misiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ooo to fotka dla mnie,bo ja jestem amatork膮 mopsikowych fa艂dek ;) :lol:. Olo pofa艂dowany jest niesamowity :evil_lol:. Quote
Chefrenek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 D0minika napisa艂(a): Jaki on biedny. Dominiko, ty go strasznie m臋czysz.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Chefrenek napisa艂(a):Jaki on biedny. Dominiko, ty go strasznie m臋czysz.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba by艂o si臋 nie tarza膰 w jakim艣 艣mierdzielstwie :diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Superaste fa艂deczki :multi: :multi: :multi: D0minika to kiedy mog臋 sobie "po偶yczy膰" Olusia ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czarna_Owieczka napisa艂(a):Mopsie fa艂dki s膮 艣wietne :D :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Ooo to fotka dla mnie,bo ja jestem amatork膮 mopsikowych fa艂dek ;-) :lol:. Olo pofa艂dowany jest niesamowity :evil_lol:. Nie martwcie si臋, pracuj臋 nad tym 偶eby Olo si臋 pozby艂 fa艂dek :evil_lol: Nie chce shar pei'a :cool3: Phihihihi jaki zmokly mopsik ;] Na pierwszych zdjeciach jeszcze suchy, chocia偶 i tak nieszcz臋sliwy :evil_lol: Za to od 14 do teraz, z kr贸tk膮 przerw膮 na jedzenie, ci膮gle chrapie otulony kocykiem :multi: Akurat jak ja wyjd臋, to wstanie i b臋dzie moim rodzicom marudzi艂 :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Mada&Teodor napisa艂(a): Superaste fa艂deczki :multi: :multi: :multi: D0minika to kiedy mog臋 sobie "po偶yczy膰" Olusia ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mo偶e tak w drugim tygodniu lutego? :cool3: Akurat b臋d臋 mia艂a urodziny, to b臋dzie dobry prezent urodzinowy :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 D0minika napisa艂(a):Mo偶e tak w drugim tygodniu lutego? :cool3: Akurat b臋d臋 mia艂a urodziny, to b臋dzie dobry prezent urodzinowy :evil_lol: Dobra, to jeste艣my um贸wione na wypo偶yczenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ju偶 biegn臋 :) Pozdrowionka dla Olusia i jego Pa艅ci :) Quote
D0minika Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Wszyscy fotki na noc wstawiaj膮, to i ja pyszczol Olka poka偶臋, bo ejszcze si臋 zazdrosny zrobi :evil_lol: Mina je艂opa: I nast臋pny je艂op: I 艣pi膮ca mordzia :lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Wiem, 偶e sie powtarzam ale on jest poprostu 艣liczny :) Nie moge si臋 na niego napatrzy膰. 艢liczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O wypraszam sobie :mad:.Mina na je艂opka do Misi nale偶y :evil_lol:.Mam 艣wiadk贸w :obrazic:. No ale,ze Olu艣 s艂odki taki,to Misia ch臋tnie do gromady je艂opkowej go przyjmie :). Quote
Chefrenek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 misiaczek napisa艂(a):O wypraszam sobie :mad:.Mina na je艂opka do Misi nale偶y :evil_lol: Mo偶e opatentujesz:cool3: :cool3: :cool3: min臋 je艂opkow膮. Zawsze jakie艣 tantiemiki by sp艂yn臋艂y.:multi: :multi: :multi: . Dominiko dlaczego ty sobie zawsze jaja robisz z tego biednego Olusia. To jest ofiara losu, ma艂a lebiega. Ty go powinna艣 wspiera膰 a nie... o艂贸wek mi臋dzy oczy. Hihihihi Quote
