezwał :-(
Ci, którzy pisali - hm, jak zwykle - nagle zaczyna im ktoś w rodzinie chorować, albo po prostu milkną.
:(

Taruniu, zawsze będziesz w moim serduszku ;(

oboje sa tez w moim....

iwoniam napisał(a):
Dzięki za opiekę nad Arisiem, cieszę się, że ma szansę pobiegać.
spokojnej nocy Arisiu..

Arik musi znalezc domek!!!

Posted

iwoniam, jeśli dałabyś radę być kiedyś w sobotę, to napisz, wtedy wyszedłby na spacer cały boks w jednym czasie. nie lubię, jak z kilku psów z boksu wychodzi tylko jeden, a reszta siedzi w boksie, jakby były gorsze. :( wiem, że to akurat jest inna sytuacja, ale od razu np. poznałabyś resztę psiaków, i nie będą się czuły gorsze, bo Ariś wyjdzie na spacer, a one nie mogą... ;)

Posted

Witaj, kłopot w tym, że ja prawie nigdy nie mam wolnej soboty.. taką mam pracę, ale... Ja Cię rozumiem, jak tylko będzie taka możliwość to bardzo chętnie pójdę na spacerek z nimi wszystkimi. Chętnie poznam cały boksik i będę się cieszyć, że cała gromadka wyszła na spacerek. Dam Ci znać na PW jak będę mieć wolną sobotę,.
Pozdr ! i Dziękuję!

Posted

iwoniam napisał(a):
Witaj, kłopot w tym, że ja prawie nigdy nie mam wolnej soboty.. taką mam pracę, ale... Ja Cię rozumiem, jak tylko będzie taka możliwość to bardzo chętnie pójdę na spacerek z nimi wszystkimi. Chętnie poznam cały boksik i będę się cieszyć, że cała gromadka wyszła na spacerek. Dam Ci znać na PW jak będę mieć wolną sobotę,.
Pozdr ! i Dziękuję!

Iwonko ,mozesz tez byc w niedzile ,ja jestem prawie zawsze ,wyprowadzimy nasze dwa boksy i boks Arkika bo bedzie nas 3 osoby.