Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 951
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Wczoraj późnym wieczorem psiaki dostały po misce gotowanego makaronu z mięskiem.
Kupiłam kuraki i ugotowałam dla wszystkich papu.
Dziewczynki wsuwały,aż miło :D[/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Wczoraj późnym wieczorem psiaki dostały po misce gotowanego makaronu z mięskiem.
Kupiłam kuraki i ugotowałam dla wszystkich papu.
Dziewczynki wsuwały,aż miło :D[/I][/QUOTE]

jesteś kochana:-) żebyśmy szybko nazbierały i oby mogły pojechać do hoteliku, żeby były bezpieczne:-(

Posted

Czyli mam rozumieć, że moja propozycja jest brana pod uwagę? [B]paulinken[/B] - a tak nota bene TUBA - bo taka wielka i gruba, czy głośna :cool3::cool3:. Bo mnie akurat z tym się tuba kojarzy.

Posted

Hahaha, a tego nie wiem :D To by Klauduś musiała powiedzieć. Dziś się zakończył bazarek cegiełkowy, na pewno ponad 300 zł się zbierze, ale dokładniej powiem, jak dojdą wpłaty.

Posted

to ja ponawiam pytanie:

[SIZE=6][COLOR=red][B]kto da stałego piątaka na parówczaka?[/B][/COLOR][/SIZE] :-)

[SIZE=5][B]a że mamy je dwie:-) to dyszka spod kieliszka:-)[/B][/SIZE]

( co jak co ale rymy to mi nigdy nie wychodziły:-)

Posted

Szukam kogoś z Katowic lub Zabrza, kto zgodziłby się wziąć ode mnie fanty i zrobić bazarek dla parówek. Ja nie mam aparatu. Mam koleżankę, która studiuje w Katowicach i mogłabym za jej pośrednictwem przekazać kilka rzeczy do obfotkowania i wystawienia.

Posted

[quote name='Tofikowa']Szukam kogoś z Katowic lub Zabrza, kto zgodziłby się wziąć ode mnie fanty i zrobić bazarek dla parówek. Ja nie mam aparatu. Mam koleżankę, która studiuje w Katowicach i mogłabym za jej pośrednictwem przekazać kilka rzeczy do obfotkowania i wystawienia.[/QUOTE]

czy jest ktoś chętny?
Paróweczki potrezbuja pieniążka:-(

Posted

[quote name='anula42']witajcie dziewczyny- ile jeszcze trzeba pieniążków dla paróweczek?[/QUOTE]

anula42 - mamy 60 zł stałych deklaracji, miesiąc u Bambino za obie paróweczki to tylko 250 zł, jeszcze troszkę brakuje.

Posted

Widzę dziewczyny, że kiesa powoli się zapełnia. Chciałabym tylko uprzedzić, że w robieniu ogłoszeń do adopcji nie pomogę ( oczywiście poza infomacjami na temat zachowania Tuby i Rulonki ), bo fizycznie już nie mam czasu. Bo mam nadzieję, że robienie ogłoszeń adopcyjnych jest brane pod uwagę ???? Mimo, że mam 6 psów i mimo,że na pewno suńki będą kochane to już na kolejną dwójkę nie mogę sobie pozwolić. Choćby biorąc pod uwagę koszt hotelikowania 6 psów, jak bym na dłużej niż 1 dzień wyjechała - a tak właśnie będzie na przełomie czerwca i lipca.

Posted

Dziewczyny musicie podjąć decyzję, bo u nas niestety żałoba w domu. Moja ukochana Puśka zrobiła dziurę w płocie od strony ulicy, wyszła przez nią i jak byłam w pracy śmiertelnie potrącił ją samochód. :-(:-(:-( Sąsiad ułożył ją na trawie koło mojego domu, żeby nikt więcej po niej nie przejechał. Jak przyjechałam do domu to ją w ogródku pochowałam. Za każdym razem, jak widziałam jakąkolwiek dziure w płocie, to natychmiast ją naprawiałam, ale mimo to czuję się winna, że mam płot z siatki a nie panelowy z drutu-ale niestety przy remoncie domu nie starczyło już pieniędzy na panelowy płot. Jutro reszta moich misiów zostaje w domu i sąsiad dziury załata porządnie i wzmocni płot drutem i z obu stron siatki dołączymy takie lżejsze siatki niż płot, żeby nie było tak łatwo zrobić dziurę. Ale mimo wszystko obawiam się i nie za bardzo wiem co robić z dt. Kupując dom z ogrodem chciałam, żeby jak jest pogoda misie nie siedziały w domu, tylko były na dworze. Tym bardziej, że przeprowadzaliśmy się z mieszkania w bloku na 4 piętrze. Ale teraz po tej naszej tragedii nie wiem, czy jednak nie zostawiać ich w domu, a po ogrodzie będą biegać, jak ja będę w domu. Na razie u nas żałoba i pusto, mimo że jest jeszcze 5 psów, a Puśka należała do owczarków, które tylko na dworze wydają głos. W ogóle była psim aniołem. Kocham ją.
Proszę dać znać, co postanowiłyście.