Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jak Ola chwalą, to może jeszcze parę zdjęć :lol:

Z okresu świątecznego:

Olo dużo odpoczywał :evil_lol:

I został spacyfikowany :diabloti:

Czasem to nawet siedział w swoim koszyczku :cool3:

I teraz z serii "Morderstwo królika" :diabloti:

A masz, ty wstrętny puchaty (kiedyś) króliku!

Tutaj z miną "przecież to nie moja wina... To nie ja go rozerwałam i nie wyciągnąłem z niego wnętrzności" :angryy:

Królka unicestwił, to teraz się zabiera za coś nowego... :roll:

Tutaj seria "namordowałam co mogłem, teraz mi się nudzi. Wymyśl coś fajnego do zabawy" :evil_lol:

Posted

D0minika napisał(a):

Ja go chcę... Dominiko, jak "przypadkiem" Olo zniknie to będziesz wiedziała u kogo go szukać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moje mopsie to ciągnęły się za języki.:lol: :lol: :lol:

Posted

Hehe, mogę wypożyczyć go na parę dni :evil_lol:
A Olo jak śpi jest przesłodki, jak jeszcze się przyjdzie przytulić, położył łepek tak na ramieniu, że można go całować w fafelki, taki cieplutki jest i tak słodko posapuje i chrumka przez sen, to nic tylko go zjeść :loveu:
A jak potem wstanie i zacznie marudzić, wymyślać, piszczeć, drapać w drzwi, stać w oknie i szczekać na wszystko co się ruszy na dworze, nudzić się każdą zabawką po 0,5 sekundzie i to zawsze wtedy, kiedy człowiek ma najmniej czasu na jego fanaberie, to... :mad:
Mopsiki w ogóle powinny żyć parami, zdecydowanie są to psy, które prócz towarzystwa człowieka (ciągłego :diabloti:), powinny mieć zapewnione psie towarzystwo, wtedy są najszczęśliwsze :cool3:

Posted

Ja to już od dawno jestem w Olku zakochana :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.
U nas nawet tyle,w tym roku śnieżku nie było :p.
Po obejrzeniu tego strasznego horroru z Oleczkiem-mordercą i króliczkiem-ofiarą,poszłam coś zjeść,bo mi ze strachu w brzuchu burczy :lol:.

Posted

Ale piękny Olo :loveu: Jestem tu pierwszy raz ale się zachwyciłam bo mopsio jest bosski :loveu: CHyba bede tu czestym gosciem co by po podziwiac Ola :loveu: Pozdrawiam i przekazuje głaski dla Pięknisia :loveu:

Posted

D0minika napisał(a):

Mopsiki w ogóle powinny żyć parami, zdecydowanie są to psy, które prócz towarzystwa człowieka (ciągłego :diabloti:), powinny mieć zapewnione psie towarzystwo, wtedy są najszczęśliwsze :cool3:

To prawda. O tym nawet w książkch piszą.

Posted

A ja pozazdrościłam Madzie i Teośkowi, i też mam filmik z Olem :evil_lol:

Można sobie obejrzeć jak Olo szczeka, gdy zobaczy Balbinę, swoją aktualną miłość przez okno :lol: Niezbyt mi się podoba jako synowa, bo latawica z niej jest i pyskata, ale Olo się ze mną nie liczy :evil_lol: Niestety nie zdązyłam nagrać momentu plucia, bo biegłam wtedy po aparat :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CHcT3J6Fm6c

Posted

Chefrenek napisał(a):

O boshhh :crazyeye: To jest szatan, nie pies :-o
A jak biedactwo skoczył na ten telewizor :diabloti:

Jak oglądałam filmik z Olusiem to Tedzik mało mi ekranu nie wyslinił jak go zobaczył :smile:

Jak ja puściłam sobie filmik ze szczekającym Olem, to Olo zaczął... szczekać :evil_lol:

Posted

Filmik z Oleczkiem swietny :happy1:.Pozostałe też.
Ja nie wiem czemu,ale mi się bardzo podobają grubiutkie mopsiki.Lubię jak mają (tak jak Oleczek) troszkę za dużo skórki na karku ;) .

Posted

misiaczek napisał(a):
Filmik z Oleczkiem swietny :happy1:.Pozostałe też.
Ja nie wiem czemu,ale mi się bardzo podobają grubiutkie mopsiki.Lubię jak mają (tak jak Oleczek) troszkę za dużo skórki na karku ;) .

A moje to jeszcze miały takie wałki nad ogonkiem. teraz widzę że i bulwie się taie robią :oops: :oops: :oops:

Posted

Chefrenek napisał(a):
A moje to jeszcze miały takie wałki nad ogonkiem. teraz widzę że i bulwie się taie robią :oops: :oops: :oops:

Troszę więcej ciałka nie zaszkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Ja też wolę ciut grubsze od za chudych ;).
Chefrenek,najfajniejsze te fałdki nad ogonem są,jak stanie na tylnich łapach i wtedy się tak śmiesznie marszczą :lol:.

Jakbyś przy tym była.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
DOminika wrzuć jeszcze troszeczke fotek Olusia, daj nam się napatrzyć j\na niego, bo on taki cudowny :loveu: :loveu: :loveu: i ten jego jęzolek :eviltong:

Zaraz ide z Olusiem na spacerek, to mimo ohydnej pogody porobię mu zdjęcia :lol:

Posted

No to zdjęcia Lolindy.

Najpierw wczorajsze spanko:

Dzisiejszy spacerek:

To dla tych wszystkich, którzy się zachwycają mopsimi fałdkami :diabloti:

Wersja z językiem :roll:

i bez :cool3:

Latający mops :diabloti:

Zobaczcie jaki on maluśki :roll:

A po spacerku to co Oluś lubi najbardziej, czyli kąpanko :diabloti:

Teraz zawinięty w swój różowy kocyk pochrapuje, a ja mogę zająć się tym, co lubię najbardziej, czyli wkuwaniem do egzaminu :angryy: