Tofikowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Isiak napisał(a):I co z tym domkiem tymczasowym? jest szansa na ten domek dla Kory? Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tofikowa napisał(a):jest szansa na ten domek dla Kory? kto sie tym zajmowal? Quote
Tofikowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 BUDRYSEK napisał(a):kto sie tym zajmowal? przesłałam maila którego dostałam od tego domku do Klaudus, to był bdt, ale były jakieś warunki. Klaudus chyba kontaktowała się z tym domkiem. Wiem tylko tyle. Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Tofikowa']przesłałam maila którego dostałam od tego domku do Klaudus, to był bdt, ale były jakieś warunki. Klaudus chyba kontaktowała się z tym domkiem. Wiem tylko tyle. ciezko jest zalatwic zeby psa wziela pod opieke jakas fundacja, maja juz duzo swoich poza tym nie ma kasy na sterylke wiadomo, ze nie zostawilybysmy Kory u Biedronki i czesc masz moze nr do Biedroneczki? Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Kora jest juz "adoptowana", jest bezpieczna, wiecej info jakby cos tylko na pw prosze zbierajcie kasiore na inne psiaki z punktu!!! blagam! Quote
Tofikowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Wątek długowy na PSZCZYŃSKIE psiaki, do spłacenia prawie 7 tysięcy! Lecznice straszą Budryska komornikiem! http://www.dogomania.pl/threads/210000-Splacamy-mega-dlug-za-pszczynski******...BUDRYSEK-sama-nie-da-rady...pomozmy?p=17120764#post17120764 Quote
BUDRYSEK Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 kolejny Staruszek...kompletnie załamany... Pomózmy Mu nim bedzie znowu za pozno http://www.dogomania.pl/threads/2112...5#post17264915 Quote
Lacia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 hej Kora została wysterylizowana. wcześniej nie mogła być bo wyszły jej podwyższone wskaźniki nerkowe ale specjalistyczna karma załatwiła sprawę. Także sunia po sterylce i zaczynamy domu szukać. Poza tym Kora jest świetną suczką, uwielbia inne psy i ciągle chce się bawić.. tylko na spacerach jest trochę nieogarnięta.. ;) Quote
Lacia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Kora już od kilku dni jest w nowym domku! :D Quote
Tofikowa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Lacia']Kora już od kilku dni jest w nowym domku! :D[/QUOTE] super wiadomość:-) Lacia a coś więcej o tym domku? Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Lacia']Kora już od kilku dni jest w nowym domku! :D Wspaniałe wieści - co to za domek - mam nadzieję,że najwspanialszy na świecie!! Bo Ona boska... Mam też pytanie - czy mogę prosić o ksero umowy adopcyjnej? Bo ja tu się muszę z każdego jednego psa rozliczyć, a Kora jest jedną z moich podopiecznych. Quote
Recommended Posts