D0minika Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Wiem, 偶e sie powtarzam ale on jest poprostu 艣liczny :) Nie moge si臋 na niego napatrzy膰. 艢liczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Dzi臋kujemy bardzo :loveu: O wypraszam sobie :mad:.Mina na je艂opka do Misi nale偶y :evil_lol:.Mam 艣wiadk贸w :obrazic:. No ale,ze Olu艣 s艂odki taki,to Misia ch臋tnie do gromady je艂opkowej go przyjmie :smile:. Dzi臋kujemy Misi i 艣lemy je艂opkowe ca艂uski :evil_lol: Jeszcze jest postawa je艂opkowa :evil_lol: Nie wiem czy Misia tak膮 przybiera, ale Olo siedzi wtedy w strasznym rozkroku, ledwo si臋 na dupince utrzyma, 艣miesznie to wygl膮da, do tego mina je艂opkowa i wywalony na 3/4 pychola j臋zyk, mo偶na skona膰 :evil_lol: A mo偶e tak wymiana Ola na Misi臋? :evil_lol: Dominiko dlaczego ty sobie zawsze jaja robisz z tego biednego Olusia. To jest ofiara losu, ma艂a lebiega. Ty go powinna艣 wspiera膰 a nie... o艂贸wek mi臋dzy oczy. Hihihihi Oj, ja go tylko uodparniam, 偶eby sobie ch艂opak w 偶yciu radzi艂. Chocia偶 i tak moje zabiegi na nic :evil_lol: Ale to wszystko z mi艂o艣ci :diabloti: A tak naprawd臋 to Olu艣 jest moj膮 najs艂odz膮 marudk膮 (chocia偶 czasami mam ochot臋 go zamordowa膰 :angryy:), cudown膮 mordk膮 do ca艂owania, cieplutkim cia艂kiem do przytulania, a jak rano wstaj臋 na zaj臋cia, a on le偶y jeszcze rozwalony do gory brzuchem, taki zaspany to normalnie bym go zjad艂a :loveu: Ju偶 dawno m贸wimy, 偶e jakby nie jego s艂odki pychol to by na 艣mietniku wyl膮dowa艂, bo potrafi dac w ko艣膰, oj potrafi :evil_lol: Ma艂y hipochondryk, egocentryk i cwaniak, kt贸ry tylko kombinuje jak tu zrobi膰 偶eby si臋 nie narobi膰 :evil_lol: A ofiara losu i lebiega to jak najbardziej... Z ilu psich paszcz musia艂am go wyci膮ga膰, ile razy zalicza艂 wszystkie wykopki i dziury, ile razy uderzy艂 si臋 w 艂ebu艣, po艣lizn膮艂, potkn膮艂 to przechodzi ludzkie poj臋cie :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dominika,Ty tak fajnie opisujesz charakter Olka,偶e ja si臋 czuj臋 jakbym go osobi艣cie znala.I nie do艣膰,偶e mi si臋 podoba to jeszcze serducho zmi臋kcza.Taka sierotka Marysia z niego ;) :loveu:. Quote
D0minika Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='misiaczek']Dominika,Ty tak fajnie opisujesz charakter Olka,偶e ja si臋 czuj臋 jakbym go osobi艣cie znala.I nie do艣膰,偶e mi si臋 podoba to jeszcze serducho zmi臋kcza.Taka sierotka Marysia z niego ;) :loveu:. Ojj on to jest sierotka Marysia i Gapcio ze Smurf贸w w jednym :evil_lol: Olo je艂opkowy (to tylko 1/100 jego umiej臋tno艣ci :roll:): W og贸le w poniedzia艂ek odwa偶y艂am si臋 i艣膰 na zaj臋cia i zostawi膰 Ola na ca艂y dzien z moimi rodzicami :roll: A oni si臋 po prostu okropni, nie d藕wigaj膮 Ola co 3 minuty na 艂贸偶ku, 偶eby m贸g艂 sobie popatrze膰 w oknie. Co gorsza nie pozwalaj膮 szczeka膰 w oknie!!! Na spacerach nie ma mowy o w膮chaniu godzin臋 jednych siu艣k贸w... Nie mieszaj膮 偶arcia Ola 艂y偶eczk膮, kt贸r膮 wcze艣niej sobie mieszali herbat臋 (Olo ostatnio wy偶era z miski wszystko jedynie z w艂膮czon膮 t膮 opcj膮 :diabloti:)... Nie spe艂niaj膮 ka偶dej Ola zachcianki, nie lec膮 na ka偶de jego st臋kni臋cie, nie pozwalaj膮 na sobie le偶e膰, normalnie ja nie wiem co Olo wycierpia艂 przez te kilka godzin :evil_lol: W ramach protestu we wtorek po艂o偶y艂 si臋 na mojej torbie, 偶ebym przypadkiem nigdzie nie wychodzi艂a bez niego: Widzicie t膮 zaci臋t膮 min臋? :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Dzisiaj ju偶 z Olem zaliczyli艣my spacerek i za艂apli艣my si臋 na super pogod臋, s艂onko 艣wieci艂o i przygrzewa艂o fajnie :multi: i mog艂am sobie porobi膰 zdj臋cia listkom :cool3: Olo by艂 lekko tym zdegustowany... To mina pod tytu艂em "mo偶e w ko艅cu zajmiesz si臋 MNA???" :cool3: Teraz Olu艣 zm臋czony 艣pi: M贸j ma艂y embrionek :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ale si臋 u艣mia艂am. To tak jak si臋 zostawia "dzieciaka" z dziadkami. Mo偶e uda艂oby si臋 przemyci膰 Ola w plecu na uczelni臋. Jakby si臋 kto艣 czepia艂 to by艣 powiedzia艂a, 偶e to pluszowy mi艣. Quote
misiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='D0minika'];2784977 W og贸le w poniedzia艂ek odwa偶y艂am si臋 i艣膰 na zaj臋cia i zostawi膰 Ola na ca艂y dzien z moimi rodzicami :roll: A oni si臋 po prostu okropni, nie d藕wigaj膮 Ola co 3 minuty na 艂贸偶ku, 偶eby m贸g艂 sobie popatrze膰 w oknie. Co gorsza nie pozwalaj膮 szczeka膰 w oknie!!! Na spacerach nie ma mowy o w膮chaniu godzin臋 jednych siu艣k贸w... Nie mieszaj膮 偶arcia Ola 艂y偶eczk膮, kt贸r膮 wcze艣niej sobie mieszali herbat臋 (Olo ostatnio wy偶era z miski wszystko jedynie z w艂膮czon膮 t膮 opcj膮 :diabloti:)... Nie spe艂niaj膮 ka偶dej Ola zachcianki, nie lec膮 na ka偶de jego st臋kni臋cie, nie pozwalaj膮 na sobie le偶e膰, normalnie ja nie wiem co Olo wycierpia艂 przez te kilka godzin :evil_lol: W ramach protestu we wtorek po艂o偶y艂 si臋 na mojej torbie, 偶ebym przypadkiem nigdzie nie wychodzi艂a bez niego: Dominika,jak mog艂a艣 :mad:.Przeciez Olo m贸g艂 w depresje popa艣膰 :evil_lol:. Zreszt膮 wida膰,偶e psychicznie bardzo przezy艂 takie straszne traktowanie dziadk贸w.Nie na darmo uchwyci艂 si臋 Twojej torby jak ostatniej deski ratunku.Zapomnij o zaj臋ciach i sied藕 w domu spe艂niaj膮c zachcianki Oleczka,bo nam ch艂opak zmarnieje. A pozycja je艂opkowa siedz膮ca the best :evil_lol:.Misia mu dor贸wnuje.Ciekawe,czy jakby zorganizowa膰 konkurs na najwiekszego je艂opka,kto by prym wi贸d艂? Misiuchna czy Oleczek? A czy Olu艣 czasami zachowuje si臋 tak jakby mia艂 autyzm? Bo Misia cz臋sto.Jak si臋 na co艣 zapatrzy i zamy艣li,to mo偶esz wo艂a膰 ile dusza zapragnie,a Misia jest wy艂膮czona na amen ;). Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 艢miejcie si臋, 艣miejcie. Olu艣 to "dziecko" specjalnej troski. Nie widzicie jak on "cierpi", to nostalgiczne spojrzenie, smutny wyraz "twarzy". Dominiko ty musisz rzuci膰 t膮 szko艂臋 i po艣wi臋ci膰 si臋 dla Ola. Nie ma innej rady. A mo偶e on tak szanta偶uje??? "Jak b臋d臋 smutny to mamusia ze mn膮 zostanie. B臋dzie mnie tuli膰, ca艂owa膰 i karmi膰. Choroba to najlepszy spos贸b na mamusi臋. Wreszcie zwr贸ci na mnie uwag臋" A to chyba jaki艣 daleki krewny Olusia Quote
tanina Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :loveu: M贸j kochany Oleczek:loveu: Jutro go w ko艅cu wylilam po ponad tygodniowym niewidzeniu go, ale za to w nast臋pnym tygodniu jedzie ze mn膮 do akademika:evil_lol: B臋dzie rozpieszczany na maksa:diabloti: Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 tanina napisa艂(a)::loveu: M贸j kochany Oleczek:loveu: Jutro go w ko艅cu wylilam po ponad tygodniowym niewidzeniu go, ale za to w nast臋pnym tygodniu jedzie ze mn膮 do akademika:evil_lol: B臋dzie rozpieszczany na maksa:diabloti: A co na to akademik??? Quote
dzasta Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A z tego Ola s艂odziak i modelinek :loveu: Hihihi Olo tak samo prze偶ywa pozostanie u dziadk贸w jak m贸j D偶ezik aczkolwiek ostatnio to lubi bo rozpieszczaja go bardziej niz ja :p Hmmm ale minki to robi zab贸jcze :loveu: Quote
