Klaudus__ Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [I]Wczoraj późnym wieczorem psiaki dostały po misce gotowanego makaronu z mięskiem. Kupiłam kuraki i ugotowałam dla wszystkich papu. Dziewczynki wsuwały,aż miło :D[/I] Quote
ihabe Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Wczoraj późnym wieczorem psiaki dostały po misce gotowanego makaronu z mięskiem. Kupiłam kuraki i ugotowałam dla wszystkich papu. Dziewczynki wsuwały,aż miło :D[/I][/QUOTE] jesteś kochana:-) żebyśmy szybko nazbierały i oby mogły pojechać do hoteliku, żeby były bezpieczne:-( Quote
Bambino Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czyli mam rozumieć, że moja propozycja jest brana pod uwagę? [B]paulinken[/B] - a tak nota bene TUBA - bo taka wielka i gruba, czy głośna :cool3::cool3:. Bo mnie akurat z tym się tuba kojarzy. Quote
paulinken Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Hahaha, a tego nie wiem :D To by Klauduś musiała powiedzieć. Dziś się zakończył bazarek cegiełkowy, na pewno ponad 300 zł się zbierze, ale dokładniej powiem, jak dojdą wpłaty. Quote
Klaudus__ Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [I]Fantastycznie,że z bazarrku się tyle uzbierało. Byłoby fantastycznie jakby mogły do Bambino pojechać - byłyby razem!! Tylko stałki trzeba uzbierać...[/I] Quote
ihabe Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 to ja ponawiam pytanie: [SIZE=6][COLOR=red][B]kto da stałego piątaka na parówczaka?[/B][/COLOR][/SIZE] :-) [SIZE=5][B]a że mamy je dwie:-) to dyszka spod kieliszka:-)[/B][/SIZE] ( co jak co ale rymy to mi nigdy nie wychodziły:-) Quote
Tofikowa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Szukam kogoś z Katowic lub Zabrza, kto zgodziłby się wziąć ode mnie fanty i zrobić bazarek dla parówek. Ja nie mam aparatu. Mam koleżankę, która studiuje w Katowicach i mogłabym za jej pośrednictwem przekazać kilka rzeczy do obfotkowania i wystawienia. Quote
ihabe Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Tofikowa']Szukam kogoś z Katowic lub Zabrza, kto zgodziłby się wziąć ode mnie fanty i zrobić bazarek dla parówek. Ja nie mam aparatu. Mam koleżankę, która studiuje w Katowicach i mogłabym za jej pośrednictwem przekazać kilka rzeczy do obfotkowania i wystawienia.[/QUOTE] czy jest ktoś chętny? Paróweczki potrezbuja pieniążka:-( Quote
Klaudus__ Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [I]Ja niestety w bazarku nie pomogę...[/I] Quote
paulinken Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Na koncie paróweczek już 350 zł :loveu: A jeszcze nie wszystkie wpłaty dotarły :) Quote
anula42 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 witajcie dziewczyny- ile jeszcze trzeba pieniążków dla paróweczek? Quote
Tofikowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='anula42']witajcie dziewczyny- ile jeszcze trzeba pieniążków dla paróweczek?[/QUOTE] anula42 - mamy 60 zł stałych deklaracji, miesiąc u Bambino za obie paróweczki to tylko 250 zł, jeszcze troszkę brakuje. Quote
Tofikowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='anula42']poszło 200zł[/QUOTE] wow, anula bardzo dziękujemy! bardzo! Quote
Tofikowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='paulinken']Dobrze by było zaktualizować post z rozliczeniami, bo jak ktoś nowy wchodzi, to nie widzi, ile już jest deklaracji. Quote
paulinken Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 anula, dzięki! A może się skusisz na stałą deklarację? ;) Quote
Bambino Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Widzę dziewczyny, że kiesa powoli się zapełnia. Chciałabym tylko uprzedzić, że w robieniu ogłoszeń do adopcji nie pomogę ( oczywiście poza infomacjami na temat zachowania Tuby i Rulonki ), bo fizycznie już nie mam czasu. Bo mam nadzieję, że robienie ogłoszeń adopcyjnych jest brane pod uwagę ???? Mimo, że mam 6 psów i mimo,że na pewno suńki będą kochane to już na kolejną dwójkę nie mogę sobie pozwolić. Choćby biorąc pod uwagę koszt hotelikowania 6 psów, jak bym na dłużej niż 1 dzień wyjechała - a tak właśnie będzie na przełomie czerwca i lipca. Quote
Bambino Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dziewczyny musicie podjąć decyzję, bo u nas niestety żałoba w domu. Moja ukochana Puśka zrobiła dziurę w płocie od strony ulicy, wyszła przez nią i jak byłam w pracy śmiertelnie potrącił ją samochód. :-(:-(:-( Sąsiad ułożył ją na trawie koło mojego domu, żeby nikt więcej po niej nie przejechał. Jak przyjechałam do domu to ją w ogródku pochowałam. Za każdym razem, jak widziałam jakąkolwiek dziure w płocie, to natychmiast ją naprawiałam, ale mimo to czuję się winna, że mam płot z siatki a nie panelowy z drutu-ale niestety przy remoncie domu nie starczyło już pieniędzy na panelowy płot. Jutro reszta moich misiów zostaje w domu i sąsiad dziury załata porządnie i wzmocni płot drutem i z obu stron siatki dołączymy takie lżejsze siatki niż płot, żeby nie było tak łatwo zrobić dziurę. Ale mimo wszystko obawiam się i nie za bardzo wiem co robić z dt. Kupując dom z ogrodem chciałam, żeby jak jest pogoda misie nie siedziały w domu, tylko były na dworze. Tym bardziej, że przeprowadzaliśmy się z mieszkania w bloku na 4 piętrze. Ale teraz po tej naszej tragedii nie wiem, czy jednak nie zostawiać ich w domu, a po ogrodzie będą biegać, jak ja będę w domu. Na razie u nas żałoba i pusto, mimo że jest jeszcze 5 psów, a Puśka należała do owczarków, które tylko na dworze wydają głos. W ogóle była psim aniołem. Kocham ją. Proszę dać znać, co postanowiłyście. Quote
ihabe Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Łącze sie z Tobą w bólu i żalu:-( Bidulka:-( Biegaj spokojnie za TM:-( Quote
Recommended Posts