Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
kto sie tym zajmowal?

przesłałam maila którego dostałam od tego domku do Klaudus, to był bdt, ale były jakieś warunki. Klaudus chyba kontaktowała się z tym domkiem. Wiem tylko tyle.

Posted

[quote name='Tofikowa']przesłałam maila którego dostałam od tego domku do Klaudus, to był bdt, ale były jakieś warunki. Klaudus chyba kontaktowała się z tym domkiem. Wiem tylko tyle.

ciezko jest zalatwic zeby psa wziela pod opieke jakas fundacja, maja juz duzo swoich
poza tym nie ma kasy na sterylke
wiadomo, ze nie zostawilybysmy Kory u Biedronki i czesc

masz moze nr do Biedroneczki?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

hej
Kora została wysterylizowana. wcześniej nie mogła być bo wyszły jej podwyższone wskaźniki nerkowe ale specjalistyczna karma załatwiła sprawę. Także sunia po sterylce i zaczynamy domu szukać. Poza tym Kora jest świetną suczką, uwielbia inne psy i ciągle chce się bawić.. tylko na spacerach jest trochę nieogarnięta.. ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lacia']Kora już od kilku dni jest w nowym domku! :D

Wspaniałe wieści - co to za domek - mam nadzieję,że najwspanialszy na świecie!! Bo Ona boska...
Mam też pytanie - czy mogę prosić o ksero umowy adopcyjnej?
Bo ja tu się muszę z każdego jednego psa rozliczyć, a Kora jest jedną z moich podopiecznych.