tanina Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chefrenek napisa艂(a):A co na to akademik??? Mam spoko kierowniczk臋, kt贸ra si臋 zgadza na zwierz臋ta w akademiku (w regulaminie akademika nic nie pisze, 偶e nie mo偶na trzyma膰 zwierz膮t), ale pod jednym warunkiem: wsp贸艂lokator musi si臋 zgodzi膰. Na poczatku mieszka艂am z dziwaczn膮 dziewczyn膮, kt贸ra boi si臋 wszystkiego, wi臋c zabranie psa odpada艂o. 3 tygodnie temu przeprowadzi艂am si臋 do super kole偶anki, kt贸ra uwielbia zwierzaki:p Przed sesj膮 mia艂am tyle egzamin贸w i kolos贸w i Ola nie wzie艂am, bo by tylko siedzia艂 w pokoju. A w nast臋pnym tygodniu zaczyna si臋 sesje i 1 kolos do zaliczenia, wi臋c b臋d臋 mia艂a czas dla fufaczka;) Quote
D0minika Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Chefrenek']Mo偶e uda艂oby si臋 przemyci膰 Ola w plecu na uczelni臋. Jakby si臋 kto艣 czepia艂 to by艣 powiedzia艂a, 偶e to pluszowy mi艣. Mowy nie ma, jeszcze na wyk艂adach b臋dze mi marudzi艂? :diabloti: Dominika,jak mog艂a艣 :mad:.Przeciez Olo m贸g艂 w depresje popa艣膰 :evil_lol:. Zreszt膮 wida膰,偶e psychicznie bardzo przezy艂 takie straszne traktowanie dziadk贸w.Nie na darmo uchwyci艂 si臋 Twojej torby jak ostatniej deski ratunku.Zapomnij o zaj臋ciach i sied藕 w domu spe艂niaj膮c zachcianki Oleczka,bo nam ch艂opak zmarnieje. A pozycja je艂opkowa siedz膮ca the best :evil_lol:.Misia mu dor贸wnuje.Ciekawe,czy jakby zorganizowa膰 konkurs na najwiekszego je艂opka,kto by prym wi贸d艂? Misiuchna czy Oleczek? A czy Olu艣 czasami zachowuje si臋 tak jakby mia艂 autyzm? Bo Misia cz臋sto.Jak si臋 na co艣 zapatrzy i zamy艣li,to mo偶esz wo艂a膰 ile dusza zapragnie,a Misia jest wy艂膮czona na amen ;-). No kurcz臋, mog臋 z nim siedzie膰 w domu, tylko nie wiem kto wtedy zarobi na jego zachcianki, jak dziadkowie sko艅cz膮 sypa膰 kasior膮 :evil_lol: My艣l臋, 偶e w ramach konkursu je艂opkowego Olo by wygra艂, bo pr贸cz min i pozycji, ma te偶 taki charakter :cool3: A autyzm jak najbardziej!! Teraz ju偶 troch臋 mniej, ale jak by艂 m艂odszy, to by艂 ob艂臋d. Potrafi艂 na wieczornym spacerze, ko艂o p贸艂nocy, wszedzie ciemno i g艂ucho, stan膮膰 na 艣rodku ulicy i si臋 gapi膰 w przestrze艅 robi膮c przy tym "kssssssy"! A 偶e ja mam b. bujn膮 wyobra藕ni臋, to sobie wyobraza艂am jakie艣 potwory, duchy i straszyd艂a, kt贸re Olo widzi, a ja nie, ale ju偶 nied艂ugo :evil_lol: Ju偶 nie m贸wi膮c o tym, 偶e kiedy mi si臋 najbardziej 艣pieszy艂o i chcia艂am 偶eby Olek swoje potrzeby za艂atwi艂 jak najszybciej, to by艂a ta sama opcja... :mad: A mo偶e on tak szanta偶uje??? "Jak b臋d臋 smutny to mamusia ze mn膮 zostanie. B臋dzie mnie tuli膰, ca艂owa膰 i karmi膰. Choroba to najlepszy spos贸b na mamusi臋. Wreszcie zwr贸ci na mnie uwag臋" A to chyba jaki艣 daleki krewny Olusia Szanta偶e na mnie nie dzia艂aj膮, ze mn膮 trzeba po dobroci, pochlebstwami i przymilaniem si臋 :evil_lol: A krewny Ola niew膮tpliwe, a raczej krewna :evil_lol: J臋zyk podobny, dziwaczna pozycja r贸wnie偶, tylko Olo (JESZCZE :diabloti:) nie w tej grupie wagowej :lol: Hmmm ale minki to robi zab贸jcze :loveu: On jest w og贸le zab贸jczy... Niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu :mad: No i w艂asnie Karolina mi zabiera Ola na tydzie艅, nie wiem jak wytrzymam bez jego marudzenia, st臋kania, darcia japki, ci膮gni臋cia na spacerach, no nie wiem :placz: A kto mi b臋dzie chcia艂 na po艣cieli obgryza膰 偶wacze wo艂owe, no kto? :placz:Kto b臋dzie chrapa艂 w nocy nad uchem? :placz: Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 D0minika napisa艂(a): A 偶e ja mam b. bujn膮 wyobra藕ni臋, to sobie wyobraza艂am jakie艣 potwory, duchy i straszyd艂a, kt贸re Olo widzi, a ja nie, ale ju偶 nied艂ugo :evil_lol: Ju偶 nie m贸wi膮c o tym, 偶e kiedy mi si臋 najbardziej 艣pieszy艂o i chcia艂am 偶eby A co 偶e niby o艣lepnie na staro艣膰 :-( Quote
Recommended Posts