Mada&Teodor Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No cudny on jest niesamowicie, nooo zakochałam się już w nim :loveu: :loveu: :loveu: Zdecydowanie wiećej zdjęc poproszę :0 Quote
D0minika Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No to jak Ola chwalą, to może jeszcze parę zdjęć :lol: Z okresu świątecznego: Olo dużo odpoczywał :evil_lol: I został spacyfikowany :diabloti: Czasem to nawet siedział w swoim koszyczku :cool3: I teraz z serii "Morderstwo królika" :diabloti: A masz, ty wstrętny puchaty (kiedyś) króliku! Tutaj z miną "przecież to nie moja wina... To nie ja go rozerwałam i nie wyciągnąłem z niego wnętrzności" :angryy: Królka unicestwił, to teraz się zabiera za coś nowego... :roll: Tutaj seria "namordowałam co mogłem, teraz mi się nudzi. Wymyśl coś fajnego do zabawy" :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 D0minika napisał(a): Ja go chcę... Dominiko, jak "przypadkiem" Olo zniknie to będziesz wiedziała u kogo go szukać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje mopsie to ciągnęły się za języki.:lol: :lol: :lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Chefrenek napisał(a):Ja go chcę... Ja też !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Hehe, mogę wypożyczyć go na parę dni :evil_lol: A Olo jak śpi jest przesłodki, jak jeszcze się przyjdzie przytulić, położył łepek tak na ramieniu, że można go całować w fafelki, taki cieplutki jest i tak słodko posapuje i chrumka przez sen, to nic tylko go zjeść :loveu: A jak potem wstanie i zacznie marudzić, wymyślać, piszczeć, drapać w drzwi, stać w oknie i szczekać na wszystko co się ruszy na dworze, nudzić się każdą zabawką po 0,5 sekundzie i to zawsze wtedy, kiedy człowiek ma najmniej czasu na jego fanaberie, to... :mad: Mopsiki w ogóle powinny żyć parami, zdecydowanie są to psy, które prócz towarzystwa człowieka (ciągłego :diabloti:), powinny mieć zapewnione psie towarzystwo, wtedy są najszczęśliwsze :cool3: Quote
misiaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja to już od dawno jestem w Olku zakochana :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. U nas nawet tyle,w tym roku śnieżku nie było :p. Po obejrzeniu tego strasznego horroru z Oleczkiem-mordercą i króliczkiem-ofiarą,poszłam coś zjeść,bo mi ze strachu w brzuchu burczy :lol:. Quote
dzasta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ale piękny Olo :loveu: Jestem tu pierwszy raz ale się zachwyciłam bo mopsio jest bosski :loveu: CHyba bede tu czestym gosciem co by po podziwiac Ola :loveu: Pozdrawiam i przekazuje głaski dla Pięknisia :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 D0minika napisał(a): Mopsiki w ogóle powinny żyć parami, zdecydowanie są to psy, które prócz towarzystwa człowieka (ciągłego :diabloti:), powinny mieć zapewnione psie towarzystwo, wtedy są najszczęśliwsze :cool3: To prawda. O tym nawet w książkch piszą. Quote
D0minika Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 A ja pozazdrościłam Madzie i Teośkowi, i też mam filmik z Olem :evil_lol: Można sobie obejrzeć jak Olo szczeka, gdy zobaczy Balbinę, swoją aktualną miłość przez okno :lol: Niezbyt mi się podoba jako synowa, bo latawica z niej jest i pyskata, ale Olo się ze mną nie liczy :evil_lol: Niestety nie zdązyłam nagrać momentu plucia, bo biegłam wtedy po aparat :lol: http://www.youtube.com/watch?v=CHcT3J6Fm6c Quote
D0minika Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Zobaczcie jeszcze tego małego mopsika - wyjca :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=cc2hnupC_6E&mode=related&search= A ten biedaczek... I jaki gruby jest!! http://www.youtube.com/watch?v=fN69i-r1Y60&mode=related&search= Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Spójrz na to i podkręć głośniki http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1287111262 Quote
Mada&Teodor Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 D0minika napisał(a):Hehe, mogę wypożyczyć go na parę dni :evil_lol: :cool3: To ja jestem chętna :loveu: :loveu: :loveu: D0minika napisał(a):A ja pozazdrościłam Madzie i Teośkowi, i też mam filmik z Olem :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=CHcT3J6Fm6c Jak on słodko szczeka :) Jak oglądałam filmik z Olusiem to Tedzik mało mi ekranu nie wyslinił jak go zobaczył :) Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a): Jak oglądałam filmik z Olusiem to Tedzik mało mi ekranu nie wyslinił jak go zobaczył :) :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
D0minika Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Chefrenek napisał(a):Spójrz na to i podkręć głośniki http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1287111262 O boshhh :crazyeye: To jest szatan, nie pies :-o A jak biedactwo skoczył na ten telewizor :diabloti: Jak oglądałam filmik z Olusiem to Tedzik mało mi ekranu nie wyslinił jak go zobaczył :smile: Jak ja puściłam sobie filmik ze szczekającym Olem, to Olo zaczął... szczekać :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 D0minika napisał(a):O boshhh :crazyeye: To jest szatan, nie pies :-o A jak biedactwo skoczył na ten telewizor :diabloti: Ja to się turlałam ze śmiechu. Quote
Mada&Teodor Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Chefrenek napisał(a):Ja to się turlałam ze śmiechu. Ja tez i o mało się nie popłakałam ze śmiechu. świetny tem mopsio :multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Filmik z Oleczkiem swietny :happy1:.Pozostałe też. Ja nie wiem czemu,ale mi się bardzo podobają grubiutkie mopsiki.Lubię jak mają (tak jak Oleczek) troszkę za dużo skórki na karku ;) . Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 misiaczek napisał(a):Filmik z Oleczkiem swietny :happy1:.Pozostałe też. Ja nie wiem czemu,ale mi się bardzo podobają grubiutkie mopsiki.Lubię jak mają (tak jak Oleczek) troszkę za dużo skórki na karku ;) . A moje to jeszcze miały takie wałki nad ogonkiem. teraz widzę że i bulwie się taie robią :oops: :oops: :oops: Quote
Mada&Teodor Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Chefrenek napisał(a):A moje to jeszcze miały takie wałki nad ogonkiem. teraz widzę że i bulwie się taie robią :oops: :oops: :oops: Troszę więcej ciałka nie zaszkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja też wolę ciut grubsze od za chudych ;). Chefrenek,najfajniejsze te fałdki nad ogonem są,jak stanie na tylnich łapach i wtedy się tak śmiesznie marszczą :lol:. Quote
Chefrenek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 misiaczek napisał(a):Ja też wolę ciut grubsze od za chudych ;). Chefrenek,najfajniejsze te fałdki nad ogonem są,jak stanie na tylnich łapach i wtedy się tak śmiesznie marszczą :lol:. Jakbyś przy tym była.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 DOminika wrzuć jeszcze troszeczke fotek Olusia, daj nam się napatrzyć j\na niego, bo on taki cudowny :loveu: :loveu: :loveu: i ten jego jęzolek :eviltong: Quote
D0minika Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Mada&Teodor napisał(a):DOminika wrzuć jeszcze troszeczke fotek Olusia, daj nam się napatrzyć j\na niego, bo on taki cudowny :loveu: :loveu: :loveu: i ten jego jęzolek :eviltong: Zaraz ide z Olusiem na spacerek, to mimo ohydnej pogody porobię mu zdjęcia :lol: Quote
D0minika Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 No to zdjęcia Lolindy. Najpierw wczorajsze spanko: Dzisiejszy spacerek: To dla tych wszystkich, którzy się zachwycają mopsimi fałdkami :diabloti: Wersja z językiem :roll: i bez :cool3: Latający mops :diabloti: Zobaczcie jaki on maluśki :roll: A po spacerku to co Oluś lubi najbardziej, czyli kąpanko :diabloti: Teraz zawinięty w swój różowy kocyk pochrapuje, a ja mogę zająć się tym, co lubię najbardziej, czyli wkuwaniem do egzaminu :angryy: Quote
Recommended Posts